Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

Sveikos,
gal kas turit atsiliepimus apie siuos vaikiskus crocs aulinukus?visad pirkdavau gust bootus, dabar ziuriu i siuos, idomu, ar patogus, ar neperslampa? ax.gif
http://www.crocs.eu/...b...yle&prefv5=

Atsakyti
QUOTE(bbiitute @ 2017 04 24, 13:47)
bigsmile.gif  ai as dar visai jauna vadinasi  biggrin.gif  ax.gif galiu tada apie penkta svajoti  wub.gif  biggrin.gif  hihihi.gif

Smagu didele seimyna wub.gif bigsmile.gif Kaip gera vaikams wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Faustina2000 @ 2017 04 24, 13:10)
Smagu didele seimyna  wub.gif  bigsmile.gif Kaip gera vaikams  wub.gif

ir tevams neliudna hihihi.gif
Atsakyti
Norejau paklausti, gal kuri buvot harmony park su nakvyne? ir esat pagave gera kaina? ar 96 eur uz dvivieti cia jau gera kaina darbo diena (su pusryciais ir galimybe ju baseinais, pirtim naudotis)? gal galit pasidalinti kur ieskot geru pasiulymu be tu beta, grupinis ar noriunoriunoriu ? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zittute @ 2017 04 24, 13:39)
Norejau paklausti, gal kuri buvot harmony park su nakvyne? ir esat pagave gera kaina? ar 96 eur uz dvivieti cia jau gera kaina darbo diena (su pusryciais ir galimybe ju baseinais, pirtim naudotis)? gal galit pasidalinti kur ieskot geru pasiulymu be tu beta, grupinis ar noriunoriunoriu ?  4u.gif

as dar makalius.lt pasiziūriu, yra pasiūlymų Lietuvoje
Atsakyti
Laukiu prisijungianciu prie zooplus.de 4u.gif Renku iki nemokamo siuntimo rolleyes.gif Vilnius,bet jei reikia galiu persiusti kitur ;) 4u.gif I AZ 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(slitka @ 2017 04 24, 14:42)
as dar makalius.lt pasiziūriu, yra pasiūlymų Lietuvoje

aciu 4u.gif aha, ir makaliu zinau, praziuriu. Bet dabar per booking ccom kazkokia genius programa ziurineju ir idomu ar cia uz ta harmony verta 96 eur paklot biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Misiukaite @ 2017 04 24, 14:24)
ir tevams neliudna  hihihi.gif

eina sau, paminklą tokiem, aš tai jau baisiai miego noriu biggrin.gif tongue.gif
Atsakyti
Gal kas sportdirect pirksite? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Faustina2000 @ 2017 04 24, 14:10)
Smagu didele seimyna  wub.gif  bigsmile.gif Kaip gera vaikams  wub.gif

Ir namie turi su kuo pasibarti biggrin.gif ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Misiukaite @ 2017 04 24, 14:24)
ir tevams neliudna  hihihi.gif

biggrin.gif ura.gif :tikrai neliudna rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(JMD @ 2017 04 24, 15:41)
eina sau, paminklą tokiem, aš tai jau baisiai miego noriu  biggrin.gif  tongue.gif

Noriu ir as to miego , ypac dabar biggrin.gif bet ko del mylimu zmoniu nepadarom wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bbiitute: 24 balandžio 2017 - 15:52
Sveikos,

nesu pirkusi per mytoys.de, bet noro yra. Ar teisingai aš suprantu, kad siuntimas nemokamas (bent taip rašo viršutiniame dešiniame kampe), ar čia tik į vokietyją nemokamai?

P.S. gal kas iš vilniaus planuoja artimaiusių metų užsakynėti?
Atsakyti
QUOTE(PuikiNuotaika @ 2017 04 24, 17:05)
Sveikos,

nesu pirkusi per mytoys.de, bet noro yra. Ar teisingai aš suprantu, kad siuntimas nemokamas (bent taip rašo viršutiniame dešiniame kampe), ar čia tik į vokietyją nemokamai?

P.S. gal kas iš vilniaus planuoja artimaiusių metų užsakynėti?

I Lt siuntimas 13,95 4u.gif
Atsakyti