Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(Kristiniux @ 2017 04 12, 13:53)
Dairausi skaidrios gertuves vandeniui viduje su sieteliu kad isidet supjaustytus vaisius( tikiuosi taip prisiversiu daugiau vandens gert...)Pasirinkimas nemenkas.gal parekomenduosit isbandyta varianta.

Rekomenduociau contigo,bet ten nera jokio sietelio. Nelabai man jo truksta,susimetu tiesiai i gertuve.
Sita rekomenduoju tik del kainos biggrin.gif manau,kad viskas su ja gerai,tiesiog nenaudoju,tai nieko apie ja pasakyt negaliu.
vartotojo įkelta nuotrauka

https://www.ogmina.l...uve-smile-sbp-1
Papildyta:
QUOTE(raimaza @ 2017 04 12, 14:21)
O konkrečiau kokią Illy?

Ir dar gal galite rekomenduoti noriu pirkti kavai malt malūnėlį. Į ką reik atkreipt dėmesį renkantis?

Jus apie elektrini? Kad nelabai ten ka rinktis, smulki tecnika,dideliu skirtumu ir stebuklu nebus,rinkites normalesnes firmos,ne koki is maximos no name ir puikiai mals.
Ips, jus apie maluneli. Manot kasdien rankine malsot kava? Po savaites nusibos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sense: 12 balandžio 2017 - 14:42
QUOTE(Virtualnaja @ 2017 04 12, 14:58)
ateinu su eiline fix ideja smile.gif zodziu , pazistama prisipirko kloo by booso , noreja mazyliuose pardavineti. Mazyliai blokuoja, tai ji dabar sedi apsikabinusi tas savo smutkes smile.gif))

zodziu , turiu as nuotraukas ka ji turi . kam idomu rasykite AZ . Pati ji Kaune , bet aisku jei kam ko reikia issiustu smile.gif

vsio smile.gif

P. S.  labai nustebeau suzinodama, bet gal pravers. Kai ji pradejo i mazylius kisti tuos drabuzius , pristate atset Birbyzo savininke, aiskino ilgai ir nuobodziai , kad ji investuoja i reklama ir tra lia lia tra lia , ir kad perdavineti drabuziu negalima. ji atstove prekes zenklo lietuvoje. Tai va smile.gif jei kas nores susigundyti smile.gif)) per didelius ispardavimus, turekite omenyje smile.gif kad geriau nereikia

Kvailai paklausiu. Cia kepures ? rolleyes.gif
Siaip tai daug kas prekiauja mazyliuose. Ir ne po viena daikta. Aisku,jei pvz tokiu pat ecco basuciu ideta 5 poros,tik dydziai kiti,tai tikrai uzklius. O siaip pilna ten papildomai uzsidirbanciu.
Atsakyti

Galima paciai apsipirkt. tik biling adresa reikia ne eshopo vesti ir atsiskaityti paypal. o pristatymo adresa eshopo nurodyti. as perku,man visada praeina. dar galima pirma karta perkant gauti 20 svaru nuolaida perkant uz 50 svaru

Isbandziusi visus budus...mane is karto blokuoja...neleidzia registruotis. Speju kad praejo tik pirmos registravusios kelios mergaites tuo adresu ir daugiau neleidzia. Bandziau ir skirtingus meilus ir t.t....vistiek pabaigoj blokuoju...speju kad tiesiog po keliu bandymu mano ip uzblokino ir namu ir darbo:))

Atsakyti
QUOTE(Faustina2000 @ 2017 04 12, 15:20)
Kvailai paklausiu. Cia kepures ?  rolleyes.gif
Siaip tai daug kas prekiauja mazyliuose. Ir ne po viena daikta. Aisku,jei pvz tokiu pat ecco basuciu ideta 5 poros,tik dydziai kiti,tai tikrai uzklius. O siaip pilna ten papildomai uzsidirbanciu.

