Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(Dziugile @ 2017 04 06, 14:37)
Ar timberland vaikiški batai atitinka dydį? Pvz. Basutės?
Gal kas turit šias, ar tinka plačiai kojai?
https://www.zalando-...s/TI114G009-O11

jei kas rinks kooperacija tai turekite omenyje , kad ju kelius dydzius ideti neleidzia . konkreciai situ basuciu, galima tik viena dydi krepselyje tureti
Papildyta:
as taip pat noriu viena salmo zalio ? gal kas paims man ? vaikui 4 metai bus vasara , idomu kuri dydi jam geraiu ?
Atsakyti
QUOTE(Virtualnaja @ 2017 04 06, 16:49)
jei kas rinks kooperacija tai turekite omenyje , kad ju kelius dydzius ideti neleidzia . konkreciai situ basuciu, galima tik viena dydi krepselyje tureti
Papildyta:
as taip pat noriu viena salmo zalio ? gal kas paims man ? vaikui 4 metai bus vasara , idomu kuri dydi jam geraiu ?

O tai tau verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Virtualnaja @ 2017 04 06, 13:07)
eshopo darbuotojai sako, kad is uk du kartus atveza. Viena karta isveza antradieni, vilniuje penktadieni jau galima atsiimti, antra karta isveza penktadieni , tada pirmadieni galima pasiimti.

orientuokites i pirkiniu statusa, jei statusas pasikeite , plus minus uz 3 dienu bus , jei statusas nepasikeite, gali bti , kad praleido jie viena vaziavima.

o reiliai kol kas ten viskas neaisku smile.gif buna labaiivairiai

Bet sąskaitą formuoti reikia kaip ir anksčiau, tik kai siuntiniai jau LT?

QUOTE(Kimora @ 2017 04 06, 13:16)
Urmo bazeje, baltojoje galerijoje (kur thomas philips), tik kitame gale

Ačiū, bandysiu ieškoti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kriisti @ 2017 04 06, 14:14)
man reikia ir salmu vaikam, kaip dydi jus zinote? Kaip siusti, gal kas Kaune pirks?

as ir Kaune prisijungciau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Faustina2000 @ 2017 04 06, 13:01)
Bbiitute, koks avataras  bigsmile.gif Sveikinu  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  nestuke.gif

Aciu blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
ir dar primenu , kad nori pirkti zalando lounge - galima gauti pakvietima su kuriuo jums bus suteikta 8 svaru nuolaida - pirma apsipirkima jau galios smile.gif tik turi buti naujas accountas , kam reikia rasykite i az

pirkimo suma turi buti virs 40 eur jei gerai atsimenu
Atsakyti
O toycity tai geruliai. Parasiau laiska del globberio, jog vaikas nukrito veidu I zeme prasikirto lupa ,ir dantis uzsigavo gerai kad neiskrito.. ir namie veiksmas vyko isbandant pirmaja diena. .
Morala toki parase , su visais sertifikatais kad jie neprekiauja nekokybiskais ir nesertifikuotais daiktais kad reikia deti apsaugas ir nepalikti vaiko neprieziuroje.
Atsakyti
QUOTE(dangerele @ 2017 04 06, 16:20)
O toycity tai geruliai.  Parasiau laiska del globberio, jog vaikas nukrito veidu I zeme prasikirto lupa ,ir dantis uzsigavo gerai kad neiskrito.. ir namie veiksmas vyko isbandant pirmaja diena. .
Morala toki parase , su visais sertifikatais kad jie neprekiauja nekokybiskais ir nesertifikuotais daiktais kad reikia deti apsaugas ir nepalikti vaiko neprieziuroje.

Man tas pats, tą patį parašė. Galėtume rašyti į kitas institucijas, bet nervų gaila rolleyes.gif

Geriausia, parašė, kad MES SUTEIKIAME VISAS SĄLYGAS IŠBANDYTI MŪSŲ GAMINIUS PARDUOTUVĖJE. Jojo, suprasi parduotuvėj, kai vaikas net įsilėkt niekur negali biggrin.gif
Atsakyti
Pabandykit parasyt i kitas institucijas. Kiek dar vaiku susizeis. Siaubas ! verysad.gif
Atsakyti
Merginos, kur ir kokia kaina perkate dolce gusto kapsules? Visgi man skani ta kava, aparata is amazon warehouse deals super kaina nusipirkau, dabar kapsuliu reik biggrin.gif Ir dar noriu padekoti Viktorijai uz warehouse dealsu uzrodyma 4u.gif Ir didelius lagaminus is to skyrelio gavau visiskai naujus, nors buvo parasyta, kad bus keletas ibrezimu, bet atkeliavo visiskai nauji.
Atsakyti
Kažkas ieškojo sandaliukų mažai kojai, Primigi už 15sv:
http://www.tkmaxx.co...s/invt/26099344
Atsakyti
QUOTE(zittute @ 2017 04 06, 16:34)
Merginos, kur ir kokia kaina perkate dolce gusto kapsules? Visgi man skani ta kava, aparata is amazon warehouse deals super kaina nusipirkau, dabar kapsuliu reik  biggrin.gif Ir dar noriu padekoti Viktorijai uz warehouse dealsu uzrodyma  4u.gif  Ir didelius lagaminus is to skyrelio gavau visiskai naujus, nors buvo parasyta, kad bus keletas ibrezimu, bet atkeliavo visiskai nauji.

lt perku smile.gif iki pries 2sav buvio 40off kapsulėm smile.gif užsipirkom biggrin.gif
arba assorti kai buna +20
o skanesnes ir ivairesnes tai amazonuose parenku,kai truksta iki free shipo smile.gif))
arba kai duoda -10svarų nuolaidą smile.gif kartą metuose smile.gif smile.gif
Atsakyti