Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(dangerele @ 2017 04 11, 21:41)
gal kam svarkelio http://www2.hm.com/e...1005.html#Khaki green
gera kaina, ir free delivery i UK

Iki 22 val šiandien H&M.com pasirinkus Lietuvą su kodu 0059 duoda -20 % ir nemokamą siuntimą ;)
Papildyta:
QUOTE(Kaira @ 2017 04 11, 21:52)
Sveiki, tik antrą kartą pati perku iš HM (lietuviško puslapio), dėl to nelabai ką žinau, dėl to noriu paklausti, ar nusipirkus, bet jiems dar neišsiuntus, galima atšaukti 1 prekę iš krepšelio? Ar paprasčiau sulaukti ir tada grąžinti? Gal žinot ar grąžinimas nemokamas? Ačiū  4u.gif

Negalima. Jūsų atveju yra 2 būdai:
1. Sulaukti siuntinio ir tą nenorimą prekę grąžinti, bet tai kainuos 3,99€;
2. Daryti antrąkart užsakymą, o pirmojo nepriimti. Tiesiog informuosite DPD ar kas ten pristatinėja, kad siuntinio nebenorite ir Jums nepristatytų. Tokiu "grąžinimo" atveju mokėti 3,99 € nereikia 😊
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo witutes: 11 balandžio 2017 - 19:56
QUOTE(witutes @ 2017 04 11, 21:00)
Iki 22 val šiandien H&M.com pasirinkus Lietuvą su kodu 0059 duoda -20 % ir nemokamą siuntimą ;)
Papildyta:
Negalima. Jūsų atveju yra 2 būdai:
1. Sulaukti siuntinio ir tą nenorimą prekę grąžinti, bet tai kainuos 3,99€;
2. Daryti antrąkart užsakymą, o pirmojo nepriimti. Tiesiog informuosite DPD ar kas ten pristatinėja, kad siuntinio nebenorite ir Jums nepristatytų. Tokiu "grąžinimo" atveju mokėti 3,99 € nereikia 😊

Labai ačiū už atsakymą 4u.gif O gal yra galimybė kol dar neišsiuntė pakeisti drabužio dydį? Ta prasme, gal jiems kažkaip galima parašyti ir susitarti? Kitas dydis iš bėdos tiktų smile.gif
Atsakyti
Iki 22 val šiandien H&M su kodu 0059 duoda -20 % ir nemokamą siuntimą. Galioja ir prekems su nuolaida ;)

Atsakyti
QUOTE(witutes @ 2017 04 11, 21:00)
Papildyta:

kad nelabai ka gelbeja ir tie 20 proc. mano visas krepsas su megziniais ir dviem maikutem ir striuke tiek gal kainavo kiek cia viena striuke http://www2.hm.com/e...51012.html#Mint green, plius mano spalvai nera akcijos verysad.gif tai reik lygint
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dangerele: 11 balandžio 2017 - 21:42
Labiau domina kairysis Dysonas. Ar vertas demesio sis modelis (Dywon digital slim)? Ar geriau Dyson V6
vartotojo įkelta nuotrauka
Kiek tokio daikto plius minus galetu kainuot siuntimas per vezejus eshopwedrop? Nesu per juos nieko pirkus is vokietijos.
4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sense: 11 balandžio 2017 - 22:14
QUOTE(Sense @ 2017 04 11, 23:01)
Kaip manot ar tai gera kaina? Labiau domina kairysis Dysonas. Ar vertas demesio sis modelis,kas ieina i rinkini.
vartotojo įkelta nuotrauka

Neseniai pirkau Dyson (tiksliau, vyras pirko, tai nelabai pamenu kaina ir modeli nelabai zinau blink.gif ) Na, bet pasisakysiu smile.gif Ilgai rinkomes, kadangi turim ilgaplauke kate, tai nusprendem imti Animal pro. Naujausio modelio kaina kandziojosi, palygine senesni modeli su naujausiu, nusprendem, kad skiriasi pagrinde tik kaina.. Todel pirkom senesno modelio, atrodo taip pat, kaip foto (nors ju tikriausiai ne ienas panasus yra). Kainavo apie 240 Eur. Is pradziu abejojau del baterijos veikimo laiko. Bet pas mane kilimuks vienas nedidelis, gyvenu bute, ne name, tai man pilnai uztenka, net nespeju iskrauti.

Pasikabinau po nosim ir negaliu atsidziaugti: nei laidu, nei tampymo, kada reikia nusikabini ir praleki su juo.

Zodziu, man labai pasiteisino smile.gif

Atsakyti
https://www.cocosa.c...isney Friends
laikrodukai
https://www.cocosa.c...L5UKVUs0W7RhBtA
sis emu modelis didinti ar mazinti nezinot? kiek randu lenteles skiriasi gal centimetru .. tai nezinau kuriom tiket smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dangerele: 11 balandžio 2017 - 22:55
QUOTE(vilmoske @ 2017 04 11, 22:16)
Neseniai pirkau Dyson (tiksliau, vyras pirko, tai nelabai pamenu kaina ir modeli nelabai zinau blink.gif ) Na, bet pasisakysiu smile.gif Ilgai rinkomes, kadangi turim ilgaplauke kate, tai nusprendem imti Animal pro. Naujausio modelio kaina kandziojosi, palygine senesni modeli su naujausiu, nusprendem, kad skiriasi pagrinde tik kaina.. Todel pirkom senesno modelio, atrodo taip pat, kaip foto (nors ju tikriausiai ne ienas panasus yra). Kainavo apie 240 Eur. Is pradziu abejojau del baterijos veikimo laiko. Bet pas mane kilimuks vienas nedidelis, gyvenu bute, ne name, tai man pilnai uztenka, net nespeju iskrauti.

Pasikabinau po nosim ir negaliu atsidziaugti: nei laidu, nei tampymo, kada reikia nusikabini ir praleki su juo.

Zodziu, man labai pasiteisino smile.gif

Dekui.
Na kates ilgaplaujes neturiu,tai tas reikals kaip ir neaktualus. Jei uzklaustumet kur pirkot ir koks modelis,buciau dekinga. Nes butent,kad jie visi is isvaizdos panasus,o kainos gerokai skirias. Tai niekaip nessirenku nei modelio nei kur pirkt.
Atsakyti
Viktorija,pries kuri laika rekomendavot Planters paakiu krema,gal papasakosit kur ji perkat? biggrin.gif niekur nerandu...arba out of stock arba out of stock blink.gif
Atsakyti
QUOTE(-Braskeele @ 2017 04 12, 06:24)
Viktorija,pries kuri laika rekomendavot Planters paakiu krema,gal papasakosit kur ji perkat? biggrin.gif niekur nerandu...arba out of stock arba out of stock blink.gif

Labas rytas 4u.gif
Aš cocooncenter pirkau, bet dabar matau nėra. Ir LT nėra. Ir Italijoje nėra. Deficitas g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vi_ktorija @ 2017 04 12, 07:39)
Labas rytas  4u.gif
Aš cocooncenter pirkau, bet dabar matau nėra. Ir LT nėra. Ir Italijoje nėra. Deficitas  g.gif

Čia bandėt? http://www.planters....o-rugstimi.html
Atsakyti
Sveikos ,

Gal galit priminti vokietijos puslapi kur parduoda detales buitiniai technikai . Suluzo bosh siurblio rankena , o Lt niekas neturi:(
Busiu labai dekinga
Atsakyti