Sveiki. Uz pusvalandzio uzsakynesiu cocona. Siek tiek truksta. Jei yra norinciu prasom siuskit krepselius rodnaja84@gmail.com
Ka galiu blogai rasyt?netaiko -5%. Nors ir yra neakcijiniu.
Galiu per lp exspress persiust i kita miesta.
QUOTE(Asese @ 2017 04 23, 21:35)
Gal taip ir būtų geriau iškart pervardint, nes dabar nesamonė, kelia foto su prištabeliuotais didžiausiais kiekiais bodžių ar dar kokių ....
tai va

QUOTE(rodnaja @ 2017 04 23, 21:46)
Sveiki. Uz pusvalandzio uzsakynesiu cocona. Siek tiek truksta. Jei yra norinciu prasom siuskit krepselius rodnaja84@gmail.com
Jau radau kur klaida. Tai dar taikys -5% neakcijinem prekem. 😊
pasijutau komerciniame puslapyje, aktyviausiu kainos kaip tikru komersanciu ir prekiu uchti achti
Net albumu pavadinimai

QUOTE(Faustina2000 @ 2017 04 23, 23:04)
pasijutau komerciniame puslapyje, aktyviausiu kainos kaip tikru komersanciu ir prekiu uchti achti
Net albumu pavadinimai 

Mane jau nervina i ta grupe uzejus
QUOTE(aijos @ 2017 04 23, 22:10)
jauciu ktaip nebuna

QUOTE(aijos @ 2017 04 23, 23:10)
as iseinu is ten. Man tikrai nereikia Columbia uz 70 eur, crocsu komercine kaima, CARTERS rubu komercinem kainom. Jei puslapis tarp savu, tai ne tam skirtas turi but.
QUOTE(Virtualnaja @ 2017 04 23, 23:12)
jauciu ktaip nebuna
matyt tas kas parduoda , daug parduoda, yra aktyvus, o tas kas turi viena kita ruba , atvirksciai , vos surasi tokius zmones.

As gal irgi kuriam laikui iseisiu

QUOTE(Virtualnaja @ 2017 04 23, 23:12)
jauciu ktaip nebuna
matyt tas kas parduoda , daug parduoda, yra aktyvus, o tas kas turi viena kita ruba , atvirksciai , vos surasi tokius zmones.

tai kad albmai sukurti, tikrai ne dabar juos padare, o susikure panos is seno ir taip parduoda. Tai ar tinka tokioj uzdaroj temoj tarp savu ???
QUOTE(aijos @ 2017 04 23, 22:13)
man atrodo baigiam mes apie ta puslapi

QUOTE(Virtualnaja @ 2017 04 23, 22:29)
keliu as cia nuoroda , gal dar kam bus idomu. Chebra bet pasistengiam , kas nori talpinti , talpinti pavienius daiktus , tik naujus , zinomu gamintoju . Nes jau 50 proc zmoniu kas spejo prisijungti pasake, kad nesamone jei kels visos ta pati per ta pati. Padarysime alia internetiniu parduotuviu parduotuve , vadinsis kas nepataike su dydziu
))))
https://www.facebook...492934985141226

https://www.facebook...492934985141226
Idėja gera! Aš maniau kad čia jūs ir sukūret. O čia jau pilna skelbimų

nieks nesupyks