Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

Sveikos, ar yoox.com nėra kodų, kad nuimtų siuntimą 20€? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(adžani @ 2017 04 17, 14:27)
Sveikos, ar yoox.com nėra kodų, kad nuimtų siuntimą 20€?  unsure.gif

Apps'e iki 23 dienos nemokamas siuntimas
Atsakyti
QUOTE(adžani @ 2017 04 17, 14:27)
Sveikos, ar yoox.com nėra kodų, kad nuimtų siuntimą 20€?  unsure.gif

Tituliniame Yoox puslpayje nurodyta, kad siuntimas yra ne 20 eur, bet tik pusė jo, t. y. 10 eur.
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2017 04 17, 13:26)
Pirkau iš usa Penzeys parduotuvės. Kainavo tikrai nemažai, pažiurėjau sąskaitą - 80 gr. virš 10 eurų. Bet su mūsų parduotuvėje esančiu cinamonu net nėra ką lyginti. Superinis stiprus skonis ir matosi, kad tikrai kokybiškas peoduktas, o ne kažkas panašaus į cinamoną, ką parduoda prekybos centrai. Reiktų europoje kažko panašaus paieškoti.

Šitas irgi turėtų būti neblogas:
https://www.assorti....20g/?item=54798

Va va, kazko tokio ir ieskau 4u.gif gal kas is eu dar yra siuntesi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2017 04 17, 15:32)
Apps'e iki 23 dienos nemokamas siuntimas

QUOTE(Vi_ktorija @ 2017 04 17, 15:32)
Tituliniame Yoox puslpayje nurodyta, kad siuntimas yra ne 20 eur, bet tik pusė jo, t. y. 10 eur.

Labai ačiū. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(D'esire @ 2017 04 17, 14:33)
Va va, kazko tokio ir ieskau 4u.gif  gal kas is eu dar yra siuntesi 4u.gif

Galvojau Rapunzel turėtų būti, bet nerandu. Nebent vokiškai cinamonas ne zimt unsure.gif
Atsakyti
esu pikta ant amazonu ir UK ir DE. Anuliuota kruva uzsakymu, nes nepavyko pristatyti verysad.gif
Absurdas visiskas. Viskas, kas sugaudyta gerom kainom. Viskas anuliuota.
Kiek kur esu pirkusi, nera man buve jokiu anuliavimu. verysad.gif Taip liudna verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2017 04 17, 14:41)
Galvojau Rapunzel turėtų būti, bet nerandu. Nebent vokiškai cinamonas ne zimt  unsure.gif

Turbut zimt, cia ant pakelio taip raso
https://www.livinn.l...kologiskas_50_g
As kazkada buvau pirkus iherbe. Bet manau, kad europoj irgi galima rast. O kaip atskirti, kuris geras?
Kiek skaiciau, tikras cinamonas yra ceilono. Bet jo galima rasti ir uz labai pigiai, ir uz brangiau. Bet kaip zinot, kad gera perki?
Atsakyti
QUOTE(Audry @ 2017 04 17, 15:05)
Turbut zimt, cia ant pakelio taip raso
https://www.livinn.l...kologiskas_50_g
As kazkada buvau pirkus iherbe. Bet manau, kad europoj irgi galima rast. O kaip atskirti, kuris geras?
Kiek skaiciau, tikras cinamonas yra ceilono. Bet jo galima rasti ir uz labai pigiai, ir uz brangiau. Bet kaip zinot, kad gera perki?

Kaip atskirti - nepasakysiu. Bet tas mano turimas visiškai kitoks, nei esu įpratus prie perkamų prekybcentriuose. Pastarieji palyginus su šiuo kaip šiukšlės kokios unsure.gif šito labai stiprus kvapas ir pats cinamonas švarus, ryškios spalvos, vientisas. Žinau, kad net ir lazdelėmis jis labai skirtingas. Vienas būna geras, kitas prastas. Matyt pagal kainą reik spręst biggrin.gif
Atsakyti

Kaip atskirti - nepasakysiu. Bet tas mano turimas visiškai kitoks, nei esu įpratus prie perkamų prekybcentriuose. Pastarieji palyginus su šiuo kaip šiukšlės kokios unsure.gifšito labai stiprus kvapas ir pats cinamonas švarus, ryškios spalvos, vientisas. Žinau, kad net ir lazdelėmis jis labai skirtingas. Vienas būna geras, kitas prastas. Matyt pagal kainą reik spręst biggrin.gif

O kur galima lazdeles naudot? Turiu bet nenaudoju

Atsakyti
QUOTE(Tizide @ 2017 04 17, 15:19)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Carlin" data-cid="71574001" data-time="1492434742"><div><p>Kaip atskirti - nepasakysiu. Bet tas mano turimas visiškai kitoks, nei esu įpratus prie perkamų prekybcentriuose. Pastarieji palyginus su šiuo kaip šiukšlės kokios vartotojo įkelta nuotraukašito labai stiprus kvapas ir pats cinamonas švarus, ryškios spalvos, vientisas. Žinau, kad net ir lazdelėmis jis labai skirtingas. Vienas būna geras, kitas prastas. Matyt pagal kainą reik spręst vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p></p><p>O kur galima lazdeles naudot? Turiu bet nenaudoju</p>

Jas tarkuoti galima arba verdant spanguolių kisielių įmest smile.gif uogienėms dar naudoju.
Atsakyti
QUOTE(D'esire @ 2017 04 17, 15:14)
Merginos, is kur siunciates tikrai geros kokybes cinamona unsure.gif

Nes lt girdejau jis gan prastas unsure.gif  gydytoja mamai rekomendavo cukru keisti cinamonu unsure.gif

tipo cinamonas mazina cukraus kieki kraujyje, todel naudoti cinamona patare? jeigu tai, tai cinamonas stebuklu nedaro
Atsakyti