Labas visoms ,kur perkat padariom kainom vyriskus ir moteriskus apatinius ?
QUOTE(Zibute33 @ 2017 01 10, 10:40)
Gal kas kur pirkote ir galite parekomenduoti kokybiskus akiu seselius? Nu nelaiko man kiek turiu nei dienos . Pirkau is Sarmos Loreal, Max-Faxtor-po dienos atrodo aky skaip ne dazytos
pvz. Atelier, Make up forever. Gerai laikos, bet pakainuoja. Pati nebandziau,bet is pigesniu morphe.
Labai kokybiskos sios firmos kuprines, vyriskos rankines. Uzpirkau ir vel, cia radau pigiausiai, gal kam pravers https://www.amazon.c...P...=UTF8&psc=1
Mergaites, gal pamenat ar turi vaikiska patalyne is Mytoys , kuri geriau biber ar flanele, apgal aprasyma atrodo, kad cia ta pati medziaga
Nusipirkau ta sluota is top shopo, nu nieko, faina, ne stebuklas aisku, bet greitai prasiplaut tikrai sueis. Aciu kas pasaket, jog yra pirkti.
QUOTE(Mandary @ 2017 01 10, 16:08)
<blockquote class="ipsBlockquote" data-author="rytem" data-cid="71350756" data-time="1484053224">
<div>
<p>Maniskis turi tokia, tik zalia. Kaina turbut gera, pigiausiai esu macius alyvines po 30 svaru, o mes patys pirkom LT uz 80 euru </p>
</div>
</blockquote>
<p>Iki kelintos klases tinka sitos <strong>ecco</strong> kuprines? Pvz, iki 4-os galetu nesioti ar jau per didelis vaikas butu? </p>
<div>
<p>Maniskis turi tokia, tik zalia. Kaina turbut gera, pigiausiai esu macius alyvines po 30 svaru, o mes patys pirkom LT uz 80 euru </p>
</div>
</blockquote>
<p>Iki kelintos klases tinka sitos <strong>ecco</strong> kuprines? Pvz, iki 4-os galetu nesioti ar jau per didelis vaikas butu? </p>
Maniškis antrokas, 135 ūgio, gerai jam atrodo. Nors ar tiks dar ketvirtoje, sunku pasakyti. Gal priklauso nuo vaiko ūgio ir nešiojamo turto kiekio... Trečioje manau dar irgi nešios, nes kaip nauja, o toliau žiūrėsim.
Panos, gal kuri turit Geox laisvalaikio batus/kedus? Ar vasara šunta koja? Pvz man su New Balance labai karšta būna, Geox rašo, kad nekaista.. Bet kaži kaip iš tikro.. Nekalbu prie +30, na apie 20 laipsnių ar pan.
Mano mergaitė su tokio modelio ecco vaikščiojo 4 metus,
po to pirkom didesnę - tokią, nešioja jau 3 metus
Didesniems pirmokams tai ji tinkama, pas sūnų mačiau klasėj berniuką jau su tokia .
po to pirkom didesnę - tokią, nešioja jau 3 metus
Didesniems pirmokams tai ji tinkama, pas sūnų mačiau klasėj berniuką jau su tokia .
QUOTE(susula @ 2017 01 10, 15:56)
<p></p><p></p><blockquote class="ipsBlockquote" data-author="Užsispyrėlė" data-cid="71350701" data-time="1484052147"> vien del mados nemokamai neoperuoja, turi buti nustatyta kad tai kenkia regejimui o ir tos operacijos neprilyginamos plastinei operacijai, jos tiesiog nuima uzkritima bet kiek domejausi kartais per daug nesistengiam del puikaus rezultato</blockquote>
<p>Labai teisingai sakot! - taip turi būti.</p>
<p>Bet toks tas ir nustatymas - ateina pas okulista ir sako, kad blogai, nori operuotis -ir paraso tas siuntima 3-iam lygiui aisku, santoruose jau reiktu but susitarus..ten tikrai nieks taip neapsiims, o vat lazdynuose ar antakalny viskas lengviau. Patikekit..as juokais sakau, kad visi lazdynai jau issioperave vokus. Aisku, nieks neoperuos niekur jeigu is tikruju ten nera daug tos perteklines odos ;)</p>
<p>Labai teisingai sakot! - taip turi būti.</p>
<p>Bet toks tas ir nustatymas - ateina pas okulista ir sako, kad blogai, nori operuotis -ir paraso tas siuntima 3-iam lygiui aisku, santoruose jau reiktu but susitarus..ten tikrai nieks taip neapsiims, o vat lazdynuose ar antakalny viskas lengviau. Patikekit..as juokais sakau, kad visi lazdynai jau issioperave vokus. Aisku, nieks neoperuos niekur jeigu is tikruju ten nera daug tos perteklines odos ;)</p>
Nueme jau kompensacija 2016 m.
QUOTE(Extraordinary @ 2017 01 10, 18:29)
Panos, gal kuri turit Geox laisvalaikio batus/kedus? Ar vasara šunta koja? Pvz man su New Balance labai karšta būna, Geox rašo, kad nekaista.. Bet kaži kaip iš tikro.. Nekalbu prie +30, na apie 20 laipsnių ar pan.
https://www.brandsal...o-bateliai.html tokius dukra turejo, tikrai kaip buvo zadeta neprakaitavo kojos. nors labai tuo abejojau is pradziu, bet jai patiko, todel pirkau
Ieškau mobilios auklės, kad abu pultai veiktų su baterijom. Gal parekomenduotumėt ką naudojat/ patiko/ kur pirkote?
QUOTE(Extraordinary @ 2017 01 10, 18:29)
dukrai tokius ar panasius pirkau, sake irgi nekaista, pade yra skylutes https://www.amazon.c...eox women shoes