Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

renku https://www.cocooncenter.co.uk
rinksiu iki nemokamo siuntimo(199eur)

Kedainiai, galiu persiusti lpexpress/omniva pastomatais
Seb bankas,pinigus prasysiu is anksto

uzsakymus siuskite: ilona7810@yahoo.com

junkite, nedaug truksta iki nemokamo siuntimo, noreciau siandien nupirkti

Atsakyti
Merginos, kas nori jungtis prie zalando.uk??? Turiu 10% nuolaida!

Atsakyti
QUOTE(dangerele @ 2017 04 07, 16:37)
Noreciau ir as to deziu. Is kokio jus miesto?

Vilnius 4u.gif bet tinka ir Kaunas ax.gif
Aš tai jau jų turiu ,esu patenkinta ,papildyt kolekciją reiktų smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Anyte_uogyte: 07 balandžio 2017 - 15:52
As zalando iki 20 svaru matau tik dydzius iki 23. O jei kokie 26 ir didesne kojyte,viskas jau nera taip ir pigu,svarai cia. Arba as nemoku ieskot.
Pvz 28 ar 29 nieko nematau.
Arba tokios negirdetos firmos. Aisku,gal jos ir geros.
ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Faustina2000 @ 2017 04 07, 16:55)
As zalando iki 20 svaru matau tik dydzius iki 23. O jei kokie 26 ir didesne kojyte,viskas jau nera taip ir pigu,svarai cia. Arba as nemoku ieskot.
Pvz 28 ar 29 nieko nematau.
Arba tokios negirdetos firmos. Aisku,gal jos ir geros.
ax.gif

Man zalqndo pati brangiausia parda
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2017 04 07, 17:02)
Man zalqndo pati brangiausia parda

Pranarsiau ciut ne valanda. Nu neee....Nebent visai negirdeta firma pirkt.
Atsakyti
QUOTE(Faustina2000 @ 2017 04 07, 16:55)

26 dydis, 15 sv, Geox
https://www.zalando....14i009-q11.html

Didesnius dydžius labai greit išperka. Matyt mažai vnt paleidžia
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vaiduliauskis: 07 balandžio 2017 - 16:23
QUOTE(slitka @ 2017 04 07, 14:26)
jau pasicekavinau internete smile.gif kaip suprantu jų parduotuvė tik Vilniuje?internetinės prekybos nematau, baisiai noriu kainas palyginti biggrin.gif

Ne, neturi jie internetinės. Ir Vilniuje jų parduotuvė labai nedidelė bei dirbanti keistomis valandomis biggrin.gif
Kainos turbūt nuo 3€, nes būna daug akcijinių. Šiaip vaikiški po 5-6€.
Po kiek siuntetės?
Papildyta:
QUOTE(Vedrynelis @ 2017 04 07, 15:05)
mamytes, kurios turit tokia kedute  http://www.mytoys.de...Kindersitze_000 , gal galetumet parasyti is patirties ar didelis minusas yra tai kad nera virsui dirzui vietos ikisti specialios ausytes padaryta,ar gal kaska parekomenduotumet uz pansia kaina su isofix ir ta ausyte dirzui 4u.gif

Mes turim 4 kėdutes, dvi iš jų be tos ausytės. Man tai didžiulis minusas, diržai nesilaiko normaliai. Todėl abi kėdutės pas mane mašinoje, kuri skirta trumpiems atstumams mieste. Nes vis nukrenta diržai ir nesilaiko taisyklingai.
M-fix pas mus, jos biški brangesnės, bet galima rast neblogomis kainomis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Carlin: 07 balandžio 2017 - 16:31
QUOTE(Virtualnaja @ 2017 04 07, 16:16)
mes galime viska jums paaiskinti, ir padeti padaryti pirma uzsakyma, gal jus galite pati parinkti ?

Turiu jau parinkusi užsakymą iš zalando.uk, kokie tolimesni žingsniai?
Atsakyti
QUOTE(Vedrynelis @ 2017 04 07, 16:05)
mamytes, kurios turit tokia kedute  http://www.mytoys.de...Kindersitze_000 , gal galetumet parasyti is patirties ar didelis minusas yra tai kad nera virsui dirzui vietos ikisti specialios ausytes padaryta,ar gal kaska parekomenduotumet uz pansia kaina su isofix ir ta ausyte dirzui 4u.gif

Pas mane atrodo tokia. Cybex su isofiksais. Tai yra ten ausyte, tik ji uz galvugalio labiau. Paieskokite yotube, gal matysis.
Papildyta:
QUOTE(lola.lola @ 2017 04 07, 17:46)
Pas mane atrodo tokia. Cybex su isofiksais. Tai yra ten ausyte, tik ji uz galvugalio labiau. Paieskokite yotube, gal matysis.

Tikrai paziurejau youtube matosi ta ausyte. Jei apie ta pacia kalbame -ta, I kuria isideda ilgasis dirzas vaikui uz peties auksciau.
Atsakyti
QUOTE(lola.lola @ 2017 04 07, 16:48)
Papildyta:
Tikrai paziurejau youtube matosi ta ausyte. Jei apie ta pacia kalbame -ta, I kuria isideda ilgasis dirzas vaikui uz peties auksciau.

Tikrai šitas modelis? Aš dvi jas turiu, nėra tos ausytės blink.gif nebent ji taip paslėpta, kad aš jos nemačiau.

Nu tu tundra blondine unsure.gif ale rimtai yotubeje yra, eisiu į mašiną ieškoti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Carlin: 07 balandžio 2017 - 16:56
Mergaitės iš kur traukiate nuolaidos kodus internetinėms parduotuvėms?
Atsakyti