Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(Virtualnaja @ 2017 04 20, 15:08)
smile.gif))))))))) taip , greitasis apsipirkimas smile.gif)) jei rimtai tai yra dvi pardes. zalando.co.uk ir zalando-lounge.co.uk ta ta antroji yra isparduotuve, tam tikromis dienomis , buna sale - tai puslapiui galioja kitokios taisykles, 20 min skaiciavimas, negali to paties daikto pora dydsiu imti, bent jau labai daznai, 4 svarai pristatymas.

Na susigundau ir as tuo zelando, gal man galite atsiusti pakvietima? Bijau rasyt i ta az, nes nevisad suveikdavo
Papildyta:
QUOTE(-Braskeele @ 2017 04 20, 22:36)
Cia mielai dalintoju daugiau nei ju noretoju biggrin.gif  biggrin.gif
Virtualnaja,jus jau pridalinot,pailsekit...as nei vieno dar negavus unsure.gif

Tai gal tada jus man atsiusite, jeigu jau Virtualnaja daug pridalino smile.gif. Beje pakvietimas i zelando ar i zelando-lounge ar i abiejus atskiri?
Atsakyti
QUOTE(LiBo @ 2017 04 20, 21:22)
Rytoj arba poryt uzsakinesiu is cocoon (berods turetu taikyti 5 proc nuolaida neakcijinems prekems) - norincios prisijungti rasykite i az. Atsiimti Vilniuje, Rokantiskes/N Vilnia arba prisiderinti prie mano isvaziavimu. Galiu persiusti per lp express (iki 2 eur). Prasysiu isankstinio apmokejimo pavedimu. Taip pat parasykite, kokio mazdaug dydzio bus krepselis..

Sveiki. As irgi is Rokantiskiu. Kur galeciau atsiusti krepseli?
Atsakyti
As uzsiregistravau tame zalando anksciau be jokiu kvietimu ir dar nieko nepirkau. Kaip man ta nuolaida gaut? Ar ji buna tik su pakvietimais uzsiregistravus?
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2017 04 21, 06:59)
As uzsiregistravau tame zalando anksciau be jokiu kvietimu ir dar nieko nepirkau. Kaip man ta nuolaida gaut? Ar ji buna tik su pakvietimais uzsiregistravus?

pabandyk per sia nuorodą einant prisijungti nors jau ir uzsiregistravus smile.gif
https://www.zalando-...uk/e/7EA64D4102
Atsakyti
Jauciuos pavelavus i baliu.
Kas per Zalando nuolaida? biggrin.gif

Per vezejus tik galima pirkti?

Jauciasi masine psichoze, tai gal ir man reikia biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas, gal kas ir man pakvietima i zalando lounge atsiustu? ax.gif 4u.gif
Jau turiu, aciukas siuliusioms 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ssimonyte: 21 balandžio 2017 - 06:33
Atsiuskite ir man i zalando lounge pakvietima.

rasa.apanaviciute@gmail.com

dekoju.
Atsakyti
QUOTE(oplia5 @ 2017 04 21, 07:41)
Atsiuskite ir man i zalando lounge pakvietima.
rasa.apanaviciute@gmail.com

dekoju.

Nusiunciau:)
Atsakyti
QUOTE(Bluntė @ 2017 04 21, 06:46)
Nusiunciau:)

Blunte ir man atsiusk, striuke7@gmail.com

paziuresiu kas tam zalando, kad taip visos ruosiates biggrin.gif
Atsakyti
Aš mielai irgi galiu dalinti pakvietimus į zolando louge smile.gif.

Bet kaip įdomiai, buvau gavus kuponą už 8 eur, norėjau pirkti ecco, pritaikė jį, bet aš nepirkau, nepatiko mokamas siuntimas biggrin.gif , o dabar žiūriu jokio kupono nebeturiu unsure.gif .
Atsakyti
QUOTE(Amrinasta @ 2017 04 21, 09:15)
Aš mielai irgi galiu dalinti pakvietimus į zolando louge smile.gif.

Bet kaip įdomiai, buvau gavus kuponą už 8 eur, norėjau pirkti ecco, pritaikė jį, bet aš nepirkau, nepatiko mokamas siuntimas  biggrin.gif , o dabar žiūriu jokio kupono nebeturiu  unsure.gif .

Labas rytas,

o ką priduoda pakvietimas tiek gaunančiai jį, tiek siunčiančiai?
Atsakyti
QUOTE(witutes @ 2017 04 21, 08:17)
Labas rytas,

o ką priduoda pakvietimas tiek gaunančiai jį, tiek siunčiančiai?

8 svarus mirksiukas.gif
Atsakyti