Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(Vi_ktorija @ 2017 04 10, 11:52)
Pas jus paskyroje nurodyta, iki kada galite grąžinti konkrečią prekę.
O šiaip turi galioti 14 dienų grąžinimo garantija, skaičiuojama nuo gavimo dienos

Ačiū už atsakymą. tai va, kad ir aš buvau įsitikinusi, kad laikas skaičiuojamas nuo gavimo dienos. Siuntą gavau 03-31 ir sau rami daviau pasimatuoti giminaitėms, nes laiko kaip ir yra, ir ką jūs manot, šiandien siuntai jau nebeformuojama gražinimo sąskaita. Kažin kaip reikėtų elgtis tokiu atveju, nes nuo gavimo dienos tikrai nepraėjo 14 d.
Atsakyti
QUOTE(R-jazz @ 2017 04 10, 11:06)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Virtualnaja" data-cid="71562255" data-time="1491809266"><div><p>as jau gavau patvirtinima , kad salmus issiunte vartotojo įkelta nuotraukatai kas prie manes jungesi ( asmeniskai nerasysiu ) pranesu cia, kad viskas ok, reiskia kita savaite galima bus atsiimti cia. Kai viskas bus pas mane tada pranesiu asmeniskai</p></div></blockquote><p>hmm...o as negavau jokio patvirtinimo dar, nors pirkau turbut viena is pirmuju...tikiuosis neatsauks...</p>

gal spama viskas nuejo ? nes as is ju gavau 4 laiskus , kad gavo uzsakyma, kad ruosiasi issiusti, kad issiunte, ir jau dabar kad viskas pas kurjeri . paieskokite, jei nieko nerasite ziurekite ar nuskaiciavo jums pinigus
Atsakyti
QUOTE(lina0612 @ 2017 04 09, 18:08)
Gal kuri is pirkusiuju patars
Norejau pasirink prekiu is www.zooplus.de
bet neleidzia idet i krepseli
Bandziau per kelias narsykles, bet su abiem tas pats

Prisiregistruot negaliu, gal sitoj parduotuvej pakvietimo reikia?
Jei reikia, gal galit atsiust lina0612@gmail.com
Arba paaiskint kas ir kaip cia

Jokio pakvietimo prisiregistruojant nereikia. Penktadieni puikiai apsiprekinau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vėjūna @ 2017 04 10, 12:18)
Ačiū už atsakymą. tai va, kad ir aš buvau įsitikinusi, kad laikas skaičiuojamas nuo gavimo  dienos. Siuntą gavau 03-31 ir sau rami daviau pasimatuoti  giminaitėms, nes laiko kaip ir yra, ir ką  jūs manot, šiandien siuntai jau nebeformuojama gražinimo  sąskaita. Kažin kaip reikėtų elgtis tokiu atveju, nes nuo gavimo dienos tikrai nepraėjo 14 d.

Rašykite jiems ir aktyvins grąžinimo mygtuką.
Atsakyti

gal spama viskas nuejo ? nes as is ju gavau 4 laiskus , kad gavo uzsakyma, kad ruosiasi issiusti, kad issiunte, ir jau dabar kad viskas pas kurjeri . paieskokite, jei nieko nerasite ziurekite ar nuskaiciavo jums pinigus

nieko...nei vieno...tuscia...

tik pirma diena atejo amazon.pay pranesimas, kad nuskaityti pinigai ir viskas.....

Na dar palauksiu dienele, gal netycia atsiras esdw...

Atsakyti
QUOTE(jurace @ 2017 04 10, 12:46)
Rašykite jiems ir aktyvins grąžinimo mygtuką.

