Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(Faustina2000 @ 2017 04 21, 16:18)
iskelimas, tai kad virsuj butu. O siaip niekas nesikeite.
Ar as kazka ne taip suprantu ?  ax.gif

Sveikos, ir manė domina MM naujos taisyklės, anksčiau pagal senumą skelbimų vieta keisdavosi, o dabar sumažino kaina, ir nesikeičia skelbimo vieta kataloge, gal kam taip pat?
Atsakyti
Viska vinted mato. Ir turet dvi ar 3 anketas,nebutina tuos pat daiktus deti. Mano abi anketos skirtingu IP kurta. Bet jungiausi po to per ta pati IP.
Realiai absurdas ir dvi anketos tuo pat IP. Juk seimoj gali but keli nariai,kurie ta pati kompa naudoja. Bet cia jiem dzin. Blokuoja.
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2017 04 21, 19:14)
Amazon buy vip uzsidaro nuo geguzes 31.

KĄĄ?? - čia jau kaput??

suveikit kas nors Pigu.lt kodą ax.gif
Atsakyti
QUOTE(-Braskeele @ 2017 04 21, 22:35)
O kaip jie atknisa? Nu nebent keli tuos pacius daiktus...as to nedaryciau. Ant to paties pasto juk irgi antros nepakabinsi,tai daugiau nezinau kaip...nebent pagal ip adresa,bet tai cia reik knistis,netikiu kad taip darytu

Taip mato man yra uzblokave abi anketas, ir netgi sesei parase, liepe patvirtint tapatybe nes ji buvo atvaziavusi pas mane ir prisijungusi su savo anketa savaites begyje
Atsakyti
QUOTE(lidusia @ 2017 04 21, 23:43)
suveikit kas nors Pigu.lt kodą  ax.gif

BALANDIS23 3 € nuolaida.
Atsakyti
QUOTE(ellinga @ 2017 04 21, 21:40)
dar blogiau smile.gif siandien pirkau smile.gif visada svetaineje maciau kodus jei budavo, si karta neradau... ir dabar paziurejau, neradau biggrin.gif

As ir apsipirkau be kodo unsure.gif niekur nepastebejau...
Atsakyti
QUOTE(SADNESS @ 2017 04 22, 07:39)
Taip mato man yra uzblokave abi anketas, ir netgi sesei parase, liepe patvirtint tapatybe nes ji buvo atvaziavusi pas mane ir prisijungusi su savo anketa savaites begyje

O ka daret, kai uzblokavo ? Ar esat dabar vinted ?
Atsakyti
QUOTE(Amrinasta @ 2017 04 21, 20:44)
Čia man atrodo viena komersantė siautėja, aš irgi pastebėjus, prideda belekiek ecco, ir kt. naujų batų, bet įtariu kol užblokuoja, nes kaskart Kaunas , ir atsiliepimų nerasta  rolleyes.gif .

Kazin kaip jos prades moketi uz iskelimus ar irgi taip lengvai blokuos biggrin.gif ?
Atsakyti
QUOTE(bbiitute @ 2017 04 22, 09:20)
Kazin kaip jos prades moketi uz iskelimus ar irgi taip lengvai blokuos  biggrin.gif ?

smile.gif))) geras, gal tada bus ir komercija gerai smile.gif
as nezinau, as ir vinted ir MM , padariau tuos tris nemokamus iskelimus, nei ten nei ten jokiu zenklu , kad kas baisiai dometis pradejo.

bet as taip isivaziduoju jei daro mokma paslauga, tai tada kitiems i ta bendra langa bus patekti be sansu , jei taip tai bus musu mazyliuose TIK nauji drabuziai ir batai tuoj ju juostoje kuri matoma visiems. nes abejo , kad kas mokes uz nenauja daikta, nebend koks brangus - vezimelis, koks staliukas , dviratis, automobilio kedute.
Atsakyti
Crocs.eu kai kurioms prekėms 50% nuolaida + free shipping (šiandien). Papildomai leidžia -15€ nsujienlaiškio nuolaidą panaudoti ;)
Atsakyti
QUOTE(Faustina2000 @ 2017 04 22, 09:36)
O ka daret, kai uzblokavo ? Ar esat dabar vinted ?

Per pc susikuriau nauja, laikau tuscia ziuriu ar istrins, turiu dabar is mobilaus, nes jie mato tik prietaiso adresa, tiesa meginau pas juos per pc ieit per programa kuri blokuoja ip adresa, bet jie kazka padare nes tada neatidaro nieko ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Virtualnaja @ 2017 04 22, 10:39)
smile.gif))) geras, gal tada bus ir komercija gerai smile.gif
as nezinau, as ir vinted ir MM , padariau tuos tris nemokamus iskelimus, nei ten nei ten jokiu zenklu , kad kas baisiai dometis pradejo.

bet as taip isivaziduoju jei daro mokma paslauga, tai tada kitiems i ta bendra langa bus patekti be sansu , jei taip tai bus musu mazyliuose TIK nauji drabuziai ir batai tuoj ju juostoje kuri matoma visiems. nes abejo , kad kas mokes uz nenauja daikta, nebend koks brangus - vezimelis, koks staliukas , dviratis, automobilio kedute.

O musumazyliuose irvinted galima skelbima ir taip iskelt i prieky, musumazyliuose truputi gudriau sugalvota, bet viskas imanoma
Atsakyti
QUOTE(SADNESS @ 2017 04 22, 09:46)
Per pc susikuriau nauja, laikau tuscia ziuriu ar istrins, turiu dabar is mobilaus, nes jie mato tik prietaiso adresa, tiesa meginau pas juos per pc ieit per programa kuri blokuoja ip adresa, bet jie kazka padare nes tada neatidaro nieko ax.gif
Papildyta:

O musumazyliuose irvinted galima skelbima ir taip iskelt i prieky, musumazyliuose truputi gudriau sugalvota, bet viskas imanoma

oho , nezinojau sito smile.gif gal i PM pasidalinsite paslaptim ? ar cia ta paslaptis kuria nesidalina smile.gif))
Atsakyti