Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(Carlin @ 2017 04 04, 10:24)
Tikrai ne tik profesionaliems smile.gif mes su vyru neesam tokie biggrin.gif bet vyras daug važinėja dviračiu ir bėgioja, jis kas kart kelia sau tikslą pasiekt geresnį rezultatą, nes kam tada sportuot jei tu netobulėji? Jo pasivažinėjimai nėra tokie, kad išvažiavau su vaikais ir minu ramiai paupiu biggrin.gif biggrin.gif
Su bėgimu tas pats... jei išbėgi stadione du ratus, tai tau nieko nereik, bet jei nori truputi daugiau bėgt ir bėgt nekenkdamas sau, tai turi sekti savo treniruotes.

ir taip ir ne smile.gif
as pries daug daug metu , visa vaikyste ir paauglyste sportavau, rimtai , labai rimtai. tuo metu situ laikrodziu net nebuvo, atsimenu jau po to i pabaiga pradejo panos pirkti , vyresnes , tos kurios ruosesi olimpinem zaidynems , tai zodziu is musu maniezo, kur sportuodavo labai daug zmoniu , jau kalbu apie vyresnius ir tuo metu geriausius lt lengvaatlecius , tai tokius laikrodzius turejo vienas kitas. ir ka , sportuodavo zmones smile.gif sportininkai ne megejai.

dabar nezinau , kokia yra situacija, neturiu vyresniu vaiku , bet su 95 proc galiu teigti, kad sportuojantis paaugliai ( ne vaikai, bet biski vyresni ) praso tevu situ laikrodziu , ir tevai lekia i parduotuves pirkti, nes nu kaip gi , vaikas sportuos ir nezinos savo sirdies ritmo smile.gif pas ka vaikai sportuoja gales ar paneigti ar sutikti.
Zodziu geri tie laikrodziai , as ant ju nevarau . Laikas eina, viskas keiciasi smile.gif as ir be mobilaus isaugau smile.gif))))))))) ir nepasimeciau niekur ir su draugais galejau susitikti. palengvina tos visos technologijos gyvenima, bet kazkaip mes gyvenome ir be ju .

Atsakyti
Gal turit laisva 110cm striuke berniukui dabartiniams orams? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2017 04 04, 10:26)

Sutinku smile.gif kai aš mečiau ramaus povedybinio gyvenimo priaugintus 10 kg kardio trukdavo bent 40 min. Dabar neturiu ką mest, tai ir treniruotės kitokios.

man tai nekrenta svoris nei su kardio treniruotėm nei be jų biggrin.gif

o laikrodį kažkokį paprastą buvau nusipirkus, tai kažkaip nusprendžiau, kad vėjus rodo, vaikui atidaviau.
Šiaip jei laikrodį pirkčiau tai su gps
Atsakyti
QUOTE(Virtualnaja @ 2017 04 04, 10:33)
ir taip ir ne smile.gif
as pries daug daug metu , visa vaikyste ir paauglyste sportavau, rimtai , labai rimtai. tuo metu situ laikrodziu net nebuvo, atsimenu jau po to i pabaiga pradejo panos pirkti , vyresnes , tos kurios ruosesi olimpinem zaidynems , tai zodziu is musu maniezo, kur sportuodavo labai daug zmoniu , jau kalbu apie vyresnius ir tuo metu geriausius lt lengvaatlecius , tai tokius laikrodzius turejo vienas kitas. ir ka , sportuodavo zmones smile.gif sportininkai ne megejai.

dabar nezinau , kokia yra situacija, neturiu vyresniu vaiku , bet su 95 proc galiu teigti, kad sportuojantis paaugliai ( ne vaikai, bet biski vyresni ) praso tevu situ laikrodziu , ir tevai lekia i parduotuves pirkti, nes nu kaip gi , vaikas sportuos ir nezinos savo sirdies ritmo smile.gif pas ka vaikai sportuoja gales ar paneigti ar sutikti.
Zodziu geri tie laikrodziai , as ant ju nevarau . Laikas eina, viskas keiciasi smile.gif as ir be mobilaus isaugau smile.gif))))))))) ir nepasimeciau niekur ir su draugais galejau susitikti. palengvina tos visos technologijos gyvenima, bet kazkaip mes gyvenome ir be ju .

Tai va, kad pati ir atsakėt sau biggrin.gif dabar technologijų laikai, tai jei nori pasportuoti ir turi galimybę nusipirkt laikrodį geresnį, neturi būti profesionalas. Žinau žmonių maratonus be laikrodžių bėgančius ir nieko smile.gif
Aš vadovaujuosi nuomone - jei man reikia kažko, pirksiu gerą ir kokybišką daiktą. Tas pats su rūbais, batais. Geriau turėsiu vieną ar du kokybiškus WOU, negu krūvą šlamšto.

Papildyta:
QUOTE(keistuole @ 2017 04 04, 10:41)
man tai nekrenta svoris nei su kardio treniruotėm nei be jų  biggrin.gif
o laikrodį kažkokį paprastą buvau nusipirkus, tai kažkaip nusprendžiau, kad vėjus rodo, vaikui atidaviau.

