Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(laurita99as @ 2017 04 07, 22:49)
O su Lego priimtumėte? ax.gif

Arba gal kas norėtų jungtis, imčiau Lego viešbutį, Mytyos.de kainuoja 100 eur, čia gautųsi  apie 53 svarai( reikia imti iš viso 3 vnt, tai 1 vnt imu aš) su siuntimu iki UK sandėlio plius siuntimas į LT 4u.gif
Va tokį :
https://www.tesco.co...?skuId=480-1694

Dabar mąstau, kažin čia priima LT kortą? unsure.gif

Man irgi dabar sis klausimas iskilo nes as noriu pirkti leliu vezimelius.jiems irgi 3 uz 2 kaina.
Atsakyti
o kur reikia jieskoti ESWD ikainiu? ju puslapyje niekur nerandu... unsure.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(tabeliukas @ 2017 04 07, 23:08)
o kur reikia jieskoti ESWD ikainiu? ju puslapyje niekur nerandu...  unsure.gif  unsure.gif

https://eshopwedrop....2017-01-303.pdf
Atsakyti
QUOTE(zz_aiza @ 2017 04 07, 19:41)
ieškojau savo siuntos eshopwedrop, gavau atsakyma "Turime gavę prie neatpažintų siuntų turi kitą sav. atvykti į Lietuvą, tuomet priskirsime prie Jūsų siuntų. J
Greičiausiai nebuvo kliento ID nurodyto.", gal žinote kur ten koks kliento ID turi būti nurodomas?  unsure.gif

Savo paskyroje rasite, prie adresu virsutine eilute.
Ir as taip pat pakliuvau, dar ilgokai susirasinejau ir pykau. Nes matyt siunta ilgokai guli toje kruvoje tarp neatpazintu, kol nepradedam ieskoti, bet pavarde tai yra, gali ir paieskoti savo sistemoje to kodo, nes panasu daugiau tokiu yra be to paslaptingo kodo.
Aisku viskas parasyta instrukcijoje ir net raudonomis raidmis, bet ten 55 psl... sakau jei as viena tokia tai atsiprasau, ne rase, ne viena.
Atsakyti
QUOTE(milkshake @ 2017 04 07, 23:29)
Gal kas iš tesco renkat užsakymą, fainas tralas hot wheels yra :
https://www.tesco.co...p;source=others

nupirkau makvynus, kas jungesi. pirkau su mastercard viskas tvarkoj kol kas bent jau smile.gif

Dar knex dovanom paimciau pusbroliams ir playmobil masinas rekomenduoju. Gera kaina gaunasi
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dangerele: 08 balandžio 2017 - 07:15
QUOTE(ievakata @ 2017 04 08, 06:44)
Savo paskyroje rasite, prie adresu virsutine eilute.
Ir as taip pat pakliuvau, dar ilgokai susirasinejau ir pykau. Nes matyt siunta ilgokai guli toje kruvoje tarp neatpazintu, kol nepradedam ieskoti, bet pavarde tai yra, gali ir paieskoti savo sistemoje to kodo, nes panasu daugiau tokiu yra be to paslaptingo kodo.
Aisku viskas parasyta instrukcijoje ir net raudonomis raidmis, bet ten 55 psl... sakau jei as viena tokia tai atsiprasau, ne rase, ne viena.

apsvieskite prasau, kas raudonomis raidemis parasyta ?

gal mes privaloma , mums suteikta ID koda kazkur prie musu vardo pavardes ikelti ?

nes mano taip pat buvo , tokiu budu pasimetes ( tipo ) , tai rasiau , jie man pasakojo panasia istorija apie ID koda, bet dabar jau suvede tuos siuntinius, ziuriu as i nuotraukas, ju sistemoje, tai identiskai viskas padaryta, bet kazkodel tai vieni siuntiniai atsirado, kiti pasimete. As tai pagalvojau , kad tai blogas darbas UK dirbanciu zmoniu, ir daugiau nesiaiskinau. Nes maniau , kad jie gauna su mano vardu pavarde , ir ju darbas ta siuntini priskirti prie mano ID ju sistemoje.

