renku https://www.cocooncenter.co.uk
rinksiu iki nemokamo siuntimo(199eur)
Kedainiai, galiu persiusti lpexpress/omniva pastomatais
Seb bankas,pinigus prasysiu is anksto
uzsakymus siuskite: ilona7810@yahoo.com
junkite, nedaug truksta iki nemokamo siuntimo, noreciau siandien nupirkti
Merginos, kas nori jungtis prie zalando.uk??? Turiu 10% nuolaida!
QUOTE(dangerele @ 2017 04 07, 16:37)
Noreciau ir as to deziu. Is kokio jus miesto?
Vilnius

Aš tai jau jų turiu ,esu patenkinta ,papildyt kolekciją reiktų

As zalando iki 20 svaru matau tik dydzius iki 23. O jei kokie 26 ir didesne kojyte,viskas jau nera taip ir pigu,svarai cia. Arba as nemoku ieskot.
Pvz 28 ar 29 nieko nematau.
Arba tokios negirdetos firmos. Aisku,gal jos ir geros.

QUOTE(Faustina2000 @ 2017 04 07, 16:55)
As zalando iki 20 svaru matau tik dydzius iki 23. O jei kokie 26 ir didesne kojyte,viskas jau nera taip ir pigu,svarai cia. Arba as nemoku ieskot.

Man zalqndo pati brangiausia parda
QUOTE(JMD @ 2017 04 07, 17:02)
Man zalqndo pati brangiausia parda
Pranarsiau ciut ne valanda. Nu neee....Nebent visai negirdeta firma pirkt.
QUOTE(Faustina2000 @ 2017 04 07, 16:55)
26 dydis, 15 sv, Geox
https://www.zalando....14i009-q11.html
Didesnius dydžius labai greit išperka. Matyt mažai vnt paleidžia
QUOTE(slitka @ 2017 04 07, 14:26)
jau pasicekavinau internete
kaip suprantu jų parduotuvė tik Vilniuje?internetinės prekybos nematau, baisiai noriu kainas palyginti 

Ne, neturi jie internetinės. Ir Vilniuje jų parduotuvė labai nedidelė bei dirbanti keistomis valandomis

Kainos turbūt nuo 3, nes būna daug akcijinių. Šiaip vaikiški po 5-6.
Po kiek siuntetės?
Papildyta:
QUOTE(Vedrynelis @ 2017 04 07, 15:05)
mamytes, kurios turit tokia kedute http://www.mytoys.de...Kindersitze_000 , gal galetumet parasyti is patirties ar didelis minusas yra tai kad nera virsui dirzui vietos ikisti specialios ausytes padaryta,ar gal kaska parekomenduotumet uz pansia kaina su isofix ir ta ausyte dirzui 

Mes turim 4 kėdutes, dvi iš jų be tos ausytės. Man tai didžiulis minusas, diržai nesilaiko normaliai. Todėl abi kėdutės pas mane mašinoje, kuri skirta trumpiems atstumams mieste. Nes vis nukrenta diržai ir nesilaiko taisyklingai.
M-fix pas mus, jos biški brangesnės, bet galima rast neblogomis kainomis.
QUOTE(Virtualnaja @ 2017 04 07, 16:16)
mes galime viska jums paaiskinti, ir padeti padaryti pirma uzsakyma, gal jus galite pati parinkti ?
Turiu jau parinkusi užsakymą iš zalando.uk, kokie tolimesni žingsniai?
QUOTE(Vedrynelis @ 2017 04 07, 16:05)
mamytes, kurios turit tokia kedute http://www.mytoys.de...Kindersitze_000 , gal galetumet parasyti is patirties ar didelis minusas yra tai kad nera virsui dirzui vietos ikisti specialios ausytes padaryta,ar gal kaska parekomenduotumet uz pansia kaina su isofix ir ta ausyte dirzui 

Pas mane atrodo tokia. Cybex su isofiksais. Tai yra ten ausyte, tik ji uz galvugalio labiau. Paieskokite yotube, gal matysis.
Papildyta:
QUOTE(lola.lola @ 2017 04 07, 17:46)
Pas mane atrodo tokia. Cybex su isofiksais. Tai yra ten ausyte, tik ji uz galvugalio labiau. Paieskokite yotube, gal matysis.
Tikrai paziurejau youtube matosi ta ausyte. Jei apie ta pacia kalbame -ta, I kuria isideda ilgasis dirzas vaikui uz peties auksciau.
QUOTE(lola.lola @ 2017 04 07, 16:48)
Papildyta:
Tikrai paziurejau youtube matosi ta ausyte. Jei apie ta pacia kalbame -ta, I kuria isideda ilgasis dirzas vaikui uz peties auksciau.
Papildyta:
Tikrai šitas modelis? Aš dvi jas turiu, nėra tos ausytės

Nu tu tundra blondine