Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(Sense @ 2017 01 03, 15:53)
Va ka raso:
10% Gutscheincode für Ihren nächsten Futtereinkauf!
......
Teks jums pirkti smile.gif

Pirkčiau, bet turiu tik debetinę kortelę, o ji labai abejoju ar tiks, ir dar esu mažame miestelyje, tai kompanijai bus labai nepatogu unsure.gif O gal jūsų krepšelyje nėra pašaro gyvūnams, nes 10 proc tik maisto prekėms?
Atsakyti
QUOTE(D'esire @ 2017 01 03, 15:55)
As galvoju ar praktiski jie vaikams 4u.gif

Ziurint kaip zamsas, buna tokiu, kurie neblogai nesiojas, o buna tokiu, kur lasas nukris ir deme. Maniau, kad zieminiai, bet nelabai randu info googlej.
Papildyta:
QUOTE(rytem @ 2017 01 03, 16:00)
Pirkčiau, bet turiu tik debetinę kortelę, o ji labai abejoju ar tiks, ir dar esu mažame miestelyje, tai kompanijai bus labai nepatogu  unsure.gif  O gal jūsų krepšelyje nėra pašaro gyvūnams, nes 10 proc tik maisto prekėms?

Yra pasaro zuvytems, katiniukui ir suniukui. Mane nervina, kad kodu pilna, o nei vieno nepritaiko.
Atsakyti
QUOTE(aliaska7 @ 2017 01 03, 13:17)
patarkit, kur pirkti kavos aparatą online, kad siųstų į LT. Comtech. de žymiai pigiau, bet nesiunčia verysad.gif

Pirmame šios temos puslapyje nurodyta ne viens į LT siuncianti kavos aparatus Vokietijos parduotuvė
Papildyta:
QUOTE(padraika22 @ 2017 01 03, 14:56)
o ar gerai istirpsta/issiskalauja sie milteliai? paskutinius keleta metu perku tik skystus ar kapsulem ariel skalbiklius. milteliai man nebeissiskalaudavo. reikedavo perskalaut rubus rankomis. ypatingai juodos spalvos medvilniniai rubai

Visad jungiu papildomą skalavima, man miltelių nelieka. Man būtent šie patiko, nes gerai išskalbia ir nėra jokių papildomų kvapų, baliklių.
Atsakyti
QUOTE(Sense @ 2017 01 03, 17:02)
Ziurint kaip zamsas, buna tokiu, kurie neblogai nesiojas, o buna tokiu, kur lasas nukris ir deme. Maniau, kad zieminiai, bet nelabai randu info googlej.
Papildyta:

Yra pasaro zuvytems, katiniukui ir suniukui. Mane nervina, kad kodu pilna, o nei vieno nepritaiko.

O jus jau esate pirkusi toj pardej? Parasykite savo meila, atsiusius pakvietima, turetumet ir koda gauti. Nes as gavau i vyro emeila vyro vardu, bet pirkau is savo acaunto, o kodas suveike.
Atsakyti
Camper

https://www.amazon.c...=A3P5ROKL5A1OLE

https://www.amazon.c...=A3P5ROKL5A1OLE

Atsakyti
jei kas pirktu is mytoys su -30% gal galite priimti i kompanija??? nes koduko nieks nedovanoja tenka, kooperuotis 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Gal kas pirks zalando.co.uk ir priimtu su viena preke?? 4u.gif Klaipeda,bet tinka ir persiuntimas rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2017 01 03, 17:27)

Ačiūūūūūū 4u.gif Nerealūs batai, kaip tik tokio tipo ieškojau 4u.gif

Atsakyti
Gal kuri pamenat puslapi priespieciu dezuciu maistui? Nu niekaip neatgaminu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(D'esire @ 2017 01 03, 19:05)
Gal kuri pamenat puslapi priespieciu dezuciu maistui? Nu niekaip neatgaminu 4u.gif

http://virtuvesakcen...spieciu-dezutes
Atsakyti
QUOTE(asedita @ 2017 01 03, 17:16)

Dekui, taip 4u.gif idomu, tokiu dezuciu nebuna kokioj maximoj 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(D'esire @ 2017 01 03, 19:18)
Dekui, taip 4u.gif  idomu, tokiu dezuciu nebuna kokioj maximoj 4u.gif

esu macius kazkada maximoj, buvo isstatytas atskiras stendas, kaip naujiena, bet ar dabar yra tai nezinau
Atsakyti