ne , pas ja ne tik kepures . siaip as taip pat maciau daug drabuziu sito gamintoja, bet matyt dabar susigriebe , kad reikia visas blokuoti. nes siaip mazyliuose as isivaizduoju paskundzia , ir tada blokuoja, bet del komercijos, ( negalima tureti daug nauju) o cia konkreciai del sito prekes zenklo.
Papildyta:
QUOTE(Faustina2000 @ 2017 04 12, 15:20)
Kvailai paklausiu. Cia kepures ?  rolleyes.gif

ne , pas ja ne tik kepures . siaip as taip pat maciau daug drabuziu sito gamintoja, bet matyt dabar susigriebe , kad reikia visas blokuoti. nes siaip mazyliuose as isivaizduoju paskundzia , ir tada blokuoja, bet del komercijos, ( negalima tureti daug nauju) o cia konkreciai del sito prekes zenklo.
Papildyta:
QUOTE(R-jazz @ 2017 04 12, 15:25)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Austutesmama" data-cid="71566968" data-time="1491998448"><div><p>Galima paciai apsipirkt. tik biling adresa reikia ne eshopo vesti ir atsiskaityti paypal. o pristatymo adresa eshopo nurodyti. as perku,man visada praeina. dar galima pirma karta perkant gauti 20 svaru nuolaida perkant uz 50 svaru</p></div></blockquote><p>Isbandziusi visus budus...mane is karto blokuoja...neleidzia registruotis. Speju kad praejo tik pirmos registravusios kelios mergaites tuo adresu ir daugiau neleidzia. Bandziau ir skirtingus meilus ir t.t....vistiek pabaigoj blokuoju...speju kad tiesiog po keliu bandymu mano ip uzblokino ir namu ir darbo:))</p>

o labai labai norite ? smile.gif))) nexto ?
Atsakyti
QUOTE(Sense @ 2017 04 12, 15:40)

Jus apie elektrini? Kad nelabai ten ka rinktis, smulki tecnika,dideliu skirtumu ir stebuklu nebus,rinkites normalesnes firmos,ne koki is maximos no name ir puikiai mals.
Ips, jus apie maluneli. Manot kasdien rankine malsot kava? Po savaites nusibos.

Aha apie rankinį biggrin.gif elektrinis yra namie, bet vyras prisiklausė, kad tik su rankiniu malūnėliu malta kava skaniausia tongue.gif tai dabar renkasi.O aš turiu prakontroliuoti kad kokio š.. nenusipirktų cool.gif

sakė kasdien mals ir gersim šviežią kavą mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(-Braskeele @ 2017 04 12, 06:24)
Viktorija,pries kuri laika rekomendavot Planters paakiu krema,gal papasakosit kur ji perkat? biggrin.gif niekur nerandu...arba out of stock arba out of stock blink.gif

O Jus lygtai Vilniete? Mano kosmetologe Planters prekiauja,gal ji nespeja i internetini psl.sudeti visko,nes dazniausia visko turi ko uzsimanau smile.gif jei domins parasykite az,duosiu jos nr
Atsakyti
Ačiū kas atsakėte dėl domus lumina.

Ieškau maitinimo kėdės vaikui, kad tiktų prie salos - stalo aukštis 90 cm., kažkaip nerandu kad iki tiek aukštintųsi, gal kas esate užmatę?
Atsakyti
QUOTE(Extraordinary @ 2017 04 12, 16:14)

Ieškau maitinimo kėdės vaikui, kad tiktų prie salos - stalo aukštis 90 cm., kažkaip nerandu kad iki tiek aukštintųsi, gal kas esate užmatę?

peg perego labai aukstos - siesta. pasiziurekite ju modeli
Atsakyti
QUOTE(Extraordinary @ 2017 04 12, 15:14)

Nezinau ar tokio aukscio, bet aukstos fresco bloom 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(raimaza @ 2017 04 12, 16:55)
Aha apie rankinį biggrin.gif elektrinis yra namie, bet vyras prisiklausė, kad tik su rankiniu malūnėliu malta kava skaniausia tongue.gif tai dabar renkasi.O aš turiu prakontroliuoti kad kokio š.. nenusipirktų cool.gif

sakė kasdien mals ir gersim šviežią kavą mirksiukas.gif

Pugeotai geri ir zassenhausenai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JMD: 12 balandžio 2017 - 16:43
kas turit Hudoros balansinius, patarkit, koki pirkti 2 meciui dovanu? parodykit koki ne plastikiniais ratais bigsmile.gif
ar yra koks mytoyso kodas?
Atsakyti
Truputį kvailu klausimu blush2.gif ar GAP.EU ir Sportdirect galima atsiskaityti ne kreditine kortele? Ačiū, kas atsakys 4u.gif
Atsakyti