apsvieskite kaip yra is tikruju, nes as taip apt neskaiciau, ir nieko nezinau
Atsakyti
QUOTE(susula @ 2017 04 07, 22:00)
gal galit pakomentuoti sita fisher price sokliuka, ar apsimoka pirkti, pasiteisina?

https://www.tesco.co...?skuId=150-4646

Buvau nupirkus, bet pardaviau. Nes ortopedas ir kinezeterapeute grieztai pasake nedeti i sokliuka
Atsakyti
Labas rytas,

Vilniuje renku Cocooncenter.co.uk, nebedaug trūksta iki nemokamo siuntimo. saukedita@yahoo.com

Gal kas esate užsisakinėję iš KIKO kosmetikos? Labai ją mėgstu, kelionėse visada krūvas prisiperku, noriu pabandyti užsisakyti, bet FB daug blogų atsiliepimų, kad neatkeliauja siuntiniai/labai ilgai keliauja. Įdomu ar sėkmingai atkeliauja į LT.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo heippa: 08 balandžio 2017 - 07:45
QUOTE(heippa @ 2017 04 08, 07:45)
Labas rytas,

Vilniuje renku Cocooncenter.co.uk, nebedaug trūksta iki nemokamo siuntimo. saukedita@yahoo.com

Gal kas esate užsisakinėję iš KIKO kosmetikos? Labai ja mėgstu, kelionėse visada krūvas prisiperku, noriu pabandyti užsisakyti, bet FB daug blogų atsiliepimų, kad neatkeliauja siuntiniai/labai ilgai keliauja. Įdomu ar sėkmingai atkeliauja į LT.

Labas rytas, kur reiketu atsiimti? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(heippa @ 2017 04 08, 08:45)
Gal kas esate užsisakinėję iš KIKO kosmetikos? Labai ją mėgstu, kelionėse visada krūvas prisiperku, noriu pabandyti užsisakyti, bet FB daug blogų atsiliepimų, kad neatkeliauja siuntiniai/labai ilgai keliauja. Įdomu ar sėkmingai atkeliauja į LT.

Nesu užsakinėjus, bet lyg nuo 50 Eur nemokamas siuntimas. O ką būtent iš ten naudojat? Aš nusipirkau tušą, tai visai neilgina, nors būtent tokį ir pirkau, mesiu lauk. Lūpdažis ilgai išlieka bet nėra malonus ant lūpų.
Atsakyti
QUOTE(tabeliukas @ 2017 04 07, 23:45)
Man irgi dabar sis klausimas iskilo nes as noriu pirkti leliu vezimelius.jiems irgi 3 uz 2 kaina.

Pirkau prieš Kalėdas iš tesco, mokėjau Swedbank Mastercard, beje ten reikia pasirinkti siuntimas mokamas buvo, viena mergaitė pasirinko nemokamą, tai jai paskui reikėjo pasiimti parduotuvėje, aišku tada ji atšaukė. Uzsakinejau lėles, dvi buvo dėžėje, viena maišelyje - visa dėžutė sulūzusi...
As visai norėčiau policijos iš tesco, gal dar kam reikia už sumą 58.99 svarai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vedrynelis @ 2017 04 07, 21:16)
Oi kaip pradziuginot,norejau as tos kedutes bet abejojau del tos vietos dirzui,o pasirodo viskas ten yra liuks

Bet tai kaip ačiū Jums, kad Jūs paklausėt, o berods Lola Lola, kad paprotino 4u.gif nes ten visiškai nesimato ir gyvenime nebūčiau sugalvojus paieškoti biggrin.gif ypač kai kitose kėdutėse matosi klipsiulas biggrin.gif

Čia kaip isofix automobolyje, pas tėtį mano mašinoje net vyras nerado biggrin.gif paskaičiau čia sm'e, kad berods nuo 2007 metų visuose automobiliuose jis yra - nuėjau, paieškojau ir radau biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti