Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

Gal kas esat zuvims maistelio siuntesi is kitur? Gal zinot kokia nebrangia parduotuvyte rolleyes.gif 4u.gif
Atsakyti
del zalando, pakvietimu nera, bet spauskite, kad norite gauti naujienlaiski, jums i pasta atsius 10 proc koda. galioja ir sale, minimali suma 75 svarai
Atsakyti
QUOTE(slitka @ 2017 04 07, 13:56)
perkam biggrin.gif bet negaliu nepasidalinti smile.gif jungiausi prie mergaites su smutkėmis, ir užsakiau paprastus botus, niu su mintim į kaimą, į laukus savo kavalieriui , konkreciai siuos :

https://www.shoes-wo...0GST-K902-40SET

ir kurią čia diena, juos paėmiau perdėti į kitą vietą namuose,  atsiverčiu aukstyn padais o ten uzrasas :"MADE IN LITHUANIA", koks žvengas paėmė, ot dura lietuviskus botus is vokiečiu parsisiunčiau biggrin.gif

tai čia Paliūčio botai smile.gif tik šitie dar ne tokie dailūs, parduotuvėje stilingesnių turi.

Tik ten dabar vaikams botus perku, nerealūs jie man, lengvučiai, pasirinkimas milžiniškas, kainos juokingos. Visi Crocsai rūko kamputyje prieš juos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Zibute33 @ 2017 04 07, 13:58)
Gal kas esat zuvims maistelio siuntesi is kitur? Gal zinot kokia nebrangia parduotuvyte  rolleyes.gif  4u.gif

I ta pacia zuvyciu tema ir as:). gal zinote, kur pigiau isigyti automatini zuvyciu maitintuva ar kas turite nenaudojama, tai mielai nupirkciau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2017 04 07, 14:11)
tai čia Paliūčio botai smile.gif tik šitie dar ne tokie dailūs, parduotuvėje stilingesnių turi.

Tik ten dabar vaikams botus perku, nerealūs jie man, lengvučiai, pasirinkimas milžiniškas, kainos juokingos. Visi Crocsai rūko kamputyje prieš juos biggrin.gif

jau pasicekavinau internete smile.gif kaip suprantu jų parduotuvė tik Vilniuje?internetinės prekybos nematau, baisiai noriu kainas palyginti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Vi_ktorija @ 2017 04 07, 10:27)
Kai vyras išvažiuoja, man ramu. Kai mane kartu imdavo, kažkaip irgi be streso važinėjom kartu, labai faina  wub.gif
BET jei už kokių keturiolikos metelių mano mažasis paprašys motociklų, va tada įtariu bus streso. O kad prašys, įtariu didelė tikimybė, nes dabar ant balansinio sedėdamas bando gazą ant rankenos pasukt ir burzgia važiuodamas  biggrin.gif
Papildyta:

ax.gif

Dicki sunu vasara veziojau kol pazymas susirinko eiti med komisija ir mokytis vairavimo.
Tai gydytoja jau pabaigoj antspauda pries dedama dar paklause tikrai tik B kategorijai, tai vaikas sako noreciau ir A, bet mama priestarauja smile.gif

Daktare pazymejo jam ir A kategorijai, bet iseinant sako, butum mano vaikas ir as neleisciau cool.gif

Sunus sako as vistiek pas tave i svecius kada nors su mocu atvaziuosiu bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmante: 07 balandžio 2017 - 14:33
Gal kam Benettono mergaitiskos pavasarines striukytes 3-4 m, dvipuse: viena puse raudona su gelytem, kita puse melsva. Pirkau LT su 30% nuolaida, kaina 34,96 eur moketa 4u.gif
Nuotraukas el pastu galeciau atsiust 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo as-berry: 07 balandžio 2017 - 14:50
mamytes, kurios turit tokia kedute http://www.mytoys.de...Kindersitze_000 , gal galetumet parasyti is patirties ar didelis minusas yra tai kad nera virsui dirzui vietos ikisti specialios ausytes padaryta,ar gal kaska parekomenduotumet uz pansia kaina su isofix ir ta ausyte dirzui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vaiduliauskis @ 2017 04 07, 14:15)
Galima pirkti ir pačioms mirksiukas.gif  Bet liuks ir taip thumb_yello.gif

o kaip jus pacios perkate is zalando??? As noreciau prisijungti prie ko nors
Atsakyti
QUOTE(InOut @ 2017 04 07, 15:10)
o kaip jus pacios perkate is zalando??? As noreciau prisijungti prie ko nors

mes galime viska jums paaiskinti, ir padeti padaryti pirma uzsakyma, gal jus galite pati parinkti ?
Atsakyti
QUOTE(Virtualnaja @ 2017 04 07, 16:16)
mes galime viska jums paaiskinti, ir padeti padaryti pirma uzsakyma, gal jus galite pati parinkti ?

As turiu uzsakyma uz 37.50.
Atsakyti
QUOTE(Anyte_uogyte @ 2017 04 07, 14:24)
Gal kas Vente perka Lego dežes ,prisijungčiau  4u.gif

Noreciau ir as to deziu. Is kokio jus miesto?
Atsakyti