QUOTE(Virtualnaja @ 2017 04 24, 09:37)
o as kaip nustebau

))))) mergaite tai gal dar ir nesios , o berniukas nebent neaugs per vasara , nezinau , gal bandysiu keisti rudeni , kas tures per dideli. nes patiko labai. labai gaila. as ir pati mazyliuose buvau viska suziurejus, visis rase kad labai didinti.
Papildyta:
na man taip nepasirode

)))))))) jus jei turite 110 dar , tai bus gerai, bet jei 110 neturite , tai ka as zinau , o siaip jei matysite , kad jums tas 110 per didelis

tai rasykite man

as paimsiu , nes labai jie faini .
aš visus savo vaikus pernai Didriksonais aprūpinau.
Mano merginos ūgis žiemos pradžioje buvo 105cm. Ir 110cm Didrikson Migisi ji tikrai dar 'skendo' . Tačiau į pavasarį, kai jau paaugo iki 107 - aprengiau, nes reikėjo važiuoti slidinėti, ir sakyčiau atrodė visai padoriai. Taip, dar laisvas, bet jau dėvimas. Kai jų pasiuvimas toks gan lieknas, ne 'maišas' - tai gerai atrodo, net ir kiek apdribęs. Tik kai lauke laksto , užraitoju klešnes šiek tiek, nes ant asfalto/trinkelių labai zulinasi kelnių apačios, nes siekia žemę.
Kita dukrai, kurios ūgis buvo 94cm , rengiau 90cm kombį - buvo gerai, nors irgi dar laisvokas . Tėtis nesužiūrėjo vieną kartą, palakstė valandžiukę nepalenktom klešnėm - ir žiūriu pradilino...
O mažiausias turėjo 80cm kombį, tai su jo smulkiu sudėjimu , 83cm ūgiu - buvo tikrai dar laisvas, bet neiškrito

Bet daugiau dėvėjo Columbios pūkinį snugly bunny.
Tikiuos, kad visiems tiks ir kitais metais, panaudojus augimo funkciją.