Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(Extraordinary @ 2017 04 11, 12:24)
Gal patarsit - reikia black out roletų, nusižiūrėjome Domus lumina, bet daug prastų atsiliepimų - gal kas darėtės pas juos? Arba kažką kitą rekomenduotumėt?

mes pas Domus lumina užsakinėjom į sodybą tinkelius nuo uodų ant lango. Tai nebuvo jokių problemų.
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2017 04 11, 14:22)
mano šešiametis bernas turi tėvo iš Sočio olimpiados parvežtą leopardą (na tą olimpinį žaisliuką). Jis su juo miega, keliauja, nešasi į darželį, maitina, veda sysiot  biggrin.gif sakau visa vaikui kukū biggrin.gif sako čia mano draugelis. na ir tegul biggrin.gif o atrodo bernas, toks visas vyriškas, kietas ir še tau, pliušinį leopardą tampo iš paskos  biggrin.gif

mano antrokas ir leoparda tasos visur, tik ne imokykla aisku biggrin.gif Net imciu eina su juo lovoje
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2017 04 11, 13:22)
mano šešiametis bernas turi tėvo iš Sočio olimpiados parvežtą leopardą (na tą olimpinį žaisliuką). Jis su juo miega, keliauja, nešasi į darželį, maitina, veda sysiot  biggrin.gif sakau visa vaikui kukū biggrin.gif sako čia mano draugelis. na ir tegul biggrin.gif o atrodo bernas, toks visas vyriškas, kietas ir še tau, pliušinį leopardą tampo iš paskos  biggrin.gif

JMD, mano 4,5 metu bernas. Turi du minkstus mylimus zaislus - zuikis ir meskis. Realiai nuo gimimo tamposi visur juos. Su jais miega. O dabar uzejo nauja mada - kas vakara pervelka savo maziuko bodziais juos abu, tipo cia ju pyzamos biggrin.gif , o ryte pervelka irgi savo mazo rubais - abu su bliuzonais ir zuikis dar su jo maziuko vilnonem kojinem. Kol neatlieka viso to ritualo, tol i darza neiseinam ax.gif ax.gif biggrin.gif Jau taip ryte tas laikas brangus, o cia dar 10 minuciu "vaiku" aprengimui biggrin.gif Ir irgi lyg ir vyriskas ir su masinom zaidzia, ir i sporta einam. Bet va be vaiku negalime niekur nei eit, nei vaziuot. Sako " as prisigimdziaum, as tyriu juos priziuret". Vakar apreiske, kad zuikui dantis sugedo ir sake eisim pas dantiste biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Rita003 @ 2017 04 11, 09:43)
Ar auginot kas dinozaurus? Gal visai idomi smulkmena butu vaikam nuo Velyku zuikio?
https://www.assorti....044/?item=23271

Gal kas Klaipėdoj norėtų jungtis prie Assorti? smile.gif
užsimaniau 2 kiaušinių, bet minimali suma pas juso 19,99 eur verysad.gif

JAU SURINKAU
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Užsispyrėlė: 11 balandžio 2017 - 13:38
QUOTE(R-jazz @ 2017 04 11, 13:42)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Virtualnaja" data-cid="71564443" data-time="1491900930"><div><p>zadejau parasyti. jau salmai uk vartotojo įkelta nuotraukakiek matosi ant dezes krastelis su Micro uzrasu.</p></div></blockquote><p>Aha...kas jungesi prie manes - irgi ESDW jau guli</p>

clap.gif aciuks.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Faustina2000 @ 2017 04 11, 14:10)
JMD, mano 4,5 metu bernas. Turi du minkstus mylimus zaislus - zuikis ir meskis. Realiai nuo gimimo tamposi visur juos. Su jais miega. O dabar uzejo nauja mada - kas vakara pervelka savo maziuko bodziais juos abu, tipo cia ju pyzamos  biggrin.gif , o ryte pervelka irgi savo mazo rubais - abu su bliuzonais ir zuikis dar su jo maziuko vilnonem kojinem. Kol neatlieka viso to ritualo, tol i darza neiseinam  ax.gif  ax.gif  biggrin.gif Jau taip ryte tas laikas brangus, o cia dar 10 minuciu "vaiku" aprengimui  biggrin.gif Ir irgi lyg ir vyriskas ir su masinom zaidzia, ir i sporta einam. Bet va be vaiku negalime niekur nei eit, nei vaziuot. Sako " as prisigimdziaum, as tyriu juos priziuret". Vakar apreiske, kad zuikui dantis sugedo ir sake eisim pas dantiste  biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif aaaaa koks geras bicas biggrin.gif bet tai jis dar lelius, dar jam 4,5, o mano metras kem zmogaus i sulia eis. Mociute turejo tam "padui" (vadina "padu" nes mazas budamas neistardavo leopardas, tai iki siol ir liko) numegzti kelnytes ir svarkuti biggrin.gif doh.gif
Atsakyti
Užsisakiau iš amazono tiesiai į LT. Numatomas pristatymas balandžio 20. Žinau, kad nebūsiu tada namie, kas atgabena amazono siuntas, kur kreiptis, kad adresą arba pristatymo laiką pakeisti?
Ačiū kas atsakys. 4u.gif
Atsakyti
Sveiki 4u.gif

Gal kas gali aprasyti kaip darosi grazinimas i SD? Uzsakynejau pati, bet nezinau kaip grazinimas darosi arba bent pakeisti dydi, irgi tiktu .Netiko batai doh.gif Uzsisakynejau tiesiai i DE.
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2017 04 11, 14:29)
Užsisakiau iš amazono tiesiai į LT. Numatomas pristatymas balandžio 20. Žinau, kad nebūsiu tada namie, kas atgabena amazono siuntas, kur kreiptis, kad adresą arba pristatymo laiką pakeisti?
Ačiū kas atsakys. 4u.gif

jei uzsisakei geru dalyku, gali siust mano adresu tongue.gif biggrin.gif priimsiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zz_aiza @ 2017 04 10, 22:49)
Ir man tas pat...

[QUOTE]

man tas pats. Maciau, kad buvo ideje nuorodu su man reikalingais dydziais, kuriu nesigavo pagauti man, bet negalejau paziureti kokie batai verysad.gif
Galite man siulyti 26 ir 27 dydzio mergaitiskus batus (be ne kedukus) smile.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2017 04 11, 14:29)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif aaaaa koks geras bicas biggrin.gif bet tai jis dar lelius, dar jam 4,5, o mano metras kem zmogaus i sulia eis. Mociute turejo tam "padui" (vadina "padu" nes mazas budamas neistardavo leopardas, tai iki siol ir liko) numegzti kelnytes ir svarkuti  biggrin.gif  doh.gif

geras biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

o mes dar tokia pele visur tampydavomes. Ir pernai prie juros bunant, mano vaikas i lova prisisisiojo, nes is vakaro arbuzo prisivalge. Visi zaislai plauke biggrin.gif O jis sako, cia ne as, cia ta pele. Ji mergaite, tai sisioja nenormaliai, taip i virsu biggrin.gif , todel mes visi slapi biggrin.gif
Sakau, tai dabar reikia juos skalbt. Sakau kisu tave su jais i vonia ir maudykites visi. Sako, su pele as negaliu. As su mergaitem nesimaudau biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2017 04 11, 14:39)
jei uzsisakei geru dalyku, gali siust mano adresu  tongue.gif  biggrin.gif priimsiu biggrin.gif

Vaikui užsakiau, taviškiu dar paaugt reikėtų... bet rimtai ku daryt ax.gif
Atsakyti