Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(Faustina2000 @ 2017 04 15, 22:06)
as nematau kur ten konkreciai vesti. Visur isbandziau spaust, bijau neanuliuoti uzsakymo. Jau ir google verteja isivedziau, nu niekur nera koregavimo uzsakymo.  unsure.gif  unsure.gif

pas mane panasiai buvo buy VIP, tai tiesiog ejau i uzsakyma ir spaudziau apmoketi ir suvedziau korteles info. Gal ir amazon tas pats ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Faustina2000 @ 2017 04 15, 21:08)
o kur ten vest ? atsidarius laiske nuoroda, ismeta i ta uzsakyma. Ten , kiek suprantu, turiu koreguoti.  ax.gif Nesudvigubinsiu ? Nezinau kur ka daryt, nes viskas vokiskai  ax.gif

Man dabar sunku patarti, nes tokios nuorodos neturiu, bet ten meta į užsakymą ir kažkas turi būti Zahlungsart,persijungite į anglų kalbą. Šalia Mein konto yra toks kaip gaublys mažiukais ir parašyta De,tai spauskite ji ir pasirinkite anglų kalba,gal taip bus lengviau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rufalija: 15 balandžio 2017 - 21:27
QUOTE(Žalia Rūta @ 2017 04 15, 21:54)
As tai 1 ar du kartus i savaite naudoju philips garu siurbli. Pagal ideja ir siurbt turi, bet to nedaro. As pirma pereinu gerai su siurbliu, o tik tada su garais. Bet geris, kokios grindis svarios. Bet uztai to garu nevalau kas karta. Tik pacia sluoste isplaunu. Bet vidaus nevalau, kazkaip mematau reikalo unsure.gif
Tik vat noriu maziuko dar gero kasdien... Mano kate nesiseria unsure.gif

As apie toki galvoju, kazin ar verta..
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
QUOTE(rufalija @ 2017 04 15, 22:25)
Man dabar sunku patarti, nes tokios nuorodos neturiu, bet ten meta į užsakymą ir kažkas turi būti Zahlungsart,persijungite į anglų kalbą. Šalia Mein konto yra toks kaip gaublys mažiukais ir parašyta De,tai spauskite ji ir pasirinkite anglų kalba,gal taip bus lengviau

Bandysiu ryt. As amazone pirkdama nebevedu korteles. Ji suvesta. Tik darant uzsakyma ismeta jos paskutinius skaicius ar ta. Paskutiniu metu daug is ten pirkau. Keista,kad sitas uzsakymas nepraejo.
Jei nepavyks,nezinau....
Atsakyti

Nebus susiję su šventiniu periodu? 🤔

Atsakyti
QUOTE(Faustina2000 @ 2017 04 15, 22:17)
Bandysiu ryt. As amazone pirkdama nebevedu korteles. Ji suvesta. Tik darant uzsakyma ismeta jos paskutinius skaicius ar ta. Paskutiniu metu daug is ten pirkau. Keista,kad sitas uzsakymas nepraejo.
Jei nepavyks,nezinau....

taigi skelbe visur, kad tarptautiniai pervedimai per velykas neveiks smile.gif 4 dienas, atrodo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Faustina2000 @ 2017 04 15, 22:17)
As amazone pirkdama nebevedu korteles. Ji suvesta. Tik darant uzsakyma ismeta jos paskutinius skaicius

Labas rytas. Su šventėm!

Saugumo labui iš asmeninės patirties patariu po kiekvieno pirkimo ištrinti kortelės duomenis ir kiekvieną kart suvesti iš naujo.

Papildyta:
QUOTE(kice @ 2017 04 16, 07:09)
taigi skelbe visur, kad tarptautiniai pervedimai per velykas neveiks smile.gif 4 dienas, atrodo smile.gif

Kazkaip abejoju, kad priežastis ši. Juk kortele atsiskaitoma visomis dienomis, nepaisant kokioje šalyje esi, nepaisant, kad atsiskaitei iseigine dieną. Su tarptautiniais pavedimais viskas aišku, čia visai kita operacija, nei atsiskaitant kortele.
Atsakyti
QUOTE(doruta @ 2017 04 15, 22:01)
As apie toki galvoju, kazin ar verta..
vartotojo įkelta nuotrauka

o jis skirtas grindims ?
man daugiau panasus i langu, plyteliu valymui.

o ar patogus tai priklauso kiek jus laiko pasiruosusi ketriom vaiksciuoti ir grindis si juo valyti, nes trumpa rankena.
Atsakyti
QUOTE(rufalija @ 2017 04 15, 21:03)
Pabandykite iš naujo suvesti tuos pačius kortelės duomenis, nes man irgi taip buvo, tai tas dalykas padejo

Man buvo taip kad pirkau akcijine prekę . Ir pakilo kaina . Pinigų kortelėje pritrūko. Gavau irgi laišką kad nepavyko nuskaityti. Tada buvo mygtukai pirkti vėl ar atnaujinti mokėjimą. Paspaudžiau atnaujinti ir OK. Po kelių minučių nuskaite duomenis sena kaina.
Atsakyti
merginos, gal zinote kur ieskoti gerom kainom odiniu rankiniu? labai domina MK arba Furla.. bet gal kokias kitas rekomenduotumet?
Atsakyti
Su sventem visas !!! 4u.gif

Dabar is amazon uk gavau laiska,kad kelis kart nepavyko pristatyti ir siunta gryzo pas juos atgal ir dabar galiu pirkt naujai,jei noriu.
Perku per tuki. Pazymejusi,kad savaitgali nepristatinetu. Na nesamone visiska.
O kaip su pinigais bus ???
unsure.gif
Ir pazymeta nevezti savaitgali ir nesuprantu kaip kelis kart negalejo pristatyt.
Atsakyti
QUOTE(kice @ 2017 04 16, 08:09)

Iš trijų nevietinių pardžių pirkau penktadienį ir šeštadienį, jokių problemų atsiskaitant kortele. Ir ne tarptautiniai pavedimai nevyksta, o tarpbankiniai, ovz. iš vieno banko Lietuvoje į kitą, aišku į užsienio irgi. Bet lygiai taip pat būna ir eiliniais savaitgaliais, čia tik dienų skaičius ilgesnis.
Atsakyti