Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(Carlin @ 2017 04 21, 16:18)
milijonines investicijas reikia atkalti  biggrin.gif

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Dziugile @ 2017 04 21, 16:25)
Reik bišk babkių gaut ax.gif į vinted suinvestuota beveik 60 mln eur blink.gif

60 mln , o tai ka jie dare uz tuos pinigus ? reklamaos as nematau, sukure programa ? uz 60 mln ?
Atsakyti
Laba. Gavau siuntinuka iš HM ir per klaidą matyt busiu užsakius juodas kelnes vietoj mėlynų.
http://m2.hm.com/m/e...4001.html#Black

Gal kam reikia 3,-4 metams.
Atsakyti
QUOTE(Virtualnaja @ 2017 04 21, 17:42)
biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif
Papildyta:

60 mln , o tai ka jie dare uz tuos pinigus ? reklamaos as nematau, sukure programa ? uz 60 mln ?

Jie ne tik Lt, tai gal kazkoks pliusas is tarptautiniu pirkimu ax.gif ax.gif

Is tiesu keista, nes kazkada buvo vienas mokamas puslapis, nepamenu pavadinimo. Esu ten nemazai pardavusi, nepamenu pavadinimo jo. Ir jis bankrutavo. Atrode, kad gauna pinigus, tai viskas ok. O vinted man nesuprantama is ko laikosi.
Atsakyti
4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lola.lola: 21 balandžio 2017 - 17:33
QUOTE(LiBo @ 2017 04 21, 14:49)
Dar priimu i uzsakyma:
uzsakinesiu is cocoon (berods turetu taikyti 5 proc nuolaida neakcijinems prekems) - norincios prisijungti rasykite i az. Atsiimti Vilniuje, Rokantiskes/N Vilnia arba prisiderinti prie mano isvaziavimu. Galiu persiusti per lp express (iki 2 eur). Prasysiu isankstinio apmokejimo pavedimu. Taip pat parasykite, kokio mazdaug dydzio bus krepselis.

O kur Jus matote ta 5% nuolaida?
Atsakyti
QUOTE(Faustina2000 @ 2017 04 21, 18:52)
Jie ne tik Lt, tai gal kazkoks pliusas is tarptautiniu pirkimu  ax.gif  ax.gif

Is tiesu keista, nes kazkada buvo vienas mokamas puslapis, nepamenu pavadinimo. Esu ten nemazai pardavusi, nepamenu pavadinimo jo. Ir jis bankrutavo. Atrode, kad gauna pinigus, tai viskas ok. O vinted man nesuprantama is ko laikosi.

Kol kas gyvena iš investicijų. Neuzdirba pinigų.
Atsakyti
QUOTE(Dziugile @ 2017 04 21, 18:04)

nemanau smile.gif puslapis pilnas reklamos..
Atsakyti
QUOTE(Virtualnaja @ 2017 04 21, 16:42)

Investuoja į plėtrą smile.gif tai vienas sėkmingiausių Lietuvos startuolių. O skype reklamą dažnai matot? Į skype dar ne tiek buvo investuota smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Dziugile @ 2017 04 21, 17:04)

Dabar jau uždirba, jau kuris laikas labai daug reklamos.
Atsakyti
QUOTE(Faustina2000 @ 2017 04 21, 16:52)
Jie ne tik Lt, tai gal kazkoks pliusas is tarptautiniu pirkimu  ax.gif  ax.gif

kazkokia reklama yra MM, kas nori talpinti , sumoka, manau tokie portalai laikosi ant duomenu pardavimo. neskaiciau ju taisykliu, bet gal kur mazoms raidem parasyta , kad jie turi teisie 3 salims perduoti duomenis smile.gif-
Atsakyti
QUOTE(-Braskeele @ 2017 04 21, 17:18)
Tai cia jus...o jie ten skaito kaip jiem patinka unsure.gif pas mane nuo abieju irgi pilna nauju isaugtu/netikusiu rubu batu

Galėtumėt sukurt albumuką kokį manau mielai nupirktume kam tiktų
Atsakyti
QUOTE(slitka @ 2017 04 21, 15:30)
Panos, dideliausias atsiprašymas, bet čia vienintelė grupė, kuri gyvuoja metai iš metų: vaikai, dulkiu siurbliai, bliudai, tad būkit mielos, gal kas turit parekomenduoti gera masaziste kaune - celiulitui naikinti  biggrin.gif  aciu, kas nepatinges parašyt  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Čia lankausi http://www.redosmasazai.lt/ 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(raimaza @ 2017 04 21, 17:57)

aciu labai 4u.gif
Atsakyti