Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(utiutiutiu @ 2017 04 21, 10:41)
Mamytės, reikia pagalbos  4u.gif
Pirkau vokiškame H&M, per EshopWedrop.lt, pirkdama pasirinkau per žioplumą atsiskaitymą:

Überweisung/Zahlschein im Paket

Ihrem Paket liegt der Lieferschein mit angehängtem Zahlschein bei. Keine zusätzlichen Gebühren. Im Falle nicht fristgerechter Zahlung wird der Betrag automatisch auf die Monatsrechnung übertragen (Rechnungsgebühr 1 €).

Vokiškai nelabai suprantu  unsure.gif Bet už siuntinį kaip suprantu nesumokėjau, siunta jau Lietuvoje, paskaičiuota tik už pristatymą, o kaip dabar su H&M sumokėjimu elgtis, t.y. kaip pervesti sumą?

gausit siunta, atidarysit, ten rasit saskaita ir sumokesit. tik gali buti beda, kad pamatys pavedima is LT ir jusu paskyra uzblokuos. ai nepaskaiciau iki galo biggrin.gif jum reikia sumoket vokietijoje, pagal mokejimo kvita..... rasykit jiem, kad neturit galimybes moketi pgl mokejimo kvita, ir kad atsiustu saskaita.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JMD: 21 balandžio 2017 - 09:50
Gal kuri gavote Gap didesnę, nei 25 % nuolaidą nuo sale prekių smile.gif? Pasidalinkite, ačiū 4u.gif
Aš turiu tik 40 % nuo full price - DEALGAP ir 25 % nuo full price ir sale - MYSTERYGAP.
Atsakyti
Primenu Klaipėdoje (šiaurinė miesto dalis) renku cocooncenter.co.uk
Pageidavimus siųsti elizieja@gmail.com 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2017 04 21, 09:21)
klausykit, o cia man vis sm ta sluota kampe islenda, matau ji ir su vandeniu, maz jinai gera? ar chlamas? nereiktu man savo senos kupros lenkt taip zemai biggrin.gif

http://www.philips.l..._250x450_sticky

gal ir gera, bet man po Dyson V8 absolute peržiūrų internete visos kitos šluotos nebepatinka biggrin.gif šita numeris vienas ir jau vietą jai sandėliuke planuoju lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Fitzy @ 2017 04 21, 09:00)
visos eilutės teisingos, bet:
We have an address suggestion for you.

Your address could not be found.

arba
Please note: We are unable to ship to PO Boxes

man tą patį rašė, kol protingi žmonės nepapratino sukeisti 1 eilutės su 2 biggrin.gif

Dollymans Farm, Doublegate Lane,
Eshop xxxxxxxx, Unit 12
SS11 8UD Rawreth, Wickford
Great Britain
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2017 04 21, 10:49)
gausit siunta, atidarysit, ten rasit saskaita ir sumokesit. tik gali buti beda, kad pamatys pavedima is LT ir jusu paskyra uzblokuos. ai nepaskaiciau iki galo biggrin.gif jum reikia sumoket vokietijoje, pagal mokejimo kvita..... rasykit jiem, kad neturit galimybes moketi pgl mokejimo kvita, ir kad atsiustu saskaita.

Ačiū, bandau rašyti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Fitzy @ 2017 04 21, 10:20)
ecco batai smile.gif

Sitie jau kokias 5 dienas biggrin.gif ten jau ispirkta viskas ir mano akim kazkokiu ypatingu kainu nebuvo,priesingai,pvz vyriski batai eccooutlete net pigiau stovi...
Atsakyti
QUOTE(Virtualnaja @ 2017 04 21, 10:18)
as maudymkiu paemiau , kol buvo dydziai,

Maudymkes pažiūrėjau, bet yoxx'e tokia pat vos ne 20 eur pigiau... reikia akylai žiūrėt, tai gali apsigaut pasirodo
Atsakyti
Ar tikari nėra norinčiu Kaune cocooncenter.co.uk. nakcijinėms prekėms 5% nuolaida... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Musmiryte @ 2017 04 21, 10:13)
Maudymkes pažiūrėjau, bet yoxx'e tokia pat vos ne 20 eur pigiau... reikia akylai žiūrėt,  tai gali apsigaut pasirodo

na as pigias pirkau , viena paemiau uz 12 svaru , kita 9 plius 11 , gavosi man 30 svaru , pritaikiau 8 svaru nuolaida , ir gavau papigiai smile.gif o yoox kiek ziuriu tai man labai brangios , matyt neuztaikiau ta momenta
Atsakyti
QUOTE(-Braskeele @ 2017 04 21, 11:07)
Sitie jau kokias 5 dienas biggrin.gif ten jau ispirkta viskas ir mano akim kazkokiu ypatingu kainu nebuvo,priesingai,pvz vyriski batai eccooutlete net pigiau stovi...

aš gi tik šiandien prisijungiau biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Carlin @ 2017 04 21, 11:01)
gal ir gera, bet man po Dyson V8 absolute peržiūrų internete visos kitos šluotos nebepatinka biggrin.gif šita numeris vienas ir jau vietą jai sandėliuke planuoju  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Papildyta:
man tą patį rašė, kol protingi žmonės nepapratino sukeisti 1 eilutės su 2  biggrin.gif

Dollymans Farm, Doublegate Lane,
Eshop xxxxxxxx, Unit 12
SS11 8UD Rawreth, Wickford
Great Britain

ačiū
Atsakyti
Atsiprašau iš anksto už OT 4u.gif

žodžiu, sugebėjau ne tas vonios plyteles užsakyti doh.gif nuo žioplumo vaistų nėra, o bet tačiau, užsakytų spalva man niekaip netinka, o krovinys jau pakeliui biggrin.gif
todėl gal kažkokio keisto atsitiktinumo dėka kas nors daro remontus, įsirenginėja namus ir reikia plytelių biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
jas galima derinti su kitomis spalvomis ir išgauti įvarius ornamentus, plytelės reljefinės, su 4 rūšių skirtingais reljefais. Aš turiu šviesiai pilkos spalvos nereikalingus 6 kvadratus. Kaina salone 65 eurai, parduosiu po 40-45 unsure.gif
vartotojo įkelta nuotrauka

Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2017 04 21, 11:48)
Atsiprašau iš anksto už OT  4u.gif

žodžiu, sugebėjau ne tas vonios plyteles užsakyti  doh.gif  nuo žioplumo vaistų nėra, o bet tačiau, užsakytų spalva man niekaip netinka, o krovinys jau pakeliui  biggrin.gif
todėl gal kažkokio keisto atsitiktinumo dėka kas nors daro remontus, įsirenginėja namus ir reikia plytelių biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Mane vyras nušautų devil.gif biggrin.gif
Atsakyti