Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(zittute @ 2017 01 10, 18:23)
Labai kokybiskos sios firmos kuprines, vyriskos rankines. Uzpirkau ir vel, cia radau pigiausiai, gal kam pravers https://www.amazon.c...P...=UTF8&psc=1  smile.gif

Kokia kaina wub.gif . Gal kas pirktumėt, aš prisijungčiau, nesu pirkus uk adresu ax.gif
Atsakyti
Kaip sekasi TAUSKUCIU turetojoms? Mano vienai neveikia rankyte, kitai ausyte blink.gif dabar i parduotuve eiti? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Extraordinary @ 2017 01 10, 19:29)
Panos, gal kuri turit Geox laisvalaikio batus/kedus? Ar vasara šunta koja? Pvz man su New Balance labai karšta būna, Geox rašo, kad nekaista.. Bet kaži kaip iš tikro.. Nekalbu prie +30, na apie 20 laipsnių ar pan.

Turejau ir turiu geox ne vienus batus. Tikrai pasiteisinusi avalyne, nes su kitais batais mano koja daug labiau prakaituoja. Rekomejduoju smile.gif
Atsakyti
Labas vakaras,
Maciau ,kad kazkuri pirkosi tiesiai is esprit.eu. Kokia siuntimo kainai Lt ? nes nerandu ikainiu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(*lightyear* @ 2017 01 10, 21:22)
Turejau ir turiu geox ne vienus batus. Tikrai pasiteisinusi avalyne, nes su kitais batais mano koja daug labiau prakaituoja. Rekomejduoju smile.gif

O gal galite pakomentuoti ar atitinka dydziai? Pvz. sportbaciu/laisvalaikio batu?

Atsakyti
Gal nori kas konors is amazon.co.uk siusiu per PA. Kaunas
Atsakyti
QUOTE(sigitela @ 2017 01 10, 13:41)
Ir mane domintu,galvoju gal verta paimt kitai ziemai ..pasisakykit kas pirkote ar patenkintos,kaip dydziai ? Mano mergina  dabar 8 m 130 ,tai kitai ziemai gal 9-10 butu geras ?

As savo berniukui emiau. Patenkinta tikrai. Iki didziuju salciu pakakdavo termo drabuziu ir kombinezono, o ateodo nestoras visai. Super.
Del dydzio, tai ant 104 cm emiau 3/4 97-104cm. Siai ziemai tikrai dar bus geras. Kiek buvo kalbeta, tai jie siek tiek didinti. Idomu, ar su didesniais dydziais tas pats.
Papildyta:
QUOTE(MajaLi @ 2017 01 10, 21:53)
O gal galite pakomentuoti ar atitinka dydziai? Pvz. sportbaciu/laisvalaikio batu?

Sakyciau atitinka smile.gif
Aisku, butu gerai pasimatuot ir isitikint paciai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(MajaLi @ 2017 01 10, 21:53)

Man asmeniškai geox didinti, turiu minty moteriški klasikiniai. Nešioju 39, tai basutes, aulinukus pirkus 38. Ilgaaulius siunčiaus 38,5, tikrai nebuvo maži, bet turėjau parduot, nes per blauzdą siauri visgi buvo. unsure.gif

Rekomenduokit kuprinę penkiolikmečiui ax.gif reikia dovanai, nenumanau, kas patiktų ax.gif norėčiau iki 30 eur unsure.gif ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dziugile @ 2017 01 10, 22:35)
Man asmeniškai geox didinti, turiu minty moteriški klasikiniai. Nešioju 39, tai basutes, aulinukus pirkus 38. Ilgaaulius siunčiaus 38,5, tikrai nebuvo maži, bet turėjau parduot, nes per blauzdą siauri visgi buvo. unsure.gif

Rekomenduokit kuprinę penkiolikmečiui ax.gif reikia dovanai, nenumanau, kas patiktų ax.gif norėčiau iki 30 eur unsure.gif ačiū 4u.gif

Man geoxai visi puikaus dydzio o basankes mazos.
Atsakyti
QUOTE(ericute @ 2017 01 10, 21:50)
Labas vakaras,
Maciau ,kad kazkuri pirkosi tiesiai is esprit.eu. Kokia siuntimo kainai Lt ? nes nerandu ikainiu  unsure.gif

5
Atsakyti
Ar Amazonuose jau prasidėjo išpardavimai? Taip, ten nuolat išpardavimai, bet sausio vidury ar tai gale kiek pamenu būdavo geriausios kainos? Maišau kažką?
Atsakyti
Gal kas rekomenduotumėt nedidelį skėtį, kad tilptų į rankinę? ax.gif
Atsakyti