QUOTE(Virtualnaja @ 2017 04 04, 08:39)
as kai iphona nupirkau man buvo ta programke kur zingsnius matuoja aktuali
))) ir keikviena diena ten ziurejau , kiek as ten pravarau. Dabar paskutini karta ziurejau gal pries pusantru metu
))) blin reikes paziureti
)) gal jau iphonas padejo ant manes ir nebeskaiciuoja. o laikrodzio as labai noriu
labai , grazu toki , stlinga
kad viska matuotu
bet suprantu , kad realiai man jo nacert nereikia , tai renkuosi jau 5 metai
))) tik pilnatis , ieskausi intensyviau, praeina laikas , vel pamirstu kokiam pusmeciui
)))))))

bet suprantu , kad realiai man jo nacert nereikia , tai renkuosi jau 5 metai

mano vyru draugai padovanojo va toki
https://www.amazon.c...=samsung gear s
jis tikrai grazus zaislas ant rankos. bet kai varom su dvyrko, tiksliau skaiciuoja mano telefone esanti programa.
Papildyta:
QUOTE(padraika22 @ 2017 04 04, 08:36)
merginos, ka sportuojat? as po ziemos visai nusisedejau. reiktu ir man kazka pasportuot, bet kedziu tinkamu neturiu. gaila daug moket, o jei tingesiu sportuot
bus pinigai i bala. kur isvis papigiaja galima kazkokios avalynes sportui nusipirkt? gal kokia aerobika ar treniruoklius palankyciau 

iki nestumo buvau labai sportiska, daug metu sokau. po vaiko labai aptingau ir 6 metus gulejau ant sopkes, kol visai ragan sustirau ir ligoniu pavirtau. tai bandau judintis. pradejau nuo pratimu namie, paskui sedau ant dvyrkos, po pusmecio kai bent batu raistelius neuzdusus susirist galejau nuejau i sporta. Varau ivairias treniruotes, kad butu ir kardio ir funkciniu ir jegos ir istvermes treniruociu.