Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

Sveikos, 

Valandos begyje pirksiu is micro UK per ESDW. 

TIk Vilnius (S.Miestelis, Siemens arena).

Atsakyti
QUOTE(zittute @ 2017 04 06, 16:34)
Merginos, kur ir kokia kaina perkate dolce gusto kapsules? Visgi man skani ta kava, aparata is amazon warehouse deals super kaina nusipirkau, dabar kapsuliu reik  biggrin.gif Ir dar noriu padekoti Viktorijai uz warehouse dealsu uzrodyma  4u.gif  Ir didelius lagaminus is to skyrelio gavau visiskai naujus, nors buvo parasyta, kad bus keletas ibrezimu, bet atkeliavo visiskai nauji.

Iš kurio amazono pirkote ir kokia kaina? Visai ir aš norėčiau aparato nors vyras ir prieštarauja biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dangerele @ 2017 04 06, 16:20)
O toycity tai geruliai.  Parasiau laiska del globberio, jog vaikas nukrito veidu I zeme prasikirto lupa ,ir dantis uzsigavo gerai kad neiskrito.. ir namie veiksmas vyko isbandant pirmaja diena. .
Morala toki parase , su visais sertifikatais kad jie neprekiauja nekokybiskais ir nesertifikuotais daiktais kad reikia deti apsaugas ir nepalikti vaiko neprieziuroje.

jūs aišku mane užmėtysit akmenimis smile.gif
bet
ar skaitėt instrukciją kaip pvz? as tą 5in1 pirkau ne naują, be dėžės, tai neradau instrukcijos
Man smalsu ar ten neraso pvz svorio ar amziaus limito kad vazineti su tuo atsisedimu,kaip dviraciu ..

susiraskit gamintojo pslp ir parasykit jiems - siaip idomu ką atsakytu smile.gif

As internete ką radau,kad rekomenduojama nuo 24men jau naudoti 5in1 kaip paspirtuką, tai va jei 2,5 metų vaikas vazineja, tai gal dėl to ir virsta, nes ji tam svoriui/greičiui/ ūgiui nepritaikytas važinėti?

čia pamastymas iš šono smile.gif
tikrai gaila visų traumuotų vaikų..bet man visada norisi kažkaip išsiaiškinti iki galo.

nes paciai auga kibokas, kuris greitu metu nores sesti ir vazineti..tai traumu tikrai neisnori...
Atsakyti
QUOTE(R-jazz @ 2017 04 06, 16:43)
<p>Sveikos, </p><p>Valandos begyje pirksiu is micro UK per ESDW. </p><p>TIk Vilnius (S.Miestelis, Siemens arena).</p><p></p>

Jusu AZ pilnas unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vaiduliauskis: 06 balandžio 2017 - 15:49
QUOTE(vaiduliauskis @ 2017 04 06, 15:35)
Kažkas ieškojo sandaliukų mažai kojai, Primigi už 15sv:
http://www.tkmaxx.co...s/invt/26099344

Sakykite o kaip dydzius vaikisku batu issifruoti? Nera size guide butent vaikisku batu blink.gif
Atsakyti
QUOTE(lollipop_stars @ 2017 04 06, 16:49)
Sakykite o kaip dydzius vaikisku batu issifruoti? Nera size guide butent vaikisku batu  blink.gif

Aš visad ieškau konkrečios firmos batų dydžių google, šiuo atveju radau:
http://www.primigi.i...ages/misure.jpg
Atsakyti
<p>Sveikos, </p><p>Valandos begyje pirksiu is micro UK per ESDW. </p><p>TIk Vilnius (S.Miestelis, Siemens arena).</p><p></p>

Rasiau jums az, bet kazko neissisiuncia, gal galite man paimti medium ir small ta akciini
Atsakyti

Gal galite man paimti zalia uz 9,99 sv? Jusu az pilna.
Atsirmimas is Jusu labai man patogus.
Atsakyti

Issivaliau dezute:)) 

Jauciu gali nesigauti su pirkimu, nes atsauks uzsakyma, nes tik zaliu as irgi imu:)))))

Na bandom - parasykit i az...jau turetu eiti laiskai

Atsakyti
QUOTE(R-jazz @ 2017 04 06, 16:58)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="lola.lola" data-cid="71555549" data-time="1491486998"><div><p>Gal galite man paimti zalia uz 9,99 sv? Jusu az pilna.
Atsirmimas is Jusu labai man patogus.</p></div></blockquote><p>Issivaliau dezute:)) </p><p>Jauciu gali nesigauti su pirkimu, nes atsauks uzsakyma, nes tik zaliu as irgi imu:)))))</p><p>Na bandom - parasykit i az...jau turetu eiti laiskai</p>

Neatšauks vien už tai, kad imat vien tuos šalmus, nebent kortelės nepraleis, bet manau viskas bus OK mirksiukas.gif
Atsakyti

jūs aišku mane užmėtysit akmenimis smile.gif
bet
ar skaitėt instrukciją kaip pvz? as tą 5in1 pirkau ne naują, be dėžės, tai neradau instrukcijos
Man smalsu ar ten neraso pvz svorio ar amziaus limito kad vazineti su tuo atsisedimu,kaip dviraciu ..

susiraskit gamintojo pslp ir parasykit jiems - siaip idomu ką atsakytu smile.gif

As internete ką radau,kad rekomenduojama nuo 24men jau naudoti 5in1 kaip paspirtuką, tai va jei 2,5 metų vaikas vazineja, tai gal dėl to ir virsta, nes ji tam svoriui/greičiui/ ūgiui nepritaikytas važinėti?

čia pamastymas iš šono smile.gif
tikrai gaila visų traumuotų vaikų..bet man visada norisi kažkaip išsiaiškinti iki galo.

nes paciai auga kibokas, kuris greitu metu nores sesti ir vazineti..tai traumu tikrai neisnori...

Taip skaiciau. viskas atitinka. 3 pozicijoj parasytas amzius nuo 15-36; o maniskiam buvo 16. Ir dar idomus dalykas: ant dezutes pavaizduoti paveiksliuka su vaikais - pirmose trijose pozicijose visi vaikai pavaizduoti BE SALMU, ir tik 4-5 paspirtuko pozicijoje SU SALMAIS... Cia manau gamintojas stipriai rizikavo....

Atsakyti

Neparaset dydzio...S ar M

Atsakyti