Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

Ideja super, tik kiek zmoniu tai pamatys, kad vyktu veiksmas kazkoks ? Tik draugai, draugu draugai....
Kazkoks skelbimu kampelis lyg FB yra. Mano viena giminaite per ten pardavinejo daug ka. Savo augintas darzoves, medu ir pan. Ir super sekesi. Man tik nepatinka, kad visi draugai tada mato ka darai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(aijos @ 2017 04 23, 16:52)
Puiki ideja  4u.gif

pameciau as biski ta grupe, per pora valandu jau simats zmoniu. tai ne man vienai atrodo , kad visai ir reikalingas toks puslapis
Atsakyti
QUOTE(juratela @ 2017 04 23, 14:22)
Vietinį dalinamės, o kaip toliau - persiuntimas į LT nemokamas, ar čia jau kiekviena atskirai į namus siųsis  hmm.gif
Niekad nepirkusi, tai nežinau  4u.gif

Į LT siusiu per ESWD, Už siuntimą į LT dalinu pagal prekių svorį.
Atsakyti
QUOTE(Faustina2000 @ 2017 04 23, 16:58)
Ideja super, tik kiek zmoniu tai pamatys, kad vyktu veiksmas kazkoks ? Tik draugai, draugu draugai....
Kazkoks skelbimu kampelis lyg FB yra. Mano viena giminaite per ten pardavinejo daug ka. Savo augintas darzoves, medu ir pan. Ir super sekesi. Man tik nepatinka, kad visi draugai tada mato ka darai biggrin.gif

Na as tikiuosi, kad grupe bus uzdara ir draugai nematyts kokias smutkes targavoju rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Virtualnaja @ 2017 04 23, 17:50)
o as su eiline fiks ideja smile.gif))))))) pasiskaiciau kaip panos keikia vinted ir MM , pagalvojau pagalvojau, kad ir pati pradejau pirkti nemazai skuduru ir batu , tai tam , kad nebut isvarytai is rojaus uz skelbimus su naujais daiktais paemiau ir sukuriau FB grupe, kur galima kelti naujus daiktus , originalius firminius gerus daiktus , vis tiek pigiau gaunasi nei parduotuveje smile.gif tai va smile.gif jei kam idomu rasykite az duosiu grupes kontaktus, galesite kelti ten savo batus ir drabuzius , naujus  tiek vyriskus , tiek moteriskus, tiek vaikiskus. o pati vistiek neturu ka veikti, smile.gif))) o veiklos norisi , tai bandysiu ta puslapi visur pametyt , kad butu daug zmoniu smile.gif

Ideja zinoma puiki,tik reik kazkaip susistemint ta paieska,nes juk vinted/mm patogumas tame ir yra,kad gali filtruotis ko tau reik...nes jei tokiu principu kaip tas mamyciu turgelis fb tai cia snipstas. Kazi ar db eina padaryt su filtrais? Na nebent labai smulkiai isskaidyt albumus-pagal lyti, amziu, drabuzio rusi ir pan.
Atsakyti
QUOTE(Faustina2000 @ 2017 04 23, 16:58)

tai tame ir esme smile.gif grupe uzdara , ka jus ten darysite matysite tik jus , ir grupes nariai . jei jusu draugai bus toje grupeje tai jie matys, bet jei ju ten nebus , tai jie nieko nematys.

o suzinoti, ar yra kas ar ne , tai labai paprasta, prie grupes visada yra parasytas zmoniu skaicius, ir taip pat kiek is tu zmoniu yra jusu draugu smile.gif
Atsakyti
4u.gif sveikos,
Gal kas noretu www.boots.com prisijungt siuntimui pasidalint? Siųsiu i LT, siuntimo kaina 9,99£. Butu gerai, kad pasidalintų ant 4-5 mergaičių.
Vilnius, atsiėmimas Bajorų kalvose (prie Santariškių).
gintare.lev@gmail.com

Laiške parašykit savo nick'ą, vardą/pavardę, tel.nr.

Man asmeniškai reikia Sambukolio, 3 uz 2 kainą dabar yra.
Mačiau ir žuvų taukams Equazen toks pat pasiūlymas.
Atsakyti
QUOTE(aijos @ 2017 04 23, 18:01)
Na as tikiuosi, kad grupe bus uzdara ir draugai nematyts kokias smutkes targavoju  rolleyes.gif

jei grupe uzdara, tai kaip kazka parduosi ? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(-Braskeele @ 2017 04 23, 17:01)
Ideja zinoma puiki,tik reik kazkaip susistemint ta paieska,nes juk vinted/mm patogumas tame ir yra,kad gali filtruotis ko tau reik...nes jei tokiu principu kaip tas mamyciu turgelis fb tai cia snipstas. Kazi ar db eina padaryt su filtrais? Na nebent labai smulkiai isskaidyt albumus-pagal lyti, amziu, drabuzio rusi ir pan.

as taip suprantu , kad susisteminti nelabai galima ka, bet sakau , tik siandien sugalvojau smile.gif)))) tai reikes siaip pasidometi , pasiskaityti , vien dolerius i eurus kol pakeiciau smile.gif)))))))

o tie mamos turgeliai man tuo ir nepatiko, kad ten ir devet , ir turgus ir kazkokie klausimai keisti, kur mamos neturi ka veikti smile.gif))) o cia jei bus tik konkreciia daiktai , nauji , originalus , gal viskas vyks kitaip. nepabandes nezinosi. Bet sakau , kol neturiu ka veikt , tai sove tokia ideja smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Virtualnaja @ 2017 04 23, 17:02)
tai tame ir esme smile.gif grupe uzdara , ka jus ten darysite matysite tik jus , ir grupes nariai . jei jusu draugai bus toje grupeje tai jie matys, bet jei ju ten nebus , tai jie nieko nematys.

o suzinoti, ar yra kas ar ne , tai labai paprasta, prie grupes visada yra parasytas zmoniu skaicius, ir taip pat kiek is tu zmoniu yra jusu draugu smile.gif

Ziuriu reklamu jau primestu. Uzgos komersantes pavienes pardavejas su savo skelbimais
Atsakyti
QUOTE(Faustina2000 @ 2017 04 23, 17:04)
jei grupe uzdara, tai kaip kazka parduosi ?  ax.gif

jungiasi i ta grupe zmones , pagal interesus smile.gif))) pvz pilna gi FB tu grupiu, ten ir manikiurai , ir balionai ir visoks velnias . o cia eis zmones kurie nori pirkti daiktus , ne zvejoti, ne futbola zaisti o pirkti daiktus smile.gif)))
Atsakyti
QUOTE(Faustina2000 @ 2017 04 23, 17:04)
jei grupe uzdara, tai kaip kazka parduosi ?  ax.gif

Tai grupes nariai ir pirks - parduos vieni is kitu.
Atsakyti