Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(dangerele @ 2017 04 23, 23:33)
Reikėtų pirstiniu ir kepurės iš cozymole.. ten nuo 50 nemokamas lyg.
Tas didriksons su kailiuku šiltesnis gal.. nei šie kur nuoroda imetet..Ar vienodo šiltumo abu modeliai. Nieks nezinot
Papildyta:

Aha pamenu lyg 3 už dviejų kaina buvo ar kažkas panašaus. Nupirkau tuomet columbia. Bet kas lygina sako didriksons daug geresni. Kiek girdėjau tai smarkiai didinti. Nustebau net išgirdus kita nuomone.gal jūsų vaikai didesni

tikrai didinti, mano vaikas 76cm ugio, kombyje 80 dydzio galvos net nesimatytu. mergaite 120cm ugio, kombis 110 dar didokas. O kokybe ner ka lygint su Columbia, kur kas geresni. buvo akcija 4 uz 3 kaina kai pirkom.
Atsakyti
QUOTE(irmante @ 2017 04 24, 08:19)
Bet keista kad neuzkliuna, as dvejas naujas buvau pirkus basutes, skirtingu dydziu, idejau i MM  ir dar kitus daiktus naujus, kurie netike, tai is karto istryne, tipo komercija, nes per daug nauju daiktu.

O cia tai po 5 poras  biggrin.gif

Tai kad nauja anketa susikurta. Speju, kad uzklius. Tiek vargo kol sudejo nuotraukas smile.gif
Atsakyti
Sveiki, gal Kaune kas MyToys renka?
Atsakyti
QUOTE(Faustina2000 @ 2017 04 23, 23:12)
as iseinu is ten. Man tikrai nereikia Columbia uz 70 eur, crocsu komercine kaima, CARTERS rubu komercinem kainom. Jei puslapis tarp savu, tai ne tam skirtas turi but.

Na bet ir mazyliuose tokios pat kainos buvo! Parodykit man Buga uz 50€, ciupsiu. As pvz parduodama irgi uzsimetu ir nematau tame nieko baisaus,kuri jau cia Ecco batus uz savikaina po kokius 35-40€ parduoda mazyliuose???nei viena. Puse is cia bendraujanciu verslauja mazyliuose ir kainos tikrai ne labdara,ypac kai mes zinom uz kiek mazdaug nupirko tongue.gif mamytes su mielu noru perka Columbias ir po 70€,kurios pas mus Hiatus po 110€ kainuoja,tai kas cia nelaimingas? biggrin.gif

QUOTE(Virtualnaja @ 2017 04 23, 23:32)
http://www.mytoys.de...en-4735891.html  va sitie , nerealus , labai patiko , bet jei kas noresite neapsigaukite , imkite ta dydi kuri rosiates ziema nesioti

O vat as neprisijaukinau vientiso kombio...nei vyresniajam,nei 3 metei...man kol kas Buga tobulas variantas mazajai. Su tuo vientisu vargas nuejus kur nors vidun is lauko...

QUOTE(dangerele @ 2017 04 24, 07:05)

Ja blokuoja...jinai tai ultra 13,tai 14...tik nesuprantu kaip ip adreso neuzblokuoja!!!
Atsakyti
QUOTE(Audry @ 2017 04 23, 16:29)
Gal kam reikia Trespass mergaitiski vientisi kombiai po 15 -16 sv (yra iv. Dydziu)

https://www.amazon.c...2...;th=1&psc=1

ar jie silti ? ir man reiktu, merginai savo paimciau 4u.gif gal kas prijungtu ?
Atsakyti
QUOTE(dangerele @ 2017 04 23, 23:33)
Reikėtų pirstiniu ir kepurės iš cozymole.. ten nuo 50 nemokamas lyg.
Tas didriksons su kailiuku šiltesnis gal.. nei šie kur nuoroda imetet..Ar vienodo šiltumo abu modeliai. Nieks nezinot
Papildyta:

Aha pamenu lyg 3 už dviejų kaina buvo ar kažkas panašaus. Nupirkau tuomet columbia. Bet kas lygina sako didriksons daug geresni. Kiek girdėjau tai smarkiai didinti. Nustebau net išgirdus kita nuomone.gal jūsų vaikai didesni

o as kaip nustebau smile.gif))))) mergaite tai gal dar ir nesios , o berniukas nebent neaugs per vasara , nezinau , gal bandysiu keisti rudeni , kas tures per dideli. nes patiko labai. labai gaila. as ir pati mazyliuose buvau viska suziurejus, visis rase kad labai didinti.
Papildyta:
QUOTE(D'esire @ 2017 04 24, 07:22)
Tikrai nedidinti???? As pati parduotuveje matavau savo vaikui pernai, tai paskendo savo dydyje:((( eina sau, tikiuosi maniskiui nors vienas tiks:((( nes tutu tikrai labai gaila:(
Papildyta:

Cia ne tokie 4u.gif

http://www.cozymole....s-coverall.html

na man taip nepasirode smile.gif)))))))) jus jei turite 110 dar , tai bus gerai, bet jei 110 neturite , tai ka as zinau , o siaip jei matysite , kad jums tas 110 per didelis smile.gif tai rasykite man smile.gif as paimsiu , nes labai jie faini .
Papildyta:
QUOTE(Eglute @ 2017 04 24, 07:28)
tikrai didinti, mano vaikas 76cm ugio, kombyje 80 dydzio galvos net nesimatytu. mergaite 120cm ugio, kombis 110 dar didokas. O kokybe ner ka lygint su Columbia, kur kas geresni. buvo akcija 4 uz 3 kaina kai pirkom.

