dar si softshello striuke idealiai tiko ir patiko, gal kam irgi pravers
https://www.amazon.d...U...=UTF8&psc=1
Padėkite susigaudyti: Jei batukų dydis 34Eur atitikmuo UK būtų 3UK ar 3UK Child?
QUOTE(kiskius @ 2017 01 11, 14:59)
Pirkau 12 01, 12 04 gavau laiska, kad issiusta, bet be jokiu sekimo nuorodu. 12 14 paprasiau sekimo numerio kazkokio, 12 19 gavau atsakyma, kad jusu siunta pasimete, grazinsim pinigus. Pinigus grazino apie gruodzio 20
Ačiū už atsakymą Na dar palauksiu, kad jau pažadėjo atsiųst, gal ant pavasario turėsiu Kalėdinės patalynės o jei dar porą savaičių nesulauksiu, teks prašyt grąžinti pinigus.
QUOTE(bambyze @ 2017 01 11, 16:23)
Padėkite susigaudyti: Jei batukų dydis 34Eur atitikmuo UK būtų 3UK ar 3UK Child?
3 uk
Ecco kuprine ne violetine,o melyna turiu 1 laisva.
QUOTE(Eura @ 2017 01 11, 14:04)
<p>Ecco violetine mazesne 1vnt.laisva turiu.Rasykit i a.z.Vilnius.</p>
Kokia kainyte iseina tu kupriniu?
Gal kas ruošiasi pirkti kuprinytę Ecco, prisijungčiau, tiesa, man reikia, kad pirmokei būtų tinkama.
Kalbant apie Achica, as vis dar laukiu siuntinio, pirkto lapkricio pabaigoje Pries pora savaiciu ju uzklausiau, parase, kad jau greit atsius, per mazdaug 5 dienas. Jau praejo tas laikas ir vis dar negavau. Ar jie visada taip ilgai siuncia, kas turit patirties? Kiek pamenu buvo cia perkanciu is ju lapkriti, ar jums jau atejo siuntiniai?
ziauru.......niekad man nebuvo tokiu bajeriu....
Ar kuri nors gavot PA laiska kad atvyko siuntiniai?
QUOTE(priklausomybe @ 2017 01 11, 15:02)
Eina sau, tada litais, dabar tiek eurų
Bet Vokietijoje eurai nesikeitė... Siunciausi tai iš ten
Aišku gaudem akcijas, kainas. Šiaip ir šiemet kai senukuose prieš rugsėjį buvo 40%, tos herlitz iki 30 eurų kainavo, be bag ar ne apie 25 - nes baisiai gundziaus pirkt.. Tik va turim tą kur nuo pirmos dėvėjo, nauja Nike, nauja kurios dukra issizyze (pulse ar kaip jį ten) ir dvi poterry, dar herlitz didesnę irgi naują, nuo kokios 6 klases, tai kažkaip sveikas protas nugalėjo, nebeemiau.
QUOTE(JMD @ 2017 01 11, 18:02)
Ar kuri nors gavot PA laiska kad atvyko siuntiniai?
man siandien ryte parase , kad atsiimti galima bus ketvirtadieni ryte. As ir lauku , gal ivyks stebuklas, ir paleksiu greit dabar , bet matyt jis neivyks , ir bus tik rytoj