Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(JMD @ 2017 04 20, 18:49)
Nė kart nepirkau per tą eswd adresas nesuvestas tai man kosmosas aš net eswd passwordo nepamenu

Suveskit adresa uk amazone, tada matysit ir de, it, etc...
Atsakyti
Rytoj arba poryt uzsakinesiu is cocoon (berods turetu taikyti 5 proc nuolaida neakcijinems prekems) - norincios prisijungti rasykite i az. Atsiimti Vilniuje, Rokantiskes/N Vilnia arba prisiderinti prie mano isvaziavimu. Galiu persiusti per lp express (iki 2 eur). Prasysiu isankstinio apmokejimo pavedimu. Taip pat parasykite, kokio mazdaug dydzio bus krepselis..
Atsakyti
QUOTE(pasimetus1140 @ 2017 04 20, 20:13)
Gal ir man kas atsius pakvietima i zalando lounge? Gal spesiu...

Sveiki.gal galeciau ir as pakvietima gauti?;)aciukas
Atsakyti
QUOTE(rasosrasotos @ 2017 04 20, 21:21)
Suveskit adresa uk amazone, tada matysit ir de, it, etc...

Sakiec, laiks man i pensija, nes niekaip nesusigalvojau sito padaryt smile.gif aciu !!! 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(padraika22 @ 2017 04 20, 18:22)
kada tas black friday bus?

rytoj pas juos smile.gif na nezinau , gal bus geru dalyku

kam reikia pakvietimu galite man rasyti i az .
Atsakyti
del zalando ir as mielai dalinu pakvietimus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Bluntė @ 2017 04 20, 21:18)

o kiek jau gavote ? man si krata labai pasiseke gavau jau 5 smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Bluntė @ 2017 04 20, 22:18)

Cia mielai dalintoju daugiau nei ju noretoju biggrin.gif biggrin.gif
Virtualnaja,jus jau pridalinot,pailsekit...as nei vieno dar negavus unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -Braskeele: 20 balandžio 2017 - 21:37
As jau gavau. Aciu ;)
Atsakyti
QUOTE(-Braskeele @ 2017 04 20, 21:36)
Cia mielai dalintoju daugiau nei ju noretoju biggrin.gif  biggrin.gif
Virtualnaja,jus jau pridalinot,pailsekit...as nei vieno dar negavus unsure.gif

o geras smile.gif tada tikrai man pasiseke smile.gif matyt del to , kad as cia tupiu visa para tai man ir raso smile.gif))
Atsakyti
Zalando ryt sale. Esu ten registruota. Bet nesu pirkusi. Sakykit, ar gerai supratau,kad ten kazka ipatingo reikia vest prie asmens duomenu ? Ar kazka ne taip supratau ? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2017 04 19, 10:24)
maniškė su 16 colių išmoko be papildomų ratų važiuoti, tai vat ir galvoju, gal nupirkti jau normalų dviratį. Reiks pasimatuot gyvai, nes šitas mažiukas ir sunkus velniškai, sveria turbūt tiek pat, kiek vyro didžiulis dviratis  biggrin.gif  biggrin.gif

Mes nors ir didesni uz jus, bet nuvaziavom igi "pasimatuot" i baltik vaira, tai rezultate nupirkom bernui 26 coliu smile.gif Labai patenkintas laksto. Kadangi jums reikia 20 coliu, galite ne tik valtik vaire paziuret, bet dar atsidariusi Antakalnyje "Tite rite" parduotuve, turi ir jie tokio dydzio dviraciu, tiesa nezinau kokios jie kokybes, bet siaip buvo ir su shimano begiais. Tad pasilyginkite kainas. Nors baltik vairo kainos manes neisgazdino, mes uz 26 coliu vaikui mokejom 230 eu, 20 coliu maciau ir pigesniu
Atsakyti