Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(dangerele @ 2017 04 04, 13:52)
Sveikos. Noriu paklaust gal kas turi hatley striuke, ar patenkinti ar nera minusas kad joje nera uztrauktuko?
Man atrodo kad vaikui gali but sunku tas knopkes uzsisegti
https://m.zalando.co...24n006-t11.html

Niekas neturi? Nera uztrauktuko viduj?
Atsakyti
QUOTE(dangerele @ 2017 04 04, 17:13)
Niekas neturi? Nera uztrauktuko viduj?

Aš vaikui baltonukus perku su knopkytėm. Kažkaip jam labiau su knopkytėm patinka. O yra skirtumas? Užtrauktuką sugraibyt irgi nėr labai easy.
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2017 04 04, 14:50)
Aš tai valios žmonėms pavydžiu taip užsibrėžti ir nevalgyti. Net kūdena braskele laikosi, kai nėra ko. Žodžiu frusty.gif
O dėl 25 metų.. ech.. gryna tiesa biggrin.gif

braskeles nemaciau , nezinau kaip ji atrodo , bet galiu drasiai teigti , kad jei braskele nesilaikytu , tai butu gera didele braske smile.gif)))))))))) zinokite stebuklu nebuna , ir is esmes kalbeti apie tai , kad vienu greitesne medziagu apykaita , kitu letesne yra nelogiska.
Jei suvalgai 10 kaloriju , tai reikia ar suktis kaip beprote , kad tos kalorijos isgaruotu, ar eis tos kalorijos ant penkto tasko smile.gif ir nelabai ka daugiau galima sugalvoti, aiku nekalbant apie zmones , kurie turi sveikatos problemu.
Atsakyti
QUOTE(Virtualnaja @ 2017 04 04, 10:50)
ateinu skustis , nu nera zodziu verysad.gif((
zodziu sedziu laukiu savo siuntinio, nes dalis uzsakymo atvaziavo vienoje dezeje, kita dalis kitoje, ir tos dezes nesuvede. nu bet galvoju pox...  tuoj viska suves ir galesiu pasiimti. ziriu pasikeite statusas , kad lt ta mano deze . parasiau laiska del tos alia pasimetusios , tyla. slambinu. sakau taip ir taip , zinau , kad uk sandelis ne viska suveda, kada laukti, kada bus suvesta , kad vakare pasiimti. ATSAKYMAS

na jusu ta deze pasimete , nes buvo blogai adresas nurodytas , ir ji buvo priskirta prie nezinomu , sakau nelabai isivaizduoju kaip tai gali buti , nes tai vienas uzsakymas , tik parduotuve ji padalino. ATSAKYMAS
na mes jau nuo treciadienio zinome , kad tai yra jusu , sakem uk sandeli , kad ikeltu , bet nezinau kodel jie neikele. O dabar musu direktorius pasake , kad visi siuntiniai , kurie nepriskirti , lieka uk , mes ju nesiunciam i lt .
bli , sakau tai vsio , nebus mano tos dezes , ATSAKYMAS na tai mes ja issiusime , ir pasistengsime , kad jus gautumet ja penktadienio vakara verysad.gif(( zodziu , pasakiau , kad ir as ir ji zino , kad penktadieni as nieko negausiu ir padejau rageli .
MORALE smile.gif jei jus matote , kad jusu siuntiniu neiveda i sistema , ta pradekite jiems rasyti jau dabar , kad ikeltu , nes kitaip nieks ju is uk sandelio nesius , ir prarasite savaite .

p.s. vsio ziauriai esu nepatenkinta smile.gif

blembaaa, mano siuntinio irgi nėra sistemoje, pristatyto 03,31 i UK sandėlį mad.gif
Atsakyti
QUOTE(zz_aiza @ 2017 04 04, 19:04)
blembaaa, mano siuntinio irgi nėra sistemoje, pristatyto 03,31 i UK sandėlį  mad.gif

As pasiteiravau apie 03.27 pristatyta.Taip pat rado prie nepriskirtu, pasirodo reikia ID nurodyti, pavardes nepakanka, yra taisyklese parasyta, aisku tu taisykliu 55 psl, nu tikrai neskaiciau.
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2017 04 04, 16:03)
šitas pasakymas tinka tik tam, kas neturi viršsvorio biggrin.gif nes niekada nesuprasiu, kaip gali kišti bulkas ir čipsus, kai pilvas verčiasi lauk iš visų įmanomų rūbų ir tai vadinama gyvenimo džiaugsmu  unsure.gif 

atsimenu bėgu kažkada ir priekyje eina šeima - tėtis, mama ir dukra kokių 5-6 metų. Abu tėvai su ryškiu antsvoriu, dukra irgi tokia gerokai pavalgius... Tėtis neša dvi šeimynines picas, o vaikas didžiulį čipsų pakelį apsikabinęs eina ir kiša juos už žandų dviem rankomis ir užgeria viską coca cola  unsure.gif  vat taip ir norėjosi prabėgant atimti tuos čipsus iš vaiko ir išmesti juos į šiūkšlių dėžę.

kai prieš 5 metus per 3 mėn. numečiau 10 kg, be jokių badavimų ir be jokių dietų, tik sportas ir subalansuota sveika mityba, supratau, kad žmogus ne šiukšlių dėžė, o skanaus maisto ir be bulkų pilna  biggrin.gif bet tai nereiškia, kad aš nieko nevalgau - leidžiu sau ir gerą kokybišką desertuką suvalgyt, ir vynelio savaitgaliais su užkandukais, bet viskas proto ribose ir visame kame turi būti balansas.

