Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(MyLediJu @ 2017 04 24, 09:43)
4u.gif  šiek tiek grįšiu prie paspirtuku temos smile.gif

Globber ar Mini Micro? reiktų triračio mažaj mergaitei.. globberį gyvai matėm, min Micro ne...ar didelis skirtumas tarp jų? kuris geresnis?

Na mums asmeniskai Globber tobuli smile.gif galit mygtuko paspaudimu užfiksuoti vairo padėtį..t.y. kad jis arba butu tvirtas arba judetu i sonus posukiuose. Cia labai gera mazgiam, pradedantiem mokintis smile.gif Mao panelėm mini micro nei vienai nepatiko po Globberio smile.gif Bet neturėtų Globber tikiu smagiai ir su tuo Micro ismokusios vazinetu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Virtualnaja @ 2017 04 24, 07:37)
o as kaip nustebau smile.gif))))) mergaite tai gal dar ir nesios , o berniukas nebent neaugs per vasara , nezinau , gal bandysiu keisti rudeni , kas tures per dideli. nes patiko labai. labai gaila. as ir pati mazyliuose buvau viska suziurejus, visis rase kad labai didinti.
Papildyta:

na man taip nepasirode smile.gif)))))))) jus jei turite 110 dar , tai bus gerai, bet jei 110 neturite , tai ka as zinau , o siaip jei matysite , kad jums tas 110 per didelis smile.gif tai rasykite man smile.gif as paimsiu , nes labai jie faini .
Papildyta:

jei kas nors atsisiunte , ir mato , kad jam 110 per didelis , tai ziote kam rasyti . smile.gif as turiu juoda 100 cm, noreciau keisti i 110 , tinkanti berniukui. smile.gif

Jo as paemiau 100 toki pat juoda ir kito, brangesnio modelio 110 navy, tai kai gausiu ziuesiu, nes nu tada mistika su tais dydziais unsure.gif

Va si navy paemiau
http://www.outnorth....nawa-kids-cover
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo D'esire: 24 balandžio 2017 - 09:21
QUOTE(Bluntė @ 2017 04 24, 09:43)
man tai irgi mistika biggrin.gif
skelbiasi gi nekomercinis puslapis biggrin.gif neleidzia daugiau 3 vnt batu nauju laikyti anketoj..o va sia nare toleruoja smile.gif juokas ne kitaip...
Blokuotų IP (kas siaip galima pagal MM taisykles ) ir butu išspręstas klausimas smile.gif
Nes dabar vieni lygesni pries kitus smile.gif

Virtualnaja ideja labai super del FB, nu bet as abejoju,kas jis efektyvus bus deja....jeigu kaip išparduotuvė- tai būtų super
Tada prie tokio puslapio patvirtinimą galėtų gauti tik iš sm patvirtinant..
nes dabar pvz turiu is ventes Desigual bliuskų..tobulu gražuolių- tikrai atiduociau kiek kainavi su visais persiuntimais, kad negulėtų... nu bet idesiu ir pasimes skelbimas tuose komerciniuose pslp smile.gif

as ne pries net jeigu ir ecco ikeltų po 40 eur  - 45 . Kam reikia staigiai- patogu butu susirasti...Nu bet ten reik kazkokiostvarkos..ar albumai su pavadinimai-bodziai vaikam/batai vaikam/rubai mergytem iki 2m ar iki 5m..

nes nu ateini kazko ieskoti ir turi viską browaisinti? Norint kažko efektyvaus reikia manau kazkiek pastangu deti sutvarkant puslapi smile.gif

Is esmes sutinku, kad reikia tvarkos, kelias mintis parasiau Virtualnajai i AZ. Klausimas butu dar ar imanoma taip padaryti, kad i albuma deda tik tam tikros nares - sakykim pardavejos, o kiti pirkejai tik galiu perziureti. Tada butu gal geriau, sakykim kad gauti patvirtinima "pardavejo" statusa, rasai virtualnajai nurodant SM nika. Bet nezinau ar taip butu irgi gerai.
Vienareiksmiskai reikalingos grupes taisykles, kad grupe skirta nekomercijai
Atsakyti
Gal kas Osteocare turi laisvą buteliuką?
Atsakyti
QUOTE(gėlužė @ 2017 04 24, 10:13)
Sveiki, jungciausi ir as smile.gif
Kazin kaip ku dydziai?

Jie į didesnę pusę.
Atsakyti
QUOTE(jonas_k @ 2017 04 24, 09:20)
Is esmes sutinku, kad reikia tvarkos, kelias mintis parasiau Virtualnajai i AZ. Klausimas butu dar ar imanoma taip padaryti, kad i albuma deda tik tam tikros nares - sakykim pardavejos, o kiti pirkejai tik galiu perziureti. Tada butu gal geriau, sakykim kad gauti patvirtinima "pardavejo" statusa, rasai virtualnajai nurodant SM nika. Bet nezinau ar taip butu irgi gerai.
Vienareiksmiskai reikalingos grupes taisykles, kad grupe skirta nekomercijai

pasalinau as ten tuos skelbimus, 80 ju procentu, na ziuresime , gal kas ir iseis .
Atsakyti
QUOTE(Virtualnaja @ 2017 04 24, 10:31)
pasalinau as ten tuos skelbimus, 80 ju procentu, na ziuresime , gal kas ir iseis .

