Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(Bluntė @ 2017 04 23, 19:47)
Modeliai identiski? T.y abu naujo modelio ? Ar si made in vietnam lyginat?

Siemet Bangladeso. Pernai Vietnamo.
Atsakyti
QUOTE(Faustina2000 @ 2017 04 23, 20:00)
Siemet Bangladeso. Pernai Vietnamo.

Taip ir galvojau smile.gif kad lyginat su senu smile.gif

Naujo tiesiog minkstesne medziaga. Bet ne plonesnis jis 100%. Pusbrolis su melynu isvaiksciojo. Mano vyresniuke isaugo ta senaji xxs tai staigiai pirkau xs nauja rozini. Nei vienas nesushalo smile.gif
Tikrai jis nera plonesnis smile.gif tik ta pavirsine medziaga kitokia

Jus patyt 60gr kombio neciupinejot smile.gif ar 100gr. Pamatytumet tada skirtuma:)
Atsakyti
QUOTE(juvile @ 2017 04 23, 17:49)
4u.gif Ryt perku iš easycosmetic.de, Vilniuje galiu atvežti į Pašilaičius, į kitus miestus- persiųsti. Kas jungtumėtės-a.ž. angel_not.gif

Up🌷
Atsakyti
atsiųskit man FB grupės nuorodą smile.gif

dėl paieškų siūlau sukurti albumus pagal lytį, amžių tipą rūbo ir tada skelbimus talpint būtent foto įdėjus į fotoalbumą ir šalia aprašymą įkelt. O pakomentavs skelbimas išsikels į viršų
bet reikia adminų,kad prižiūrėtų, foto ant sienos nekeltų. galima skelbimą # ženklu pradėt prie raktinių žodžių, kad paieška patogesnė būtų
Atsakyti
QUOTE(Bluntė @ 2017 04 23, 20:12)
Taip ir galvojau smile.gif kad lyginat su senu smile.gif

Naujo tiesiog minkstesne medziaga. Bet ne plonesnis jis 100%. Pusbrolis su melynu isvaiksciojo. Mano vyresniuke isaugo ta senaji xxs tai staigiai pirkau xs nauja rozini. Nei vienas nesushalo smile.gif
Tikrai jis nera plonesnis smile.gif tik ta pavirsine medziaga kitokia

Jus patyt 60gr kombio neciupinejot smile.gif ar 100gr. Pamatytumet tada skirtuma:)

Nuraminot. Nes pagal ta puslapio aprasyma,tai isgasdino. Ciupinant tai tikrai l.plonas atrodo.
Atsakyti
QUOTE(Faustina2000 @ 2017 04 23, 17:23)
Merginos, klausimas ne i tema. Labai labai reikia. Gal kas turite kontaktus Kauno kliniku gero ginekologo ? Tiktu Vaitkiene, Augustis.....Daugiau ju yra. Labai reikia.  ax.gif
Buciau labai labai dekinga  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Rekomenduociau Birźieti, bet pasiknaisiojau telefone, kad jau jo kantaktu nebeturiu, taciau sm jo tema tikrai yra, tai , manau, ir ten rastumete kontaktus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(slitka @ 2017 04 23, 19:49)
Rekomenduociau Birźieti, bet pasiknaisiojau telefone, kad jau jo kantaktu nebeturiu, taciau sm jo tema tikrai yra, tai , manau, ir ten rastumete kontaktus  4u.gif

As vis dar jo tel turiu 4u.gif Bet i ji del gimdymo krepiausi. Nezinau, sr ir kitais klausimais priima
Papildyta:
QUOTE(aijos @ 2017 04 23, 15:53)
Man reiketu. Jei pirktumete, gal priimtumete i kompanija?

Neperku as (berniukus auginu, tai roziniai kombisi netinka). Tik nuoroda pasidalinau gera kaina uzmacius
Atsakyti
Birzietis nestukiu gydytojas. Jo kontaktus turiu as. gimdziau pas ji.
Man reikia kitokio. Ne nesciai moteriai.
Atsakyti
Cocoon uzsakytas.
Atsakyti
QUOTE(Užsispyrėlė @ 2017 04 23, 19:37)
atsiųskit man FB grupės nuorodą smile.gif

dėl paieškų siūlau sukurti albumus pagal lytį, amžių tipą rūbo ir tada skelbimus talpint būtent foto įdėjus į fotoalbumą ir šalia aprašymą įkelt. O pakomentavs skelbimas išsikels į viršų
bet reikia adminų,kad prižiūrėtų, foto ant sienos nekeltų. galima skelbimą # ženklu pradėt prie raktinių žodžių, kad paieška patogesnė būtų

keliu as cia nuoroda , gal dar kam bus idomu. Chebra bet pasistengiam , kas nori talpinti , talpinti pavienius daiktus , tik naujus , zinomu gamintoju . Nes jau 50 proc zmoniu kas spejo prisijungti pasake, kad nesamone jei kels visos ta pati per ta pati. Padarysime alia internetiniu parduotuviu parduotuve , vadinsis kas nepataike su dydziu smile.gif))))

https://www.facebook...492934985141226
Atsakyti
QUOTE(Virtualnaja @ 2017 04 23, 22:29)
keliu as cia nuoroda , gal dar kam bus idomu. Chebra bet pasistengiam , kas nori talpinti , talpinti pavienius daiktus , tik naujus , zinomu gamintoju . Nes jau 50 proc zmoniu kas spejo prisijungti pasake, kad nesamone jei kels visos ta pati per ta pati. Padarysime alia internetiniu parduotuviu parduotuve , vadinsis kas nepataike su dydziu smile.gif))))

https://www.facebook...492934985141226

Gal taip ir būtų geriau iškart pervardint, nes dabar nesamonė, kelia foto su prištabeliuotais didžiausiais kiekiais bodžių ar dar kokių ....
Atsakyti
QUOTE(Faustina2000 @ 2017 04 23, 20:41)
Nuraminot. Nes pagal ta puslapio aprasyma,tai isgasdino.  Ciupinant tai tikrai l.plonas atrodo.

Ten tikrai klaida
60gr net rankovese uzpildo nera ;)
Atsakyti