Maistas, maistas, maistas ir dar kartą maistas biggrin.gif sportas tik dalis.

Tai va, kad tie pigūs vėjus rodo. Pinigai į balą. Ten pigesnį su gps užknisa, nes labai ilgai palydovus gaudo, ypač naujuose vietose. Maniškis bėgant senamiesčiuose ir tai kerta kampus, o va vyro kur kas tiksliau, nors tas pats Garminas.
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2017 04 04, 10:50)
Tai va, kad pati ir atsakėt sau biggrin.gif dabar technologijų laikai, tai jei nori pasportuoti ir turi galimybę nusipirkt laikrodį geresnį, neturi būti profesionalas. Žinau žmonių maratonus be laikrodžių bėgančius ir nieko smile.gif
Aš vadovaujuosi nuomone - jei man reikia kažko, pirksiu gerą ir kokybišką daiktą. Tas pats su rūbais, batais. Geriau turėsiu vieną ar du kokybiškus WOU, negu krūvą šlamšto.

Papildyta:
Maistas, maistas, maistas ir dar kartą maistas biggrin.gif sportas tik dalis.

Tai va, kad tie pigūs vėjus rodo. Pinigai į balą. Ten pigesnį su gps užknisa, nes labai ilgai palydovus gaudo, ypač naujuose vietose. Maniškis bėgant senamiesčiuose ir tai kerta kampus, o va vyro kur kas tiksliau, nors tas pats Garminas.

bet garminas skaitosi vieni is geresniu , bet kaina tai nesuzavejo smile.gif)) ypac vyrisko smile.gif))
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Virtualnaja: 04 balandžio 2017 - 11:08

80 % rezultato yra Jusu mityba.
Atsakyti
QUOTE(Virtualnaja @ 2017 04 04, 11:06)
bet garminas skaitosi vieni is geresniu , bet kaina tai nesuzavejo smile.gif)) ypac vyrisko smile.gif))

Taip, Garminas vienas iš geresnių, bet jų yra begalė skirtingų modelių iš skirtingų kainų kategorijų. Mano vyro jau vienas iš brangesnių, todėl ir sakau, kad jame absoliučiai viskas biggrin.gif jis net lėktuvu skrendant pasitikrina kokiame aukštyje mes esam biggrin.gif bet jo ir modelis toks, turi analoginį ekraną, turi normalią apyrankę, todėl jis jį kasdien nešioja ir čia jo vienintelis laikrodis.

o mano yra pigenis, ne pats pigiausias, bet žemesnės klasės, todėl jo ir kaina, ir tikslumas skiriasi. Jis ir atrodo, kaip sportinis laikrodis, neturi analoginio ekrano, apyrankė guminė. Bet pas mane laikrodžių ne vienas, todėl pasirinkau pigesnį variantą, bet jau seilę varvinu į tą gražuoliuką.
Atsakyti

Keistuole, nuo kaulų svoris nekrenta, o pas tave nėra daugiau nuo ko kristi tongue.gif
Atsakyti
Sveikos. Noriu paklaust gal kas turi hatley striuke, ar patenkinti ar nera minusas kad joje nera uztrauktuko?
Man atrodo kad vaikui gali but sunku tas knopkes uzsisegti
https://m.zalando.co...24n006-t11.html
Atsakyti
kur perkate vaikams kepures pavasariui? kad laikytusi ant ausu ir nekristu ant akiu? 4u.gif nupirkau vienos mamos siutas, galvas ismatavau merginoms, bet kazkokios jos dideles, nenori nesioti...
gal esate pirkusios vejovaikai? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sandrute1986 @ 2017 04 04, 12:21)
kur perkate vaikams kepures pavasariui? kad laikytusi ant ausu ir nekristu ant akiu? 4u.gif  nupirkau vienos mamos siutas, galvas ismatavau merginoms, bet kazkokios jos dideles, nenori nesioti...
gal esate pirkusios vejovaikai? 4u.gif

Perku is Happeak 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2017 04 04, 12:55)
80 % rezultato yra Jusu mityba.

Pritariu visom 4 biggrin.gif biggrin.gif man tie pasakymai "reiktu pasportuot" visada sypsena kelia, pilnas sportklubis nuo kokio kovo-balandzio tu "pasportuotoju" suvaro ir tikisi per 2-3 menesius raumenis uzsiaugint ir koki 11 kg numest "ant vasaros" biggrin.gif Deja... gal kai tau 20-25 pavyktu, bet kai kokie 35+ jau deja ne, nieko nebus is to sporto kad ir po 5 kart savaitej plusant iki 9-to prakaito, jei toliau balandelius su buliu kose (kad ir maziuka tongue.gif ) kaposim ir ciabata uzkandinesim biggrin.gif Man akivaizdus pokyciai matosi tik tuomet, kai gan grieztai keiciu mityba...
Atsakyti