Iseis iseis, nera cia ko komersantems lipti per galvas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vabalauskiene @ 2017 04 24, 10:21)
Gal kas Osteocare turi laisvą buteliuką?

atrastumem mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Virtualnaja @ 2017 04 24, 09:37)
o as kaip nustebau smile.gif))))) mergaite tai gal dar ir nesios , o berniukas nebent neaugs per vasara , nezinau , gal bandysiu keisti rudeni , kas tures per dideli. nes patiko labai. labai gaila. as ir pati mazyliuose buvau viska suziurejus, visis rase kad labai didinti.
Papildyta:

na man taip nepasirode smile.gif)))))))) jus jei turite 110 dar , tai bus gerai, bet jei 110 neturite , tai ka as zinau , o siaip jei matysite , kad jums tas 110 per didelis smile.gif tai rasykite man smile.gif as paimsiu , nes labai jie faini .

aš visus savo vaikus pernai Didriksonais aprūpinau.

Mano merginos ūgis žiemos pradžioje buvo 105cm. Ir 110cm Didrikson Migisi ji tikrai dar 'skendo' . Tačiau į pavasarį, kai jau paaugo iki 107 - aprengiau, nes reikėjo važiuoti slidinėti, ir sakyčiau atrodė visai padoriai. Taip, dar laisvas, bet jau dėvimas. Kai jų pasiuvimas toks gan lieknas, ne 'maišas' - tai gerai atrodo, net ir kiek apdribęs. Tik kai lauke laksto , užraitoju klešnes šiek tiek, nes ant asfalto/trinkelių labai zulinasi kelnių apačios, nes siekia žemę.

Kita dukrai, kurios ūgis buvo 94cm , rengiau 90cm kombį - buvo gerai, nors irgi dar laisvokas . Tėtis nesužiūrėjo vieną kartą, palakstė valandžiukę nepalenktom klešnėm - ir žiūriu pradilino...

O mažiausias turėjo 80cm kombį, tai su jo smulkiu sudėjimu , 83cm ūgiu - buvo tikrai dar laisvas, bet neiškrito smile.gif Bet daugiau dėvėjo Columbios pūkinį snugly bunny.

Tikiuos, kad visiems tiks ir kitais metais, panaudojus augimo funkciją.
Atsakyti
Koks aktyvus svaitgalis bigsmile.gif net keista biggrin.gif orai savo daro biggrin.gif

As visa savaitgali atsidejau vezimo paieskom ax.gif taip nustebau kad visur kaina identiska LT arba net brangiau unsure.gif hmm.gif gal kuri pirkus si modeliuka ir aptikot pigiau , gal ziopla nemoku ieskoti blush2.gif butinai noriu su juodu remu rolleyes.gif
http://www.babycity....4800041/p182322
Atsakyti
QUOTE(MuseZuze @ 2017 04 24, 09:36)
aš visus savo vaikus pernai Didriksonais aprūpinau.

Mano merginos ūgis žiemos pradžioje buvo 105cm. Ir 110cm Didrikson Migisi ji tikrai dar 'skendo' . Tačiau į pavasarį, kai jau paaugo iki 107 - aprengiau, nes reikėjo važiuoti slidinėti, ir sakyčiau atrodė visai padoriai. Taip, dar laisvas, bet jau dėvimas. Kai jų pasiuvimas toks gan lieknas, ne 'maišas' - tai gerai atrodo, net ir kiek apdribęs. Tik kai lauke laksto , užraitoju klešnes šiek tiek, nes ant asfalto/trinkelių labai zulinasi kelnių apačios, nes siekia žemę.

Kita dukrai, kurios ūgis buvo 94cm , rengiau 90cm kombį - buvo gerai, nors irgi dar laisvokas . Tėtis nesužiūrėjo vieną kartą, palakstė valandžiukę nepalenktom klešnėm - ir žiūriu pradilino...
O mažiausias turėjo 80cm kombį, tai su jo smulkiu sudėjimu , 83cm ūgiu - buvo tikrai dar laisvas, bet neiškrito smile.gif Bet daugiau dėvėjo Columbios pūkinį snugly bunny.

Tikiuos, kad visiems tiks ir kitais metais, panaudojus augimo funkciją.

matyt as pasi vista , priskaiciusi , kad jie LABAI didinti, paemiau berniukui 100 , nors jo ugis bus kokiu 115 o mergaitei 80 nors ji bus kokiu 90 , na nieko , dar visa vasara pries akis kazka gal rasiu . o ir sitie gal tiks gal per anksti panikuoju.
Atsakyti
QUOTE(juvile @ 2017 04 24, 07:25)
Šiandien apie 12.00 perku iš easycosmetic.de, esam dviese kol kas ax.gif ....Vilniuje atvežčiau prekes iki Pašilaičių, į kitus miestus galiu siųsti. Kas norėtų prisijungti-rašykite a.ž. 4u.gif

ar atidaro puslapį? man nepavyksta
Atsakyti