Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(Faustina2000 @ 2017 04 19, 16:09)
Pirma man interneto parde,kad idejus viena daikta,daugiau nieko neleido. Uzeinu ant prekes ir meta i pagrindini psl

Ai va tas tai buna ir man! bet perkrauni psl. ir atsigauna kazkaip
Atsakyti
Merginos o perkat kas nors iš www.cocosa.co.uk? Pirmą kart bandau ir kažko neleidžia atsiskaityt. Gal žinot kame kampas?

Atsakyti
Merginos, padėkit ..... Gal kas žino dėl cocosa kodėl nesigauna atsiskaityti? Bandau per eshop, atsiskaityt visa virtuon arba PayPal. Meta
Your credit card details have been rejected by the payment gateway. Please try another payment option to complete your order.

Ar gal kas nors gali tiesiog priimt mane su nedideliu krepšeliu?
Atsakyti
panos jus viska zinote. atsisiunciau apps, nusipirkau yoox kad butu nemokamas shipas. uz ka paemem 4 eur ? raso suma , raso kad visur nuliai , bet suma po to 4 eurais daugiau paskaiciuota
Atsakyti

Merginos o perkat kas nors iš www.cocosa.co.uk? Pirmą kart bandau ir kažko neleidžia atsiskaityt. Gal žinot kame kampas?
Viskas gerai su ta parduotuve. Jau daug metu ji mano megiamiausia. Pirkdavau is ten dar kai jie tiesiai i lt siusdavo gal pries kokius 7 metus...as paypalu pas juos atsiskaitineju....pries savaite pirkau paskutini karta berods....viskas ok, nebent dabar uzblokavo mus:)))

Prie to pacio...gal kam cocosa pakvietimi reikia?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo R-jazz: 19 balandžio 2017 - 17:21
QUOTE(*Estete* @ 2017 04 19, 13:47)
merginos kur nusipirkti clarks arba ecco basuciu pigiau? amazonuose nieko nera verysad.gif zalando, clarks irgi, konkreciai 30d berniukui reikia, gal kas uzmatet kur?

http://outlet.eccosh...k.com/kids/c139
Atsakyti
Internetinėje LT HM pardėje nuolaida šiuo metu
APP DEAL
15% OFF & FREE DELIVERY
48 hrs only! Use code 0066. Valid on hm.com until 20.04.2017 at 08:00 CET.
Atsakyti
Gal esate kur nors pigiau tokį užmatę? http://vaikutis.lt/z...ropineje-saloje
Atsakyti
Sveikos. Kas pirko su manim makvynus iš tesco ir hotwheels tralus. Atėjo viskas į eshopwedrop jau Lietuvoje iš kart po Velykų atsirado sistemoje.tik noriu sulaukti dar vieno siuntinuko ir vaziuosiu atsiimti.
Atsakyti
Gal kas ASDA george renka Kaune? smile.gif
Atsakyti
Gal yra renkaciu zulily? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(R-jazz @ 2017 04 19, 17:17)
<p></p><p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="strakalinė" data-cid="71578265" data-time="1492610150"> Merginos o perkat kas nors iš www.cocosa.co.uk? Pirmą kart bandau ir kažko neleidžia atsiskaityt. Gal žinot kame kampas?</blockquote> Viskas gerai su ta parduotuve. Jau daug metu ji mano megiamiausia. Pirkdavau is ten dar kai jie tiesiai i lt siusdavo gal pries kokius 7 metus...as paypalu pas juos atsiskaitineju....pries savaite pirkau paskutini karta berods....viskas ok, nebent dabar uzblokavo mus:)))
<p>Prie to pacio...gal kam cocosa pakvietimi reikia?</p>

Aš norėčiau pakvietimo 4u.gif
Atsakyti