jei kas nors atsisiunte , ir mato , kad jam 110 per didelis , tai ziote kam rasyti . smile.gif as turiu juoda 100 cm, noreciau keisti i 110 , tinkanti berniukui. smile.gif
Atsakyti
4u.gif šiek tiek grįšiu prie paspirtuku temos smile.gif

Globber ar Mini Micro? reiktų triračio mažaj mergaitei.. globberį gyvai matėm, min Micro ne...ar didelis skirtumas tarp jų? kuris geresnis?
Atsakyti
QUOTE(-Braskeele @ 2017 04 24, 09:01)
Ja blokuoja...jinai tai ultra 13,tai 14...tik nesuprantu kaip ip adreso neuzblokuoja!!!

man tai irgi mistika biggrin.gif
skelbiasi gi nekomercinis puslapis biggrin.gif neleidzia daugiau 3 vnt batu nauju laikyti anketoj..o va sia nare toleruoja smile.gif juokas ne kitaip...
Blokuotų IP (kas siaip galima pagal MM taisykles ) ir butu išspręstas klausimas smile.gif
Nes dabar vieni lygesni pries kitus smile.gif

Virtualnaja ideja labai super del FB, nu bet as abejoju,kas jis efektyvus bus deja....jeigu kaip išparduotuvė- tai būtų super
Tada prie tokio puslapio patvirtinimą galėtų gauti tik iš sm patvirtinant..
nes dabar pvz turiu is ventes Desigual bliuskų..tobulu gražuolių- tikrai atiduociau kiek kainavi su visais persiuntimais, kad negulėtų... nu bet idesiu ir pasimes skelbimas tuose komerciniuose pslp smile.gif

as ne pries net jeigu ir ecco ikeltų po 40 eur - 45 . Kam reikia staigiai- patogu butu susirasti...Nu bet ten reik kazkokiostvarkos..ar albumai su pavadinimai-bodziai vaikam/batai vaikam/rubai mergytem iki 2m ar iki 5m..

nes nu ateini kazko ieskoti ir turi viską browaisinti? Norint kažko efektyvaus reikia manau kazkiek pastangu deti sutvarkant puslapi smile.gif

Atsakyti
QUOTE(MyLediJu @ 2017 04 24, 09:43)
4u.gif  šiek tiek grįšiu prie paspirtuku temos smile.gif

Globber ar Mini Micro? reiktų triračio mažaj mergaitei.. globberį gyvai matėm, min Micro ne...ar didelis skirtumas tarp jų? kuris geresnis?

spirkis.lt galite apziureti gyvai, plius pardavejas tai labai geras, issaiskina ir pagrindzia privalumus..Mes rinkomes tarp micro ir hudora
Atsakyti
QUOTE(Bluntė @ 2017 04 24, 08:43)
man tai irgi mistika biggrin.gif
skelbiasi gi nekomercinis puslapis biggrin.gif neleidzia daugiau 3 vnt batu nauju laikyti anketoj..o va sia nare toleruoja smile.gif juokas ne kitaip...
Blokuotų IP (kas siaip galima pagal MM taisykles ) ir butu išspręstas klausimas smile.gif
Nes dabar vieni lygesni pries kitus smile.gif

Virtualnaja ideja labai super del FB, nu bet as abejoju,kas jis efektyvus bus deja....jeigu kaip išparduotuvė- tai būtų super
Tada prie tokio puslapio patvirtinimą galėtų gauti tik iš sm patvirtinant..
nes dabar pvz turiu is ventes Desigual bliuskų..tobulu gražuolių- tikrai atiduociau kiek kainavi su visais persiuntimais, kad negulėtų... nu bet idesiu ir pasimes skelbimas tuose komerciniuose pslp smile.gif

as ne pries net jeigu ir ecco ikeltų po 40 eur  - 45 . Kam reikia staigiai- patogu butu susirasti...Nu bet ten reik kazkokiostvarkos..ar albumai su pavadinimai-bodziai vaikam/batai vaikam/rubai mergytem iki 2m ar iki 5m..

nes nu ateini kazko ieskoti ir turi viską browaisinti? Norint kažko efektyvaus reikia manau kazkiek pastangu deti sutvarkant puslapi smile.gif

tai va , ir as galvojau , kad kiek zmones atkreip demesi i pavadinima grubes. tie bodziia tai dar maziausia beda . Vakar triniau skelbimus , kur naujos sukneles tik viena karta uzsidetos smile.gif)))))))))) ir panasiai , nezinau , man jau yra virsuniu virsune , kaip taip apie bukle yra rasoma , blogiau ir buti negali . o jus tas savo bliuskes dekit smile.gif
reikes manau parasyti dar karta , ir paraginti puslapiu nedeti.
Atsakyti
QUOTE(Audry @ 2017 04 23, 16:29)
Gal kam reikia Trespass mergaitiski vientisi kombiai po 15 -16 sv (yra iv. Dydziu)

https://www.amazon.c...2...;th=1&psc=1

Gal kas Vilniuje pirksite ir prijungtumėte? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Fabiana @ 2017 04 24, 09:56)
Gal kas Vilniuje pirksite ir prijungtumėte?  ax.gif

Sveiki, jungciausi ir as smile.gif
Kazin kaip ku dydziai?
Atsakyti