Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(-Braskeele @ 2017 04 21, 09:06)
Na neee,ne mano kantrybei tikie shopingai...nieko man nekrauna,neatodaro tam zalando normaliai...

o man niekaip adreso nepavyksta suvesti? netinka nei Tukio nei ESW. ką negerai vedu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Fitzy @ 2017 04 21, 08:50)
o man niekaip adreso nepavyksta suvesti? netinka nei Tukio nei ESW. ką negerai vedu ax.gif

ESW keiskit 1 line ir 2 line vietomis. Tada prie Caunty/Town irgi paziurekite pagal ESWD.
Nes copy/paste būdu neveikia.
Atsakyti
QUOTE(Fitzy @ 2017 04 21, 09:50)

Kas nepavyksta konkrečiai, kuri eilutė? Pas mane pvz antra adreso eilutė net tuščia, bet viskas ok. Aš suvedus Tukį.
Atsakyti
QUOTE(vaiduliauskis @ 2017 04 21, 09:57)
Kas nepavyksta konkrečiai, kuri eilutė? Pas mane pvz antra adreso eilutė net tuščia, bet viskas ok. Aš suvedus Tukį.

visos eilutės teisingos, bet:
We have an address suggestion for you.

Your address could not be found.

arba
Please note: We are unable to ship to PO Boxes
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fitzy: 21 balandžio 2017 - 09:01
Ką perkat zalando, nes aš tai visai nieko nerandu verto dėmesio arba nemoku ieškot biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Musmiryte: 21 balandžio 2017 - 09:16
QUOTE(Musmiryte @ 2017 04 21, 09:16)
Ką perkat zalando, nes aš tai visai nieko nerandu verto dėmesio arba nemoku ieškot  biggrin.gif

as maudymkiu paemiau , kol buvo dydziai,
Atsakyti
QUOTE(Musmiryte @ 2017 04 21, 10:16)
Ką perkat zalando, nes aš tai visai nieko nerandu verto dėmesio arba nemoku ieškot  biggrin.gif

Ka ten pirkt, "nelikvidu" sale kazkoks ir tiek, absoliuciai nei uz vieno daikto zvilgsnis neuzkliuvo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(-Braskeele @ 2017 04 21, 10:18)
Ka ten pirkt, "nelikvidu" sale kazkoks ir tiek, absoliuciai nei uz vieno daikto zvilgsnis neuzkliuvo smile.gif

ecco batai smile.gif
Atsakyti
klausykit, o cia man vis sm ta sluota kampe islenda, matau ji ir su vandeniu, maz jinai gera? ar chlamas? nereiktu man savo senos kupros lenkt taip zemai biggrin.gif

http://www.philips.l..._250x450_sticky
Atsakyti
Mamytės, reikia pagalbos 4u.gif
Pirkau vokiškame H&M, per EshopWedrop.lt, pirkdama pasirinkau per žioplumą atsiskaitymą:

Überweisung/Zahlschein im Paket

Ihrem Paket liegt der Lieferschein mit angehängtem Zahlschein bei. Keine zusätzlichen Gebühren. Im Falle nicht fristgerechter Zahlung wird der Betrag automatisch auf die Monatsrechnung übertragen (Rechnungsgebühr 1 €).

Vokiškai nelabai suprantu unsure.gif Bet už siuntinį kaip suprantu nesumokėjau, siunta jau Lietuvoje, paskaičiuota tik už pristatymą, o kaip dabar su H&M sumokėjimu elgtis, t.y. kaip pervesti sumą?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo utiutiutiu: 21 balandžio 2017 - 09:42
QUOTE(-Braskeele @ 2017 04 21, 10:18)

Kaip pirštu į akį victory.gif
Atsakyti
Ar pirkot kas nors iš disneystore.uk per eswd? Kažkodėl neleidžia man unsure.gif
Atsakyti