Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

Laba diena 4u.gif
nor4jau paklausti Jūsų, kur perkate kvepalus, žinoma, originalius ir nebrangius biggrin.gif

Gal kartais kooperuojatės? smile.gif
Labai dėkoju iš anksto už patarimus.
(galima ir į AŽ)
Papildyta:
Laba diena 4u.gif
nor4jau paklausti Jūsų, kur perkate kvepalus, žinoma, originalius ir nebrangius biggrin.gif

(galima ir į AŽ)
Atsakyti
QUOTE(Bluntė @ 2017 04 11, 13:09)
Mano vyresniukei kai autizma norejo pripaisyt logopede  tai akcentavo kad va...neina I kontaktai su lelem o tik su gyvunais:))))

mano šešiametis bernas turi tėvo iš Sočio olimpiados parvežtą leopardą (na tą olimpinį žaisliuką). Jis su juo miega, keliauja, nešasi į darželį, maitina, veda sysiot biggrin.gif sakau visa vaikui kukū biggrin.gif sako čia mano draugelis. na ir tegul biggrin.gif o atrodo bernas, toks visas vyriškas, kietas ir še tau, pliušinį leopardą tampo iš paskos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2017 04 11, 10:17)
Sveikos,

gal matet dar kazkia grazia balerina?

Neapsisprendziu, kuri fainesne:
http://minipasaulis....rina-carla.html

ar (sitos tai sukuosenos greit neliktu :/ )

http://funtastik.lt/...a-28-cm-2016-m/

Mes Paola Reina dukrai irgi pirkome, tik is amazon uk uz 16.5 svaro. Tikrai labai grazios ir kokybiskos leles. Siuo metu Jusiske pirmoji dar pigiau is to warehouse deals irgi yra, 20.63 svaro https://www.amazon.c...=A2OAJ7377F756P
Atsakyti
Gal patarsit - reikia black out roletų, nusižiūrėjome Domus lumina, bet daug prastų atsiliepimų - gal kas darėtės pas juos? Arba kažką kitą rekomenduotumėt?
Atsakyti
https://www.limango..../overview/29499 yra akiniu polaroid guess
Atsakyti
Mano mažoji namie su tėčiu dienas leidžia. Dar brolis vyresnis. Ir man taip džiugu, kad ji labai mergaitiška, nes lėlės patinka, iki 2 metų nepaleido meškiuko, viskas nudrožtas, nes buvo tampomas visur. Palikdavom, lėkdavom atgal pasiimti, be jo neužmigdavo. Bet dabar jau patinka lėlės, patinka dažytis, reikia tik sijonų ir suknelių. Bet gal čia įtaka, nes patinka per Youtube Diana kids šou (rusų mergaitė). Tai, spėju, kad iš jos viskas..

Ačiū dėl pasisakymo apie lėles 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Extraordinary @ 2017 04 11, 13:24)
Gal patarsit - reikia black out roletų, nusižiūrėjome Domus lumina, bet daug prastų atsiliepimų - gal kas darėtės pas juos? Arba kažką kitą rekomenduotumėt?

dariausi, jokių nusiskundimų. tik matavomės ir montavom patys.
Atsakyti

zadejau parasyti. jau salmai uk smile.gifkiek matosi ant dezes krastelis su Micro uzrasu.

Aha...kas jungesi prie manes - irgi ESDW jau guli

Atsakyti
QUOTE(dangerele @ 2017 04 11, 12:25)

Kai kalbejot apie saules akinius, kaip tik norejau smulkiaveidem rekomenduoti Polaroid, nes bent jau as tai tragikomiskai su tais visokiais aviatoriu akiniais atrodau smile.gif, o polaroidu galima rast klasikiniu, bet ne senamadisku modeliu :)Man jie labai faini, gera kaina dar usa is sierra pardes pirkti, jau antrus nesioju. Dar faina, kad turi grazu rudu akiniu, nes juodi man netinka, o visokie rioziniai ir zydri gal labiau 20+ smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kripu @ 2017 04 11, 13:43)
Kai kalbejot apie saules akinius, kaip tik norejau smulkiaveidem rekomenduoti Polaroid, nes bent jau as tai tragikomiskai su tais visokiais aviatoriu akiniais atrodau  smile.gif, o polaroidu galima rast klasikiniu, bet ne senamadisku modeliu :)Man jie labai faini, gera kaina dar usa is sierra pardes pirkti, jau antrus nesioju. Dar faina, kad turi grazu rudu akiniu, nes juodi man netinka, o visokie rioziniai ir zydri gal labiau 20+ smile.gif

as irgi polaroid rudus turiu jau n metu, nenoriu su jais skirtis smile.gif kiek nelaimiu mate.. neuzmusami nesulauzomi
Atsakyti
Laba diena 4u.gif
norėjau paklausti Jūsų, kur perkate kvepalus, žinoma, originalius ir nebrangius biggrin.gif

(galima ir į AŽ)

Papildyta:
Laba diena 4u.gif
norėjau paklausti Jūsų, kur perkate kvepalus, žinoma, originalius ir nebrangius biggrin.gif

(galima ir į AŽ)
Atsakyti
QUOTE(va va @ 2017 04 11, 13:54)
Laba diena 4u.gif

Kvepalusala.lt
Groziosala.lt
Atsakyti