QUOTE(Kripu @ 2017 04 04, 19:58)
O gal yra kokia stebuklinga priemone atsisakyt saldumynu?

nevartoju alaus, saslyku, bulviu, bandeliu, picu, coca-colos, na, bet su saldumynais tai problema

jei kas zinot stebuklinga recepta, prasau pasidalinkit
O straipsniai apie cukraus žalą ir pan. nepadėtų? Aš čia rimtai, nes man kartais atsisakyti kažkokio nesveiko produkto padeda atėjęs suvokimas apie jo žalą

nors žinau, būna tokių žmonių, kurie negavę saldainio atrodo numirs, man šitoj vietoj lengviau, aš niekada nebuvau saldumynų megėja, nuo vaikystės esu labai jiems išranki, tai ir dabar mane tik nebent labai geru desertu galima papirkt, o saldainių dėl manęs gali nebūt. Bet va dešrytės, sūriuko prie vyno savaitgali tik duok man
Papildyta:
QUOTE(keistuole @ 2017 04 04, 20:15)
o vaikui tai aplamai vegetarinis meniu sunkiai tinka, negauna visų reikalingų medžiagų. Na nebent tas meniu tobulai išskaičiuotas ir tas vaikas valgo viską, nes pvz maniškiams kokių lešių niekaip neįkiši
VMVT yra patvirtinus vegetarinį meniu vienam vegetariniam darželiui, skaičiau, kad užtruko jiems tas procesas.
Maniškės abi valgo lęšius, avinžirnius anksčiau irgi abi mėgo, dabat nebelabai, bet jei pietums nebus mėsos - liksiu nesuprasta