Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(minha @ 2017 04 12, 10:17)
o gal kokia parekomenduosit?

Man seniau mergaites buvo parekomendave sia kava, tai tikrai patiko irjau kuri laika ja vis nusiperku

https://coffeerista....-crema-e-aroma/
Atsakyti
O gal kas gali mane žalią apšviesti kaip perkat iš Next.co.uk? Ar galima be tarpininkų apsieiti? per eshop pvz? Ar nesigauna ten prakišt eshop adreso kaip billing?
Atsakyti

O gal kas gali mane žalią apšviesti kaip perkat iš Next.co.uk? Ar galima be tarpininkų apsieiti? per eshop pvz? Ar nesigauna ten prakišt eshop adreso kaip billing?

Zinau, kad kai kurios mergaites perka tieisiai per esdw ir anksciau per PA. Bet kiek as esu bandziusi ivairius varijantus mane jie blokuoja.

Atsakyti
QUOTE(R-jazz @ 2017 04 12, 13:34)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="strakalinė" data-cid="71566868" data-time="1491995340"><div><p>O gal kas gali mane žalią apšviesti kaip perkat iš Next.co.uk? Ar galima be tarpininkų apsieiti? per eshop pvz? Ar nesigauna ten prakišt eshop adreso kaip billing?</p></div></blockquote><p>Zinau, kad kai kurios mergaites perka tieisiai per esdw ir anksciau per PA. Bet kiek as esu bandziusi ivairius varijantus mane jie blokuoja.</p>

aš visad galvojau kad negali per komercinisu pirkti
tik is nextdirect pirkdavom kiek pamenu
Atsakyti
Dairausi skaidrios gertuves vandeniui viduje su sieteliu kad isidet supjaustytus vaisius( tikiuosi taip prisiversiu daugiau vandens gert...)Pasirinkimas nemenkas.gal parekomenduosit isbandyta varianta.
Atsakyti
ateinu su eiline fix ideja smile.gif zodziu , pazistama prisipirko kloo by booso , noreja mazyliuose pardavineti. Mazyliai blokuoja, tai ji dabar sedi apsikabinusi tas savo smutkes smile.gif))

zodziu , turiu as nuotraukas ka ji turi . kam idomu rasykite AZ . Pati ji Kaune , bet aisku jei kam ko reikia issiustu smile.gif

vsio smile.gif

P. S. labai nustebeau suzinodama, bet gal pravers. Kai ji pradejo i mazylius kisti tuos drabuzius , pristate atset Birbyzo savininke, aiskino ilgai ir nuobodziai , kad ji investuoja i reklama ir tra lia lia tra lia , ir kad perdavineti drabuziu negalima. ji atstove prekes zenklo lietuvoje. Tai va smile.gif jei kas nores susigundyti smile.gif)) per didelius ispardavimus, turekite omenyje smile.gif kad geriau nereikia

Atsakyti
QUOTE(strakalinė @ 2017 04 12, 13:09)

Galima paciai apsipirkt. tik biling adresa reikia ne eshopo vesti ir atsiskaityti paypal. o pristatymo adresa eshopo nurodyti. as perku,man visada praeina. dar galima pirma karta perkant gauti 20 svaru nuolaida perkant uz 50 svaru
Atsakyti
QUOTE(Virtualnaja @ 2017 04 12, 13:58)
ateinu su eiline fix ideja smile.gif zodziu , pazistama prisipirko kloo by booso , noreja mazyliuose pardavineti. Mazyliai blokuoja, tai ji dabar sedi apsikabinusi tas savo smutkes smile.gif))

Turbūt labai didelį kiekį pardavinėjo, kad užkliuvo unsure.gif nes jei būtų įkėlusi kokį porą daiktų, turbūt niekas nebūtų kreipęs dėmesio.
Norint prekiauti tam tikro ženklo daiktais, reikia gauti prekės ženklo savininko leidimą.
http://www.bznstart....riginalia-preke
Atsakyti
QUOTE(Vi_ktorija @ 2017 04 12, 13:44)

Aš darbe mėgstu Illy maltą kavą, o namie pupelių kavą geriu.

O konkrečiau kokią Illy?

Ir dar gal galite rekomenduoti noriu pirkti kavai malt malūnėlį. Į ką reik atkreipt dėmesį renkantis?
Atsakyti
QUOTE(Virtualnaja @ 2017 04 12, 13:58)

zodziu , turiu as nuotraukas ka ji turi . kam idomu rasykite AZ . Pati ji Kaune , bet aisku jei kam ko reikia issiustu smile.gif

vsio smile.gif

P. S.  labai nustebeau suzinodama, bet gal pravers. Kai ji pradejo i mazylius kisti tuos drabuzius , pristate atset Birbyzo savininke, aiskino ilgai ir nuobodziai , kad ji investuoja i reklama ir tra lia lia tra lia , ir kad perdavineti drabuziu negalima. ji atstove prekes zenklo lietuvoje. Tai va smile.gif jei kas nores susigundyti smile.gif)) per didelius ispardavimus, turekite omenyje smile.gif kad geriau nereikia

Panos kas turi musu mazylius suraskite ja - nickas goshke ( nuotrauka tokia kaip piestuku nupiesta ) - parasykite jai kad jus is supermamu del kloo by booso ;))))))))))))) as ja perspejau smile.gif)) ji jums atsius visas nuotraukas, ir galesite su ja tada derinti viska smile.gif kas neturi mazyliu tada duosiu jos FB - parasykite man
Atsakyti
QUOTE(raimaza @ 2017 04 12, 14:21)
O konkrečiau kokią Illy?

Ir dar gal galite rekomenduoti noriu pirkti kavai malt malūnėlį. Į ką reik atkreipt dėmesį renkantis?

Ši malta kava man labiausiai patinka https://coffeerista....ast-fine-grind/
malūnėlio neturiu, pas mane kavos aparatas mala smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vi_ktorija @ 2017 04 12, 14:19)
Turbūt labai didelį kiekį pardavinėjo, kad užkliuvo  unsure.gif nes jei būtų įkėlusi kokį porą daiktų, turbūt niekas nebūtų kreipęs dėmesio.
Norint prekiauti tam tikro ženklo daiktais, reikia gauti prekės ženklo savininko leidimą.
http://www.bznstart....riginalia-preke

tikrai nemazai buvo ikelusi . nezinau kiek vienu metu, bet ne viena ir ne du smile.gif
Atsakyti