Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

gal zaibo fanams masinytes ? https://www.tesco.co...;skuId=647-8891
kas noretu jungtis pirkciau tris
viena masina gautusi apie 8,5 euru su siuntimu i uk.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dangerele: 07 balandžio 2017 - 18:39

Pas mane atrodo tokia. Cybex su isofiksais. Tai yra ten ausyte, tik ji uz galvugalio labiau. Paieskokite yotube, gal matysis.
Papildyta:

Tikrai paziurejau youtube matosi ta ausyte. Jei apie ta pacia kalbame -ta, I kuria isideda ilgasis dirzas vaikui uz peties auksciau.

Turiu 3  skirtingas cybex kedutes (visos su izofiksais, tik tiksliai nepasakysiu modeliu - visi skirtingi, vienas tikrai Palas su bomeliu, kitos dvi didesniems be bomeliu). Visos trys man TOBULOS. Nesuprantu apie kokias auseles kalbate, nes mano modeliuos visuose yra tokia ISPJAUTA NISA arba plastikine kilpa uz kurios fiksuojasi dirzas. Niekada net nekilo mintis, kad kazkas negerai su tuo dirzu. Dickis vaikas jau gal nuo 3,5 metu pats uzsisegti dirza ismoko be problemu.

Atsakyti
ieškojau savo siuntos eshopwedrop, gavau atsakyma "Turime gavę prie neatpažintų siuntų turi kitą sav. atvykti į Lietuvą, tuomet priskirsime prie Jūsų siuntų. J
Greičiausiai nebuvo kliento ID nurodyto.", gal žinote kur ten koks kliento ID turi būti nurodomas? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Virtualnaja @ 2017 04 07, 19:36)
taip , jei jus su ta kortele perkate internetu , tiesiog sumoketi,

aciu. apmokejimas pavyko. gavau pranesima el.pastu apie uzsakyma ir savo saskaitoje maciau rezervuotus pinigus. Tik vat su tais adresais cia buvo klausimu, bet tikiuosi kazkaip gausis cia. Aciu
Atsakyti
QUOTE(InOut @ 2017 04 07, 18:50)
aciu. apmokejimas pavyko. gavau pranesima el.pastu apie uzsakyma ir savo saskaitoje maciau rezervuotus pinigus. Tik vat su tais adresais cia buvo klausimu, bet tikiuosi kazkaip gausis cia. Aciu

4u.gif 4u.gif 4u.gif manau viskas bus gerai
Atsakyti
JMD su kuo lygini zalando? smile.gif
nes as kiek ieskojus- tai zalando vieni geriausiu Sale buna smile.gif na aisku dar amazon smile.gif bet aš apie vaikų skyriu, nes sau tai bijau pirkti internetu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Faustina2000 @ 2017 04 07, 16:55)
As zalando iki 20 svaru matau tik dydzius iki 23. O jei kokie 26 ir didesne kojyte,viskas jau nera taip ir pigu,svarai cia. Arba as nemoku ieskot.
Pvz 28 ar 29 nieko nematau.
Arba tokios negirdetos firmos. Aisku,gal jos ir geros.
ax.gif

QUOTE(JMD @ 2017 04 07, 17:02)
Man zalqndo pati brangiausia parda

Nesutinku biggrin.gif Užsakiau 8m. dukrai Columbia striukę žieminę už 20sv, Lurchi odinukus už 17sv. Brangu? Nemanau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Asstule: 07 balandžio 2017 - 19:04
QUOTE(R-jazz @ 2017 04 07, 19:38)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="lola.lola" data-cid="71557996" data-time="1491576499"><div><p>Pas mane atrodo tokia. Cybex su isofiksais. Tai yra ten ausyte, tik ji uz galvugalio labiau. Paieskokite yotube, gal matysis.
Papildyta:
Tikrai paziurejau youtube matosi ta ausyte. Jei apie ta pacia kalbame -ta, I kuria isideda ilgasis dirzas vaikui uz peties auksciau.</p></div></blockquote><p>Turiu 3  skirtingas cybex kedutes (visos su izofiksais, tik tiksliai nepasakysiu modeliu - visi skirtingi, vienas tikrai Palas su bomeliu, kitos dvi didesniems be bomeliu). Visos trys man TOBULOS. Nesuprantu apie kokias auseles kalbate, nes mano modeliuos visuose yra tokia ISPJAUTA NISA arba plastikine kilpa uz kurios fiksuojasi dirzas. Niekada net nekilo mintis, kad kazkas negerai su tuo dirzu. Dickis vaikas jau gal nuo 3,5 metu pats uzsisegti dirza ismoko be problemu.</p>

Cia atsakymas buvo i Vedrynelio klausima spie cybex ir dirzu laikiklius 4u.gif
Po mano atsakymo kai kas nuejo tu nushu ieskot nors mane, kad ju nera biggrin.gif
Papildyta:
Carlin, radot nisas dirzams autokeduteje?
Atsakyti
QUOTE(dangerele @ 2017 04 07, 19:36)

Esam dviese dar reiktų vienos.. Ir pirkciau. Kaži galima per ESWD adresą is Tesco viskas Ok?
Atsakyti
QUOTE(Asstule @ 2017 04 07, 20:04)
Nesutinku  biggrin.gif Užsakiau 8m. dukrai Columbia striukę žieminę už 20sv, Lurchi odinukus už 17sv. Brangu? Nemanau biggrin.gif

36 dydžio batai ir 12 metų rūbai brangūs.
Papildyta:
QUOTE(dangerele @ 2017 04 07, 19:36)

Lego labai geros kainos tesco. Kaip tik akcija 3 už 2 kainą.
Atsakyti
QUOTE(lola.lola @ 2017 04 07, 20:12)
Cia atsakymas buvo i Vedrynelio klausima spie cybex ir dirzu laikiklius  4u.gif
Po mano atsakymo kai kas nuejo tu nushu ieskot nors mane, kad ju nera  biggrin.gif
Papildyta:

I keduciu tema, turim Cybex Solution M-fix, man ji tobula. Del to,kad vaikui taip pat biggrin.gif Kur ten kokie dirzai krenta, net nesupratau... rolleyes.gif
Turejom mazesnej amziaus kategorijoj Maxi cosi Tobi, atrode geresnes nebuna, dabar sita tokia pati ...sioj amziaus kategorijoj 4u.gif
Atsakyti

Cia atsakymas buvo i Vedrynelio klausima spie cybex ir dirzu laikiklius 4u.gif
Po mano atsakymo kai kas nuejo tu nushu ieskot nors mane, kad ju nera biggrin.gif
Papildyta:

oi atsiprasau...as ir norejau atsakyti Vedrybeliui, bet netycia atsakiau Jums biski neitema:)))

Atsakyti