Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(D'esire @ 2017 04 15, 14:07)
Tokiam tikslui ir man ziauriai reikia siurbliuko;) labai lauksiu atsiliepimu:D

tai va smile.gif nes nugara jau nebelaiko lankstytis kiekviena diena po N kartu smile.gif nes sakau maisto primeto, plastelino, kur dar smelis nuo vezimelio , nuo batu, IS BATU smile.gif)))))) zodziu tragedija . na ir kaina suzavejo , butu kokiu 150 , gal rinkciausi kitaip, o uz 50 , kodel nepabandyti. Ir siaip as esu kercheriu gerbeja,

zodziu gausiu parasysiu , kaip mums sekasi su draugauti.
Atsakyti
QUOTE(Lila @ 2017 04 15, 13:41)
Labai silpna ir neverta demesio, visiskai nepatogus mazas konteineriukas, kuris greitai uzsikemsa...

O del dysonu, tai ju sluotos geriausios rinkoje del savo galingo siurbimo (unikali ciklonu technologija) ir del elektros varomos sluotos, ko neturi kiti gamintojai.  4u.gif

Kad šitos kercherio talpa 0,5 litro, prie Dyson tiek pat rašo. Nors prisižiūrėjau video, tai reik man V8. Tik dar galvoju, gal naujas robotukas geriau.
Atsakyti

tai va smile.gifnes nugara jau nebelaiko lankstytis kiekviena diena po N kartu smile.gifnes sakau maisto primeto, plastelino, kur dar smelis nuo vezimelio , nuo batu, IS BATU smile.gif)))))) zodziu tragedija . na ir kaina suzavejo , butu kokiu 150 , gal rinkciausi kitaip, o uz 50 , kodel nepabandyti. Ir siaip as esu kercheriu gerbeja,

zodziu gausiu parasysiu , kaip mums sekasi su draugauti.

As irgi planuoju v8 nusipirkti bet pradziai pabandymui n kartu per diena staigiam praisurbimui kai kas nors pridrabstoma uz 100 svaru pasiemiau Hoover freedom v22 atrodo..beveik identiskas dyson principas, tik pigesnis ir kokybe turbut prastesne, batarkes

...Tai pasiteisino nerealiai..

Didziojo siurblio nuo to laiko dar netraukiau:))) pries pora puslapiu rasiau placiau...jei ka domina pasiskaitykit...

Atsakyti
QUOTE(simpa @ 2017 04 15, 12:33)
Man tai reik siurblio, kur visas šiukšles surenka į vandens talpą. Ir, kad ta vandens talpa būtų didesnė.Plius, kad su tuo pačiu siurbliu būtų galima praplaut ir kokius kilimus. Gal kas turit ir iš patirties galit patart?

Pusę metų turime Thomas aqua+ pet&family. Negaliu pasakyt nei vieno blogo žodžio. Surenka purvus į vandens talpą. Vaikų lego greit surandam.smile.gif Kilimus plaunam.smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Neringiux @ 2017 04 15, 18:35)
Pusę metų turime Thomas aqua+ pet&family.  Negaliu pasakyt nei vieno blogo žodžio. Surenka purvus į vandens talpą. Vaikų lego greit surandam.smile.gif Kilimus plaunam.smile.gif

Mes panasu Thomas buvom pirke pries daugiau nei 10 m. Nu keikiaus kaskart juo valydama grindis ir nenorejau jo traukt verysad.gif Siurbt, kilimus plaut su juo gerai, bet paskui pati siurbli issiplaut, issivalyt uztrukdavo tiek pat laiko, kiek namus su juo siurbliuot. Tai trenkiau ji i sona ir kasdieniniam naudojimui isigijau paprasta i maiselius siurbianti. Man taip paprasciau
Atsakyti
MERGINOS,
atėjau su klausimu. Amazon de parase emaila, kad nepavyksta nuskaityti pinigu už vieną užsakymą. Prašo įeiti į užsakymą ir patikslinti duomenis.
Bet paskutinėm dienom būtent amazon de nuskaitė ne vieną sumą man iš tos kortelės. Ir šie pinigai matau, kad kabo rezerve. Kaip elgtis ?? blink.gif Niekad man nėra buvę tokių dalykų. ax.gif Ir sąskaitoj šiaip pinigų pakankamai yra.
Atsakyti
QUOTE(rulezas @ 2017 04 14, 20:12)
Dyson šiuo metu geros kainos ebay:
http://www.ebay.co.u...3D1200562788898

O akip su garantija perkant iš ebay ?
Atsakyti
QUOTE(Faustina2000 @ 2017 04 15, 20:40)
MERGINOS,
atėjau su klausimu. Amazon de parase emaila, kad nepavyksta nuskaityti pinigu už vieną užsakymą. Prašo įeiti į užsakymą ir patikslinti duomenis.
Bet paskutinėm dienom būtent amazon de nuskaitė ne vieną sumą man iš tos kortelės. Ir šie pinigai matau, kad kabo rezerve. Kaip elgtis ??  blink.gif Niekad man nėra buvę tokių dalykų.  ax.gif Ir sąskaitoj šiaip pinigų pakankamai yra.

Pabandykite iš naujo suvesti tuos pačius kortelės duomenis, nes man irgi taip buvo, tai tas dalykas padejo
Atsakyti
QUOTE(rufalija @ 2017 04 15, 21:03)
Pabandykite iš naujo suvesti tuos pačius kortelės duomenis, nes man irgi taip buvo, tai tas dalykas padejo

o kur ten vest ? atsidarius laiske nuoroda, ismeta i ta uzsakyma. Ten , kiek suprantu, turiu koreguoti. ax.gif Nesudvigubinsiu ? Nezinau kur ka daryt, nes viskas vokiskai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Faustina2000 @ 2017 04 15, 21:08)
o kur ten vest ? atsidarius laiske nuoroda, ismeta i ta uzsakyma. Ten , kiek suprantu, turiu koreguoti.  ax.gif Nesudvigubinsiu ? Nezinau kur ka daryt, nes viskas vokiskai  ax.gif

pasitikslinkite, ar kaina nepasikeitus.
įėjus į užsakymą reikia vesti iš naujo duomenis.
Atsakyti
As tai 1 ar du kartus i savaite naudoju philips garu siurbli. Pagal ideja ir siurbt turi, bet to nedaro. As pirma pereinu gerai su siurbliu, o tik tada su garais. Bet geris, kokios grindis svarios. Bet uztai to garu nevalau kas karta. Tik pacia sluoste isplaunu. Bet vidaus nevalau, kazkaip mematau reikalo unsure.gif
Tik vat noriu maziuko dar gero kasdien... Mano kate nesiseria unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žalia Rūta: 15 balandžio 2017 - 20:56
QUOTE(Fitzy @ 2017 04 15, 21:45)
pasitikslinkite, ar kaina nepasikeitus.
įėjus į užsakymą reikia vesti iš naujo duomenis.

as nematau kur ten konkreciai vesti. Visur isbandziau spaust, bijau neanuliuoti uzsakymo. Jau ir google verteja isivedziau, nu niekur nera koregavimo uzsakymo. unsure.gif unsure.gif
Atsakyti