ACIU,
BET NUOLAIDA NETAIKOVISKAM AR NE?
Mazam sujungtas ok. Bet 7meciui nelabai tinkamas. Nebent i kalnus slidinejimui.
oi, mano busimam 6-meciui (dabar l5 apkriti bus 6) butent ir reikia sujungto, nes atskirai striukiu ir kelniu jau pripirkau:))
Jauciu striukiu jau perdauk kitiems metams busiu pripirkusi, kaip ir siemet...
Aisku nuo vaiko priklauso labai. Bet butent, kad jam reikia sujungto kombio, nes jis pas mane aktyvistas - visa sia ziema (isskyrus kelias savaites kol buvo su gipsu) vos nee kiekviena vakara rovesi i liepkalni slidineti, o savaitgaliais sugebedavo ir po pora kartu per diena varyti slidineti, tai be sujungto kombio - be sansu...nepatogu ir siaip. Sujungti man siuo atveju idealus dalykas, nes uzmovei, uztraukei uztrauktuka ir nereikia nieko ziureti ar neprilindo po nugara sniego ar dar ko...ir sluoksniu maziau - nepersidengia kelnes ir striuke...Man paciai patinka slidineti su kombiu:))
As visada ramiam buvimui perku butinai pukines striukes, nes man jos labiau prisitaiko prie vaiko formu, priglunda, ramioj busenoj su jomis silciau. Ypatingai saltam orui ir kelnes atskiros kombio. O aktyviam laisvalaikiui - tik kombis. Bet aisku cia kiekviena mama turi manau savo recepta, kokie drabuziai jos vaikams geriausi.
Cia kaip ir su valgymu...mano visi pazystami kraupsta, kaip mano vaikai ziema ledus lauke kapoja...o mums gerai..nesergam, tai kodel ne?
Man Columbia idealus variantas. Niekur nieks neprilenda. Ir patinka,kad atskirai. Keliu firmu turejom. Vistik likau istikima Columbiai.
Oi ne....as jau atsokau nuo Columbiju. .nors vis is inercijos dar pasitaiko pas vaikus. Man jos per kietos...per standzios ir t.t. O'neillo man faini kombiai, qsilverio ir kt...Tiesa Molo labai grazus, bet kietoki, tai nelabai megstu...