Tai kai balansas yra aš sutinku, bet kartais būna priešingas atvejis tavo matytam, vienintelis maistas salotos ir amžinai viskuo nepatenkinta būtybė.

Ir aš neryju picų ir čipsų kasdien, aplamai šitų maistų nemėgstu, bet savaitgalį ypač kaip šis tai alučio su šašlu neatsisakau
Atsakyti
QUOTE(Virtualnaja @ 2017 04 04, 19:03)
braskeles nemaciau , nezinau kaip ji atrodo , bet galiu drasiai teigti , kad jei braskele nesilaikytu , tai butu gera didele braske smile.gif)))))))))) zinokite stebuklu nebuna , ir is esmes kalbeti apie tai , kad vienu greitesne medziagu apykaita , kitu letesne yra nelogiska.
Jei suvalgai 10 kaloriju , tai reikia ar suktis kaip beprote , kad tos kalorijos isgaruotu, ar eis tos kalorijos ant penkto tasko smile.gif ir nelabai ka daugiau galima sugalvoti, aiku nekalbant apie zmones , kurie turi sveikatos problemu.

Logiška. Turiu draugę silkę, kuri ėda kaip mano vyras. Jai virš 40 smile.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2017 04 04, 18:15)
Aš vaikui baltonukus perku su knopkytėm. Kažkaip jam labiau su knopkytėm patinka. O yra skirtumas? Užtrauktuką sugraibyt irgi nėr labai easy.

Tai gal reik pabandyt nupirkt. Siaip neesam tureje su knopkem drabuziu, bet kur knygeleje buna tarkim paveiksliukai kuriuos reik.prispaust jis.neprispaudzia. o uztrauktukus moka uzsisegti. Tai ir dvejoju..siaip kaina gera. Bet man labiau visad sterntaler patinka nes yra uztrauktukas ir plius.knopkes jei ju neuzsisegsi nieko tokio. O cia galvoju gal.irgi taip hatley neesu turejus, bet Mm ziurejau tokias.lyg be uztrauktuku gerai nesimato
Atsakyti
Sveikos, noriu pagalbos...

pirmą kartą nupirkau iš sports Direct prekes, ir gaunu laišką, kad vieną prekę turės tik birželio 30 d.

Patarkit, ką toliau man daryti, ar rašyti jiems laišką, ar kaip elgtis, kad nelauksiu tos prekės, kad siųstų be jos smile.gif

Būsiu dėkinga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sandrute1986 @ 2017 04 04, 08:31)
help, gal kas kur pirko/uzmate megztuku mergaitems 104 dydi su kokiu nors gyvunu ir kad jis butu su iskiliu tuo piesiniu pvz uodega pukuota ar kaip kailiukas prisiutas. juokas pro asras bet dvynems, gavome viena toki dovanu (kitas paprastas) ir dabar kas ryta kancios i darza isvest ir aprengt. noriu tuo atsikratyt ir du vienodus nupirkt. hm, TU, george, f&f apziureta. kur dar? 4u.gif

Aš Zaroj pirkau su tigru prisiūtu. Ne megztukas, bet džemperis pas mus. Dabar tokių lyg nematau, yra su besikeičiančiu blizgančiu tigru, maniškei tai patiktų biggrin.gif
https://www.zara.com...05p4445587.html
Atsakyti
QUOTE(keistuole @ 2017 04 04, 18:42)
Tai kai balansas yra aš sutinku, bet kartais būna priešingas atvejis tavo matytam, vienintelis maistas salotos ir amžinai viskuo nepatenkinta būtybė.

Ir aš neryju picų ir čipsų kasdien, aplamai šitų maistų nemėgstu, bet savaitgalį ypač kaip šis tai alučio su šašlu neatsisakau

Aš čia ne tau taikiau, nes žinau, kad tokių bėdų neturi biggrin.gif išvis kiek pamenu, su svoriu bėdų neturi biggrin.gif Čia šiaip bendrai. Aš pati geras kokybiškas picas mėgstu wub.gif bet ta mano istorija ne apie tai.

O apie kraštutinumus tai jooo. Ypač šiais veganizmos laikais, kai nuo gimimo vaikai tėvų sprendimu tampa vegetarais ar veganais. Buvo pas mus darželyje atvejis - vaikas vegetaras, jam vegetarinis meniu sudarytas, o jis per pietus žiūri į kitų vaikų lėkštes ir prašo auklėtojų mėsytės...
Atsakyti
QUOTE(keistuole @ 2017 04 04, 18:42)

O gal yra kokia stebuklinga priemone atsisakyt saldumynu? biggrin.gif nevartoju alaus, saslyku, bulviu, bandeliu, picu, coca-colos, na, bet su saldumynais tai problema unsure.gif jei kas zinot stebuklinga recepta, prasau pasidalinkit 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti