Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(Jolale @ 2017 04 11, 11:49)
Paola Reina leles kvepia vanile smile.gif Turim kelias, labai mylimos.

Aha, zinau, draugei pirkau leliuka - lelyte. Va tas irgi labai gundo.
Gal ir reikia ta imti, nes anos neliks nieko is sukuosenos smile.gif))
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2017 04 11, 10:17)
Sveikos,

gal matet dar kazkia grazia balerina?

Neapsisprendziu, kuri fainesne:
http://minipasaulis....rina-carla.html

ar (sitos tai sukuosenos greit neliktu :/ )

http://funtastik.lt/...a-28-cm-2016-m/

Kokiam amžiui žiūrite? Barbiu balerinos gražios būna...
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2017 04 11, 12:03)
Kokiam amžiui žiūrite? Barbiu balerinos gražios būna...

3 metai.
Barbe gaus Bellos is Disney.
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2017 04 11, 11:02)

Gyvai ta pirmoji gražesnė nei nuotraukoj, ir labai kokybiškos šitos lėlės, dukra jau 2 metus leliuką turi, kaip naujas vis dar.
Atsakyti
QUOTE(Virtualnaja @ 2017 04 11, 11:55)
zadejau parasyti. jau salmai uk smile.gif kiek matosi ant dezes krastelis su Micro uzrasu.

Panasu, kad ir mano salmai jau UK sandelyje smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rita003 @ 2017 04 11, 10:43)
Ar auginot kas dinozaurus? Gal visai idomi smulkmena butu vaikam nuo Velyku zuikio?
https://www.assorti....044/?item=23271

maniskem labai patiko biggrin.gif
reiks ir siemet nupirkti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Bluntė @ 2017 04 11, 12:22)
maniskem labai patiko biggrin.gif
reiks ir siemet nupirkti smile.gif

aš skaičiau skaičiau bet nesupratau kas gaunas su tuo kiaušu biggrin.gif jį ten pamurkdytą reik laikti ir so what?
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2017 04 11, 12:26)
aš skaičiau skaičiau bet nesupratau kas gaunas su tuo kiaušu biggrin.gif jį ten pamurkdytą reik laikti ir so what?

Ir is kiausinio issirita dinozauras biggrin.gif , kuri paskui numeta i kampa, nes nebereikalingas. Bet tas laukimas pats idomus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Puella* @ 2017 04 11, 11:15)
Panasu, kad ir mano salmai jau UK sandelyje smile.gif

jo smile.gif galime jau pradeti laukti ju cia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2017 04 11, 11:02)

man pirma 100 kart gražesnė biggrin.gif antra tokia visai ne balerina, o leliukas su balerinos rūbu biggrin.gif

bet tai kaip man keista, kai mergaitės su lelėmis žaidžia unsure.gif turiu du vienetus mergaičių, pilnus namus lėlių ir nieko biggrin.gif biggrin.gif visuose lėlių vėžimukuose meškinai guli, gražiai suvynioti, užkloti, prižiūrėti.... o lėlės visos išrengtos, suveltos mėtosi dėžėse. Nors gal ir nieko keisto, aš pati vežimėliuose kiškius ir meškius vežiojau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rytem @ 2017 04 11, 07:15)
Pasikartosiu  4u.gif  Perku šiandien mytoys su 10 proc. nuolaida viskam Trakuose arba galiu persiųsti paštu kam tinka. Kol kas esame dviese.

JAU NUPIRKTA, NEBEPRIJUNGSIU 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2017 04 11, 12:32)
man pirma 100 kart gražesnė biggrin.gif antra tokia visai ne balerina, o leliukas su balerinos rūbu biggrin.gif

bet tai kaip man keista, kai mergaitės su lelėmis žaidžia  unsure.gif  turiu du vienetus mergaičių, pilnus namus lėlių ir nieko  biggrin.gif  biggrin.gif  visuose lėlių vėžimukuose meškinai guli, gražiai suvynioti, užkloti, prižiūrėti.... o lėlės visos išrengtos, suveltos mėtosi dėžėse. Nors gal ir nieko keisto, aš pati vežimėliuose kiškius ir meškius vežiojau  biggrin.gif

Mano vyresniukei kai autizma norejo pripaisyt logopede tai akcentavo kad va...neina I kontaktai su lelem o tik su gyvunais:))))
Atsakyti