kas noretu jungtis pirkciau tris
viena masina gautusi apie 8,5 euru su siuntimu i uk.
Pas mane atrodo tokia. Cybex su isofiksais. Tai yra ten ausyte, tik ji uz galvugalio labiau. Paieskokite yotube, gal matysis.
Papildyta:
Tikrai paziurejau youtube matosi ta ausyte. Jei apie ta pacia kalbame -ta, I kuria isideda ilgasis dirzas vaikui uz peties auksciau.
Turiu 3 skirtingas cybex kedutes (visos su izofiksais, tik tiksliai nepasakysiu modeliu - visi skirtingi, vienas tikrai Palas su bomeliu, kitos dvi didesniems be bomeliu). Visos trys man TOBULOS. Nesuprantu apie kokias auseles kalbate, nes mano modeliuos visuose yra tokia ISPJAUTA NISA arba plastikine kilpa uz kurios fiksuojasi dirzas. Niekada net nekilo mintis, kad kazkas negerai su tuo dirzu. Dickis vaikas jau gal nuo 3,5 metu pats uzsisegti dirza ismoko be problemu.
Greičiausiai nebuvo kliento ID nurodyto.", gal žinote kur ten koks kliento ID turi būti nurodomas?

aciu. apmokejimas pavyko. gavau pranesima el.pastu apie uzsakyma ir savo saskaitoje maciau rezervuotus pinigus. Tik vat su tais adresais cia buvo klausimu, bet tikiuosi kazkaip gausis cia. Aciu

nes as kiek ieskojus- tai zalando vieni geriausiu Sale buna

Pvz 28 ar 29 nieko nematau.
Arba tokios negirdetos firmos. Aisku,gal jos ir geros.

Nesutinku

Papildyta:
Tikrai paziurejau youtube matosi ta ausyte. Jei apie ta pacia kalbame -ta, I kuria isideda ilgasis dirzas vaikui uz peties auksciau.</p></div></blockquote><p>Turiu 3 skirtingas cybex kedutes (visos su izofiksais, tik tiksliai nepasakysiu modeliu - visi skirtingi, vienas tikrai Palas su bomeliu, kitos dvi didesniems be bomeliu). Visos trys man TOBULOS. Nesuprantu apie kokias auseles kalbate, nes mano modeliuos visuose yra tokia ISPJAUTA NISA arba plastikine kilpa uz kurios fiksuojasi dirzas. Niekada net nekilo mintis, kad kazkas negerai su tuo dirzu. Dickis vaikas jau gal nuo 3,5 metu pats uzsisegti dirza ismoko be problemu.</p>
Cia atsakymas buvo i Vedrynelio klausima spie cybex ir dirzu laikiklius

Po mano atsakymo kai kas nuejo tu nushu ieskot nors mane, kad ju nera

Papildyta:
Carlin, radot nisas dirzams autokeduteje?
Esam dviese dar reiktų vienos.. Ir pirkciau. Kaži galima per ESWD adresą is Tesco viskas Ok?

36 dydžio batai ir 12 metų rūbai brangūs.
Papildyta:
Lego labai geros kainos tesco. Kaip tik akcija 3 už 2 kainą.

Po mano atsakymo kai kas nuejo tu nushu ieskot nors mane, kad ju nera

Papildyta:
Carlin, radot nisas dirzams autokeduteje?
I keduciu tema, turim Cybex Solution M-fix, man ji tobula. Del to,kad vaikui taip pat

Turejom mazesnej amziaus kategorijoj Maxi cosi Tobi, atrode geresnes nebuna, dabar sita tokia pati ...sioj amziaus kategorijoj