Taip ir padariau, viskas veikia. Ačiū. O jau galvojau, kad teks atsisveikinti su įmerktais pinigais smile.gif
Atsakyti
QUOTE(R-jazz @ 2017 04 10, 12:58)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Virtualnaja" data-cid="71562523" data-time="1491816089"><div><p>gal spama viskas nuejo ? nes as is ju gavau 4 laiskus , kad gavo uzsakyma, kad ruosiasi issiusti, kad issiunte, ir jau dabar kad viskas pas kurjeri . paieskokite, jei nieko nerasite ziurekite ar nuskaiciavo jums pinigus</p></div></blockquote><p>nieko...nei vieno...tuscia...</p><p>tik pirma diena atejo amazon.pay pranesimas, kad nuskaityti pinigai ir viskas.....</p><p>Na dar palauksiu dienele, gal netycia atsiras esdw...</p>

Na tai pirkimas neįvyko tiesiog, gal ne iki galo mygtukus nuspaudėt visus... Turėjo ir rezervuot kortelėje, ir patvirtinimas ateiti emailu. Man irgi buvo 4 laiškai kaip ir Virtualnajai.
Atsakyti
QUOTE(vaiduliauskis @ 2017 04 10, 12:09)
Na tai pirkimas neįvyko tiesiog, gal ne iki galo mygtukus nuspaudėt visus... Turėjo ir rezervuot kortelėje, ir patvirtinimas ateiti emailu. Man irgi buvo 4 laiškai kaip ir Virtualnajai.

Man irgi kol kas atejo tik amazon pay pranešimas, kad Micro scooters nuskaiciavo man pinigus uz salmus. Pinigai saskaitoj rezervuoti. Bet pati parduotuvė nieko neatsiuntė, jokio patvirtinimo. Bet gal dėl to, kad aš joje nesu narys? gal kad pirkau tiesiai per amazon pay ir nesiregistravau pacioj parduotuvej? kaip jus pirkot? ar buvot prisiregistravusios pacioj parduotuvej?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aikoksskirtumas: 10 balandžio 2017 - 12:34
QUOTE(Aikoksskirtumas @ 2017 04 10, 12:28)
Man irgi kol kas atejo tik amazon pay pranešimas, kad Micro scooters nuskaiciavo man pinigus uz salmus. Pinigai saskaitoj rezervuoti. Bet pati parduotuvė nieko neatsiuntė, jokio patvirtinimo. Bet gal dėl to, kad aš joje nesu narys? gal kad pirkau tiesiai per amazon pay ir nesiregistravau pacioj parduotuvej? kaip jus pirkot? ar buvot prisiregistravusios pacioj parduotuvej?

nesiregistravau ir as . bet kaip ir rasiau auksciau gavau 4 laiskus, ir pati pirma iskart. parase parduotuve o tik po to paypalas , kad nuskaiciuoti pinigai.

o jus el pasta nurodet ? gal nieko nenurodet ir jie jums ir nesiuncia?

nes panasu salmu negausite.
Atsakyti
QUOTE(Aikoksskirtumas @ 2017 04 10, 13:28)

Pirkot taip pat, kaip ir aš, patvirtinimą iš parduotuvės irgi gavau ne iškart, kitą dieną berods, pirmiausia gavau patvirtinimą iš amazon pay mirksiukas.gif Manau viskas bus gerai.
Atsakyti
ar kalbejo kas su eshopu ? ar galesime vakare atsiimti viska ?
Atsakyti
QUOTE(Virtualnaja @ 2017 04 10, 12:37)
nesiregistravau ir as . bet kaip ir rasiau auksciau gavau 4 laiskus, ir pati pirma iskart. parase parduotuve o tik po to paypalas , kad nuskaiciuoti pinigai.

o jus el pasta nurodet ? gal nieko nenurodet ir jie jums ir nesiuncia?

nes panasu salmu negausite.

Pats amazonas iskart ismete mano el.pasta ir mano visus duomenis. Parduotuve jau pasieme pinigus ir parasyta, kad butent ta parduotuve uz tokia ir tokia suma man nuskaiciavo. Manu, kad turetu būti viskas ok, juolab, kad ir amazon pay rodo info.
Atsakyti