Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(Faustina2000 @ 2017 04 20, 10:13)
Cia ryt nuo ryto ?

jo , pati pamaciau smile.gif kaip ir nereikai nieko smile.gif bet jei pigiai duos ka nors na gi reikes imti
Papildyta:
QUOTE(simpa @ 2017 04 20, 10:27)
Čia tas,kur su pakvietimu nuolaidą galima gaut?
O sakykit, kiek ta nuolaida paskui galioja? Nes kolkas yra išlaidų ir taip ir šmutkių kaip ir nereik, bet,o mažu, kažkas bus už gerą kainą  biggrin.gif

kiek jusu galios nezinau, bet mano galioja labai ilgai , iki spalio menesio. o nuolaida butu 8 svarai , pirmam pirkimui
Atsakyti
QUOTE(Sense @ 2017 04 20, 11:58)
As tai toki rekomendavau,kad ir su 50spf (yra ir 30spf),puikiai graziai idegi.
https://www.cocoonce...00ml/15316.html

Kaip suprantu bioderma jei 2vnt, tai 25% nuolaida? Gal kas cocooncenter Klaipėdoj slapta renka? bigsmile.gif
Atsakyti
Kas galit Kaune rekomenduoti gerą žaliuzių įmonę? Reikia nestandartinių vertikalių žaliuzių 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lauruciuk @ 2017 04 20, 11:32)
As issiunciau kovo 29 d ir dar tylu...  unsure.gif

kaip ilgai unsure.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(bbiitute @ 2017 04 20, 12:37)
kaip ilgai  unsure.gif  blink.gif

Butent, ir cia pirmas mano grazinimas jiems, atsoko fantazija ka pirkt is ju internetu. O svarbiausia jiems jau rode pristatyma po 2 dienu
Atsakyti
QUOTE(Lauruciuk @ 2017 04 20, 11:52)
Butent, ir cia pirmas mano grazinimas jiems, atsoko fantazija ka pirkt is ju internetu. O svarbiausia jiems jau rode pristatyma po 2 dienu

Parašykit jiems būtinai, pas juos ten kažkas stringa. Aš irgi labai ilgai laukiau, tada čia temoje pasiūlė parašyt - parašiau ir iškart per kelias dienas atgavau pinigus. Nematė jie kažkaip mano gražinimo. Dar paprašė dpd šaknelę atsiųst. Už tai gražino visą sumą, nenuskaitė 3.99.
Atsakyti
QUOTE(Virtualnaja @ 2017 04 20, 11:11)
na ka , kas dar neturi zalando lounge , registruokites , nes ziuriu pas juos black friday 32 ispardavimai , kazkokie labai su didele nuolaida. kokios bus tos kainos, pasakyti sunku, bet gal bus geru daiktu papigiai smile.gif

O kaip su pristatymu, nerandu kokios pristatymo kainos? Siunčiatės per tarpininkus?
Atsakyti
Gal kas priimtu su pora prekiu i cocooncenter?(Kaunas)
Atsakyti
QUOTE(veroniux @ 2017 04 20, 12:42)
Gal kas priimtu su pora prekiu i cocooncenter?(Kaunas)

pries tai lapa paziurekite, kazkas renka...siaip as visai gundausi pati rinkti, nes sunku pasiimti gali buti...
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2017 04 20, 13:08)
Parašykit jiems būtinai, pas juos ten kažkas stringa. Aš irgi labai ilgai laukiau, tada čia temoje pasiūlė parašyt - parašiau ir iškart per kelias dienas atgavau pinigus. Nematė jie kažkaip mano gražinimo. Dar paprašė dpd šaknelę atsiųst. Už tai gražino visą sumą, nenuskaitė 3.99.

Kad as su jais jau 2 sav susirasineju ir vistiek vargstu unsure.gif Pradzioj prase palaukti, o va siandien jau paprase dpd tos sakneles ir uzsakymo lapo, ka grazinau, kad atsiusciau. As jiems iskarto rasiau, nes gavau ne ta preke, prasiau pakeisti, tai sake nekeicia ir is naujo uzsakyt. Tai ta nauja preke jau senai gavau, o vat pinigu uz sita niekaip nesulaukiu. Kazkoks marazmas pas juos unsure.gif
Atsakyti
Gal kas išsisaugojot nuorodą, kur galima parsisiųsti visokias dalis šaldytuvams?
Atsakyti
QUOTE(Lauruciuk @ 2017 04 20, 13:54)
Kad as su jais jau 2 sav susirasineju ir vistiek vargstu  unsure.gif  Pradzioj prase palaukti, o va siandien jau paprase dpd tos sakneles ir uzsakymo lapo, ka grazinau, kad atsiusciau. As jiems iskarto rasiau, nes gavau ne ta preke, prasiau pakeisti, tai sake nekeicia ir is naujo uzsakyt. Tai ta nauja preke jau senai gavau, o vat pinigu uz sita niekaip nesulaukiu. Kazkoks marazmas pas juos  unsure.gif

blink.gif blink.gif nu ir kontora blink.gif
Atsakyti