Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

Sveiki, rinksiu užsakymą iš Violey.com VIOLEY

Labai didelis žinomiausių gamintojų ekologiškų prekių pasirinkimas žymiai mažesnėmis kainomis nei LT

Jei susirinks 6 pirkėjos, siuntimas kiekvienai +4.5eur, už tokią sumą kiekviena galės užsisakyti prekių iki 5kg svorio smile.gif

Dėl užsakymų, rašykit el. paštu: ruta.keramika@gmail.com
Atsakyti
QUOTE(Audry @ 2017 04 23, 15:29)
Gal kam reikia Trespass mergaitiski vientisi kombiai po 15 -16 sv (yra iv. Dydziu)

https://www.amazon.c...2...;th=1&psc=1

Man reiketu. Jei pirktumete, gal priimtumete i kompanija?
Atsakyti
Merginos man truksta apie 70E is cocooncenter su nuolaida? Gal noresite prisijungti?
Atsakyti
QUOTE(agnulia @ 2017 04 23, 17:02)
Merginos man truksta apie 70E is cocooncenter su nuolaida? Gal noresite prisijungti?

Ar Vilnius? Prisijungčiau už kokios 1 val.
Atsakyti
QUOTE(agnulia @ 2017 04 23, 17:02)

Priminkite, kur atsiėmimas? ax.gif
Atsakyti
Merginos, sie kombiai salti bus, kiek suprantu, taip ?

http://www.columbias...or=431#start=14

keista kazkaip, kad didesniems tokie patys siltesni, o maziukam ploni unsure.gif ax.gif
Atsakyti

Zodziu,help!!! Gal kas apsiimtu man nupirkt 3 pora batu is Ventes?? Drauge bande registruotis, vede adresa ir jai tas pats,istusteja laukai unsure.gifunsure.gifgal kas pagelbetu?

Gal vente tiesiog nuluzusi ir visiems bus tas pats....Siaip vente daznai luzineja...

O is kokio ispardavimo norite pirkti?

Atsakyti

Prisiskaiciau kaip fainai visos apsidalinot Zalando pakvietimais, ir as noriu:)))

Na bet tiek to to Zalando - nelabai as ten perku,

bet gal kam reikia https://www.brandalley.co.uk/pakvietimu??

Abi puses po pirkimo gauna po 10 svaru:)))))

Jei kam reikia - parasykit i az savo meila:)))

Atsakyti
4u.gif Ryt perku iš easycosmetic.de, Vilniuje galiu atvežti į Pašilaičius, į kitus miestus- persiųsti. Kas jungtumėtės-a.ž. angel_not.gif
Atsakyti
QUOTE(R-jazz @ 2017 04 23, 17:25)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-Braskeele" data-cid="71586480" data-time="1492953968"><div><p>Zodziu,help!!! Gal kas apsiimtu man nupirkt 3 pora batu is Ventes?? Drauge bande registruotis, vede adresa ir jai tas pats,istusteja laukai vartotojo įkelta nuotraukavartotojo įkelta nuotraukagal kas pagelbetu?</p></div></blockquote><p>Gal vente tiesiog nuluzusi ir visiems bus tas pats....Siaip vente daznai luzineja...</p><p>O is kokio ispardavimo norite pirkti?</p><p></p>

Zinokit man jau ne pirmas kartas...pries pora savaiciu irgi norejau kazka pirkti,ejau prie mokejimo ir meta suveskit adresa,nesupratau kame reikalas,nu ok suvedziau,tada ismete tuos tuscius laukelius,dar karta suvedziau,vel tas pats...ir krepselis aisku dingo unsure.gif tam kartui kazkaip primirsau,o siandien va vel...as jau net galvoju ar nebus kokio bajerio su kokio lietuvisko ip blokavimu?ar nesamone?nes na nesuprantu kame reikalas unsure.gif Timberlandus noriu...vis refreshinu krepsi jau 3 valandas,tikedamasi,kad atsiras koks gerasis zmogus unsure.gif
Atsakyti
o as su eiline fiks ideja smile.gif))))))) pasiskaiciau kaip panos keikia vinted ir MM , pagalvojau pagalvojau, kad ir pati pradejau pirkti nemazai skuduru ir batu , tai tam , kad nebut isvarytai is rojaus uz skelbimus su naujais daiktais paemiau ir sukuriau FB grupe, kur galima kelti naujus daiktus , originalius firminius gerus daiktus , vis tiek pigiau gaunasi nei parduotuveje smile.gif tai va smile.gif jei kam idomu rasykite az duosiu grupes kontaktus, galesite kelti ten savo batus ir drabuzius , naujus tiek vyriskus , tiek moteriskus, tiek vaikiskus. o pati vistiek neturu ka veikti, smile.gif))) o veiklos norisi , tai bandysiu ta puslapi visur pametyt , kad butu daug zmoniu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Virtualnaja @ 2017 04 23, 16:50)
o as su eiline fiks ideja smile.gif))))))) pasiskaiciau kaip panos keikia vinted ir MM , pagalvojau pagalvojau, kad ir pati pradejau pirkti nemazai skuduru ir batu , tai tam , kad nebut isvarytai is rojaus uz skelbimus su naujais daiktais paemiau ir sukuriau FB grupe, kur galima kelti naujus daiktus , originalius firminius gerus daiktus , vis tiek pigiau gaunasi nei parduotuveje smile.gif tai va smile.gif jei kam idomu rasykite az duosiu grupes kontaktus, galesite kelti ten savo batus ir drabuzius , naujus  tiek vyriskus , tiek moteriskus, tiek vaikiskus. o pati vistiek neturu ka veikti, smile.gif))) o veiklos norisi , tai bandysiu ta puslapi visur pametyt , kad butu daug zmoniu smile.gif

Puiki ideja 4u.gif
Atsakyti