Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

Sveiki. Uz pusvalandzio uzsakynesiu cocona. Siek tiek truksta. Jei yra norinciu prasom siuskit krepselius rodnaja84@gmail.com
Ka galiu blogai rasyt?netaiko -5%. Nors ir yra neakcijiniu.
Galiu per lp exspress persiust i kita miesta.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rodnaja: 23 balandžio 2017 - 21:47
QUOTE(Asese @ 2017 04 23, 21:35)
Gal taip ir būtų geriau iškart pervardint, nes dabar nesamonė, kelia foto su prištabeliuotais didžiausiais kiekiais bodžių ar dar kokių ....

tai va smile.gif matyt cia pusiausvyros nera smile.gif tos kurios pardavineja , tai labai aktyvios, o tos kur turi po viena kita rubeli , sunku sugaudyti i viena kruva smile.gif))) na kazkaip bus , tikiuosi bus visi adekvatus , ir po raginimo nekelti , nekels nesamoniu
Atsakyti
QUOTE(rodnaja @ 2017 04 23, 21:46)
Sveiki. Uz pusvalandzio uzsakynesiu cocona. Siek tiek truksta. Jei yra norinciu prasom siuskit krepselius rodnaja84@gmail.com
Ka galiu blogai rasyt?netaiko -5%. Nors ir yra neakcijiniu.
Galiu per lp exspress persiust i kita miesta.

Jau radau kur klaida. Tai dar taikys -5% neakcijinem prekem. 😊
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rodnaja: 23 balandžio 2017 - 22:00
pasijutau komerciniame puslapyje, aktyviausiu kainos kaip tikru komersanciu ir prekiu uchti achti biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Net albumu pavadinimai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Faustina2000 @ 2017 04 23, 23:04)
pasijutau komerciniame puslapyje, aktyviausiu kainos kaip tikru komersanciu ir prekiu uchti achti  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif Net albumu pavadinimai  biggrin.gif

Mane jau nervina i ta grupe uzejus
Atsakyti
QUOTE(aijos @ 2017 04 23, 22:10)

jauciu ktaip nebuna verysad.gif matyt tas kas parduoda , daug parduoda, yra aktyvus, o tas kas turi viena kita ruba , atvirksciai , vos surasi tokius zmones.
Atsakyti
QUOTE(aijos @ 2017 04 23, 23:10)

as iseinu is ten. Man tikrai nereikia Columbia uz 70 eur, crocsu komercine kaima, CARTERS rubu komercinem kainom. Jei puslapis tarp savu, tai ne tam skirtas turi but.
Atsakyti
QUOTE(Virtualnaja @ 2017 04 23, 23:12)
jauciu ktaip nebuna verysad.gif matyt tas kas parduoda , daug parduoda, yra aktyvus, o tas kas turi viena kita ruba , atvirksciai , vos surasi tokius zmones.

As gal irgi kuriam laikui iseisiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Virtualnaja @ 2017 04 23, 23:12)

tai kad albmai sukurti, tikrai ne dabar juos padare, o susikure panos is seno ir taip parduoda. Tai ar tinka tokioj uzdaroj temoj tarp savu ???
Atsakyti
QUOTE(aijos @ 2017 04 23, 22:13)
As gal irgi kuriam laikui iseisiu  ax.gif

man atrodo baigiam mes apie ta puslapi smile.gif)) nes panos kurios cia ateina apie parduotuves skaityti supyks smile.gif kas nores nueis , pasiziures ir nuspres , ka jau cia diskutuoti smile.gif cia davai apie pardavimus ir pirkimus internetu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Virtualnaja @ 2017 04 23, 22:29)
keliu as cia nuoroda , gal dar kam bus idomu. Chebra bet pasistengiam , kas nori talpinti , talpinti pavienius daiktus , tik naujus , zinomu gamintoju . Nes jau 50 proc zmoniu kas spejo prisijungti pasake, kad nesamone jei kels visos ta pati per ta pati. Padarysime alia internetiniu parduotuviu parduotuve , vadinsis kas nepataike su dydziu smile.gif))))

https://www.facebook...492934985141226

Idėja gera! Aš maniau kad čia jūs ir sukūret. O čia jau pilna skelbimų smile.gif)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dangerele: 23 balandžio 2017 - 22:24
nieks nesupyks biggrin.gif
Atsakyti