Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

Ecco Touch 35, Bottes Classiques Femme 41 d. 45.50 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(D'esire @ 2017 04 13, 14:27)
jei gerai pamenu apie 12 euru 4u.gif

Šiuo metu Devolde dar minus 30%. Buvau antradienį, labai patiko vaikiški komufliažiniai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rezal: 13 balandžio 2017 - 23:22
QUOTE(rezal @ 2017 04 14, 00:21)
Šiuo metu Devolde dar minus 30%. Buvau antradienį, labai patiko vaikiški komufliažiniai smile.gif

Gal žinot kiek laiko tas -30% bus? Čia velykinė akcija ar viso menesio? Visai maikuciu reiktų, tik va be kito savaitgalio ko gero nieko nebus...
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2017 04 14, 07:09)
Gal žinot kiek laiko tas -30% bus? Čia velykinė akcija ar viso menesio?  Visai maikuciu reiktų,  tik va be kito savaitgalio ko gero nieko nebus...

as buvau 04.01 tai lyg ir buvo parasyta sio menesio akcija. labai daug vaikisku maikuciu, deja tik keliu dydziu
Atsakyti
o kaip SD, į namus pristato kurjeris prekes ar reikia iš kažkur pasiimti? Matau , kad Vilniuje yra mano siunta, kelios dienos...

dėkui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Naira @ 2017 04 14, 09:20)
o kaip SD, į namus pristato kurjeris prekes ar reikia iš kažkur pasiimti? Matau , kad Vilniuje yra mano siunta, kelios dienos...

dėkui  4u.gif

Namo atveza kurjeris 4u.gif

Del HM- gavau vakar ir as atsiprasyma del velavimo, o nakti sekimo nuoroda. Tikiuosi spesiu gauti, antraip irgi reikes nepriimti siuntos.
Atsakyti
QUOTE(Irreelle @ 2017 04 14, 10:45)
Namo atveza kurjeris  4u.gif
Del HM- gavau vakar ir as atsiprasyma del velavimo, o nakti sekimo nuoroda. Tikiuosi spesiu gauti, antraip irgi reikes nepriimti siuntos.

Dėkui, tada ramiai lauksiu smile.gif
Atsakyti
merginos, prisipažinkit, su kuria as kooperavausi is yooxo ir melynus sporbus pirkau? Isivaizduokit plyso batas blink.gif gal neistrynete siuntimo ir uzsakymo laisku? bandyciau atgaut finigus gal.... ir cia tie UNITED NUDE, kokybiskieji blink.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2017 04 14, 10:16)
merginos, prisipažinkit, su kuria as kooperavausi is yooxo ir melynus sporbus pirkau? Isivaizduokit plyso batas  blink.gif gal neistrynete siuntimo ir uzsakymo laisku? bandyciau atgaut finigus gal.... ir cia tie UNITED NUDE, kokybiskieji  blink.gif

Sake, kad patogus, o ne kokybiski biggrin.gif O jei rimtai - uzjauciu.
Atsakyti
https://www.stokker....rcher/447546537 panos ar turi kas karcher sluota ? ar patinka jums ?
Atsakyti
tesco dysonams akcija https://www.tesco.co...;skuId=125-8976
Atsakyti
MERGINOS , HELP !!! 4u.gif
Kur paypale pasikeisti pavarde ??? Nu niekur nerandu. Visus duomenis randu, isskyrus varda pavarde.
Atsakyti