Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(R-jazz @ 2017 04 06, 17:05)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="lola.lola" data-cid="71555549" data-time="1491486998"><div><p>Gal galite man paimti zalia uz 9,99 sv? Jusu az pilna.
Atsirmimas is Jusu labai man patogus.</p></div></blockquote><p>Neparaset dydzio...S ar M</p>

Jai reikia M mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Bluntė @ 2017 04 06, 16:48)
jūs aišku mane užmėtysit akmenimis smile.gif
bet
ar skaitėt instrukciją kaip pvz? as tą 5in1 pirkau ne naują, be dėžės, tai neradau instrukcijos
Man smalsu ar ten neraso pvz svorio ar amziaus limito kad vazineti su tuo atsisedimu,kaip dviraciu ..

nes paciai auga kibokas, kuris greitu metu nores sesti ir vazineti..tai traumu tikrai neisnori...

Man svoris atitinka, mūsų bernai labai maži, kūdi, smulkūs, ne tame esmė mirksiukas.gif
Pažiūrėjau ant dėžės darkart. Su sėdima dalimi rekomenduojama važiuoti 1-3m vaikui, iki 20 kg, mūsų nors ir 2,3mėn, sveria 11,5kg mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vaiduliauskis: 06 balandžio 2017 - 16:22
QUOTE(R-jazz @ 2017 04 06, 16:58)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="lola.lola" data-cid="71555549" data-time="1491486998"><div><p>Gal galite man paimti zalia uz 9,99 sv? Jusu az pilna.
Atsirmimas is Jusu labai man patogus.</p></div></blockquote><p>Issivaliau dezute:)) </p><p>Jauciu gali nesigauti su pirkimu, nes atsauks uzsakyma, nes tik zaliu as irgi imu:)))))</p><p>Na bandom - parasykit i az...jau turetu eiti laiskai</p>

O man nupirksite? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vaiduliauskis @ 2017 04 06, 17:16)
Jai reikia M mirksiukas.gif
Papildyta:

Man svoris atitinka, mūsų bernai labai maži, kūdi, smulkūs, ne tame esmė mirksiukas.gif
Pažiūrėjau ant dėžės darkart. Su sėdima dalimi rekomenduojama važiuoti 1-3m vaikui, iki 20 kg, mūsų 11,5kg mirksiukas.gif

aisku tadum smile.gif nes pas mus nebuvo istrukcijos smile.gif sakau gal dėlsvorio čia taip..

Na aks nepatingės-parašykit globberiui paciam. smalsu ką atsakys smile.gif
Atsakyti

Gal galite man paimti zalia uz 9,99 sv? Jusu az pilna.
Atsirmimas is Jusu labai man patogus.

UZSAKIAU, bet nezinau ar praeis:)

Atsakyti

Rasiau jums az, bet kazko neissisiuncia, gal galite man paimti medium ir small ta akciini

Uzsakiau is Jums:) Bet nezinau ar praeis:) Nes visas uzsakymas tik zali salmai ir skambuciu pora:)

Atsakyti

a.z. pas mane apytuste, nezinau kodle nepraeina zinutes?? Ir nebuvo pilna, kai rase, kad nepraeina...o dabar visai isslaviau....

Atsakyti
Aciu, panos, uz patarimus del paspirtuku. 4u.gif Radau Vln kur galima issibandyt parduotuvej, Micro sprite ir kitoj Hudora Flex ir Air noreciau pamatyt, kitu jau ir nenagrinejau. Svarbiausia, kad duobem ir nelygiais pavirsiais gerai vaziuotu, nes daiktas ne parkui bus skirtas daugiau, o saligatviam ir pan.
Kai issirinksim, tada jau ieskosiu geru kainu, cia ar siustis. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Bluntė @ 2017 04 06, 16:48)
jūs aišku mane užmėtysit akmenimis smile.gif
bet
ar skaitėt instrukciją kaip pvz? as tą 5in1 pirkau ne naują, be dėžės, tai neradau instrukcijos
Man smalsu ar ten neraso pvz svorio ar amziaus limito kad vazineti su tuo atsisedimu,kaip dviraciu ..

susiraskit gamintojo pslp ir parasykit jiems - siaip idomu ką atsakytu smile.gif

As internete ką radau,kad rekomenduojama nuo 24men jau naudoti 5in1 kaip paspirtuką, tai va jei 2,5 metų vaikas vazineja, tai gal dėl to ir virsta, nes ji tam svoriui/greičiui/ ūgiui nepritaikytas važinėti?

čia pamastymas iš šono smile.gif
tikrai gaila visų traumuotų vaikų..bet man visada norisi kažkaip išsiaiškinti iki galo.

nes paciai auga kibokas, kuris greitu metu nores sesti ir vazineti..tai traumu tikrai neisnori...

Jis nesvere 20 kg del to. Ir leidau. O ir Rjazz maziukas is vis smulkutis, nemanau kad del svorio ta nelaime atsitinka. O del to kad jis virsta I prieki del menkiausios kliuties
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dangerele: 06 balandžio 2017 - 16:30

labas,

gal galit priminti Lenkijos parduotuvę, iš kurios siunčiatės kontaktinius lęšius? man neatidaro parduotuvių sąrašo iš temos pirmos žinutės :hmm: 

ir kadangi dar reiktų čia ir dabar, gal kažkur Vilniuje galima rasti pigesnį variantą nei optikose? :hmm:

Ačiū  :4u: 

Atsakyti
QUOTE(R-jazz @ 2017 04 06, 15:43)
<p>Sveikos, </p><p>Valandos begyje pirksiu is micro UK per ESDW. </p><p>TIk Vilnius (S.Miestelis, Siemens arena).</p><p></p>

paimkite man zalia , jei dar as spejau prisijungti
Atsakyti
QUOTE(R-jazz @ 2017 04 06, 17:05)
Atsirmimas is Jusu labai man patogus.</p></div></blockquote><p>Neparaset dydzio...S ar M</p>

Ar spejau? M dydi zalia 4u.gif
I az vel nepavyko parasyti
Atsakyti

paimkite man zalia , jei dar as spejau prisijungti

Deja, jau buvau nupirkusi, nebegaliu Jusu prijungti(:

Nupirkau Lola.Lolai ir Minhai...

NEzinau kodel neveikia a.z. (ji tuscia)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo R-jazz: 06 balandžio 2017 - 17:01