Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(JN @ 2017 04 13, 14:52)
<p>SADNESS,</p>
<p> </p>
<p>Payments & Discounts</p>
<p>Add discount code smile.gif</p>

QUOTE(anna86 @ 2017 04 13, 15:28)
Edit mokėjimo duomenis. Ir ten bus langelis kur įvest.

ACIU,

BET NUOLAIDA NETAIKOVISKAM AR NE?
Atsakyti
Ačiū kas atsakėt dėl maitinimo kėdžių, bet jau bloom kaina blink.gif Kažkaip skūpiju aš tokiam daiktui.
Atsakyti
QUOTE(R-jazz @ 2017 04 13, 15:31)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="dangerele" data-cid="71568828" data-time="1492082273"><div><p>aisku, tuomet nelabai aktualu.. slidinejam nebent ant uzpakalio nuo kalniuku vartotojo įkelta nuotraukair nesupratau jis atskiras ar vientisas? Siaip tik labai grazus modelis, ir spalvos tokios ryskios, ne nuobodus vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>sujungtas, normalus kombis, tik kad nera jis is tu storuju pukiniu kombiu...</p><p>Bet siaip normalus zieminis, mano judrus vaikai tai jiems uztenka tokiu...</p>

Mazam sujungtas ok. Bet 7meciui nelabai tinkamas. Nebent i kalnus slidinejimui.
Atsakyti

Mazam sujungtas ok. Bet 7meciui nelabai tinkamas. Nebent i kalnus slidinejimui.

oi, mano busimam 6-meciui  (dabar l5 apkriti bus 6) butent ir reikia sujungto, nes atskirai striukiu ir kelniu jau pripirkau:))

Jauciu striukiu jau perdauk kitiems metams busiu pripirkusi, kaip ir siemet... :D 

Aisku nuo vaiko priklauso labai. Bet butent, kad jam reikia sujungto kombio, nes jis pas mane aktyvistas - visa sia ziema (isskyrus kelias savaites kol buvo su gipsu) vos nee kiekviena vakara rovesi i liepkalni slidineti, o savaitgaliais sugebedavo ir po pora kartu per diena varyti slidineti, tai be sujungto kombio - be sansu...nepatogu ir siaip. Sujungti man siuo atveju idealus dalykas, nes uzmovei, uztraukei uztrauktuka ir nereikia nieko ziureti ar neprilindo po nugara sniego ar dar ko...ir sluoksniu maziau - nepersidengia kelnes ir striuke...Man paciai patinka slidineti su kombiu:))

As visada ramiam buvimui perku butinai pukines striukes, nes man jos labiau prisitaiko prie vaiko formu, priglunda, ramioj busenoj su jomis silciau. Ypatingai saltam orui ir kelnes atskiros kombio. O aktyviam laisvalaikiui - tik kombis. Bet aisku cia kiekviena mama turi manau savo recepta, kokie drabuziai jos vaikams geriausi. 

Cia kaip ir su valgymu...mano visi pazystami kraupsta, kaip mano vaikai ziema ledus lauke kapoja...o mums gerai..nesergam, tai kodel ne?

Atsakyti
QUOTE(D'esire @ 2017 04 13, 15:27)
jei gerai pamenu apie 12 euru 4u.gif

Aciu 4u.gif

Kas neseniai pirkote lygintuva ax.gif siandien avitela labai rekomendavo si modeliuka smile.gif
https://www.avitela....as-braun-ts775#

amazon dabar visai draugiska jo kaina bigsmile.gif gal kas turit ax.gif ?
https://www.amazon.d...=A3JWKAKR8XB7XF
Atsakyti
Man Columbia idealus variantas. Niekur nieks neprilenda. Ir patinka,kad atskirai. Keliu firmu turejom. Vistik likau istikima Columbiai.
Atsakyti

Man Columbia idealus variantas. Niekur nieks neprilenda. Ir patinka,kad atskirai. Keliu firmu turejom. Vistik likau istikima Columbiai.

Oi ne....as jau atsokau nuo Columbiju. .nors vis is inercijos dar pasitaiko pas vaikus. Man jos per kietos...per standzios ir t.t. O'neillo man faini kombiai, qsilverio ir kt...Tiesa Molo labai grazus, bet kietoki, tai nelabai megstu...

Atsakyti
Gavau iš HM laišką, kad your order is running late, tai turbūt visi vėluoja smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Faustina2000 @ 2017 04 13, 16:26)

Ramiai vaikštant ar nuo kalniuko su rogėm važinėjant tikiu, kad neprilenda. Bet slidinėjant ant kalno varge... aš pati ne kartą esu kračius sniegą nuo nugaros, nors striukė ir turi spec apsaugą nuo sniego viduje. Tai vaikui užknistų kas kart tikrinti ar nėra sniego biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2017 04 13, 19:12)
Ramiai vaikštant ar nuo kalniuko su rogėm važinėjant tikiu, kad neprilenda. Bet slidinėjant ant kalno varge... aš pati ne kartą esu kračius sniegą nuo nugaros, nors striukė ir turi spec apsaugą nuo sniego viduje. Tai vaikui užknistų kas kart tikrinti ar nėra sniego biggrin.gif

i kalnus nevaziuojam. Neprilipo man slidinejimas per du metus. Niekaip nepamilau slidziu. Galiu but kalnuose pasyviu poilsiautoju tik biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(bbiitute @ 2017 04 13, 15:40)
Aciu  4u.gif
Kas neseniai pirkote lygintuva  ax.gif  siandien avitela labai rekomendavo si modeliuka  smile.gif
https://www.avitela....as-braun-ts775#

amazon dabar visai draugiska jo kaina  bigsmile.gif  gal kas turit  ax.gif ?
https://www.amazon.d...=A3JWKAKR8XB7XF

Turiu braun TexStyle 7. Labai patenkinta juo, ypac del pado, nelyginamas su visais tefloniniais.. Vienintelis trukumas-lygiagreciai negalima laikyti-isbega vanduo, jei jo lieka. Bet privalumai atperka si trukuma. 4u.gif
Atsakyti
gal galite pagelbėti...nerandu mygtuko iškelti ebay pardavėjui bylą... Kur ieškot? Ačiū
Atsakyti