Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(Virtualnaja @ 2017 04 04, 08:39)
as kai iphona nupirkau man buvo ta programke kur zingsnius matuoja aktuali smile.gif))) ir keikviena diena ten ziurejau , kiek as ten pravarau. Dabar paskutini karta ziurejau gal pries pusantru metu smile.gif))) blin reikes paziureti smile.gif)) gal jau iphonas padejo ant manes ir nebeskaiciuoja. o laikrodzio as labai noriu smile.gif labai , grazu toki , stlinga smile.gif kad viska matuotu smile.gif
bet suprantu , kad realiai man jo nacert nereikia , tai renkuosi jau 5 metai smile.gif))) tik pilnatis , ieskausi intensyviau, praeina laikas , vel pamirstu kokiam pusmeciui smile.gif)))))))

mano vyru draugai padovanojo va toki

https://www.amazon.c...=samsung gear s

jis tikrai grazus zaislas ant rankos. bet kai varom su dvyrko, tiksliau skaiciuoja mano telefone esanti programa.
Papildyta:
QUOTE(padraika22 @ 2017 04 04, 08:36)
merginos, ka sportuojat? as po ziemos visai nusisedejau. reiktu ir man kazka pasportuot, bet kedziu tinkamu neturiu. gaila daug moket, o jei tingesiu sportuot  ax.gif  bus pinigai i bala. kur isvis papigiaja galima kazkokios avalynes sportui nusipirkt? gal kokia aerobika ar treniruoklius palankyciau  rolleyes.gif

iki nestumo buvau labai sportiska, daug metu sokau. po vaiko labai aptingau ir 6 metus gulejau ant sopkes, kol visai ragan sustirau ir ligoniu pavirtau. tai bandau judintis. pradejau nuo pratimu namie, paskui sedau ant dvyrkos, po pusmecio kai bent batu raistelius neuzdusus susirist galejau nuejau i sporta. Varau ivairias treniruotes, kad butu ir kardio ir funkciniu ir jegos ir istvermes treniruociu.
Atsakyti
QUOTE(padraika22 @ 2017 04 04, 08:36)
merginos, ka sportuojat? as po ziemos visai nusisedejau. reiktu ir man kazka pasportuot, bet kedziu tinkamu neturiu. gaila daug moket, o jei tingesiu sportuot  ax.gif  bus pinigai i bala. kur isvis papigiaja galima kazkokios avalynes sportui nusipirkt? gal kokia aerobika ar treniruoklius palankyciau  rolleyes.gif

labai patus pasirinkimas. priklauso kas jums patinka.

viena galiu patarima duoti , pradekite nuo uzsiemimu grupese, tikrai daugiau padarysite nei viena saleje.

jei patinka ramus sportas tai piates joga ir taip toliau , jei nebijote salto vandens patarciau aerobika baseine, nes maza apkrova o rezultatai puikus.

taip pat siulau atkreipti demesi i funkcines treniruotes tokias kaip X fit , TRX ( dirbama su savo svoriu su gumom ) visokie crocc fit ( bet cia biski reikia pajudeti pries tai , nes jei pateksite i stipria grupe bus ne kas.

jei jus pasiruosusi jau taip rimtai pajudeti siulau pradeti nuo dviraciu , kad nors kiek sutvirteti , ir tada jau varyti cross fit , trx , x fita - visas sitas sunkias treniruotes. Nerealus jausmas, pavargsite labai , bet ir labai daug padarysite , stipres visas kunas , ir rankos ir nugara ir kojos , zodziu abai bus gerai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Bluntė @ 2017 04 03, 18:11)
As piekau salexl isparduotuvej smile.gif ten alw ciut pazeistos bet pigiau
Nes siustis mediniu didelis svoris smile.gif

As pirkau is warehouse deals amzon uk tokia uz 15 svaru, tai ir pridejus 8kg svori per ESWD vistiek apie 30 eur tik gaunas, manau gera kaina. Dabar ju yra amzon de warehouse deals'uose, bet jau brangiau iseina https://www.amazon.d...keywords=beluga
Atsakyti
Planuoju pirkti is Sports Direct (eurais). Gal būtų norinčių prisijungti? Siuntimas piklausys nuo prisijungusiuju skaiciaus (3-4eu) 4u.gif
Tik Kaunas (atsiimti galima Uzliedziuose arba Siaures pr.).
Krepselius siusti į dzukauskiene@gmail.com
Atsakyti
ateinu skustis , nu nera zodziu verysad.gif((
zodziu sedziu laukiu savo siuntinio, nes dalis uzsakymo atvaziavo vienoje dezeje, kita dalis kitoje, ir tos dezes nesuvede. nu bet galvoju pox... tuoj viska suves ir galesiu pasiimti. ziriu pasikeite statusas , kad lt ta mano deze . parasiau laiska del tos alia pasimetusios , tyla. slambinu. sakau taip ir taip , zinau , kad uk sandelis ne viska suveda, kada laukti, kada bus suvesta , kad vakare pasiimti. ATSAKYMAS

na jusu ta deze pasimete , nes buvo blogai adresas nurodytas , ir ji buvo priskirta prie nezinomu , sakau nelabai isivaizduoju kaip tai gali buti , nes tai vienas uzsakymas , tik parduotuve ji padalino. ATSAKYMAS
na mes jau nuo treciadienio zinome , kad tai yra jusu , sakem uk sandeli , kad ikeltu , bet nezinau kodel jie neikele. O dabar musu direktorius pasake , kad visi siuntiniai , kurie nepriskirti , lieka uk , mes ju nesiunciam i lt .
bli , sakau tai vsio , nebus mano tos dezes , ATSAKYMAS na tai mes ja issiusime , ir pasistengsime , kad jus gautumet ja penktadienio vakara verysad.gif(( zodziu , pasakiau , kad ir as ir ji zino , kad penktadieni as nieko negausiu ir padejau rageli .
MORALE smile.gif jei jus matote , kad jusu siuntiniu neiveda i sistema , ta pradekite jiems rasyti jau dabar , kad ikeltu , nes kitaip nieks ju is uk sandelio nesius , ir prarasite savaite .

p.s. vsio ziauriai esu nepatenkinta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Virtualnaja @ 2017 04 04, 08:39)
laikrodzio as labai noriu smile.gif labai , grazu toki , stlinga smile.gif kad viska matuotu smile.gif

o viską, tai ką? biggrin.gif biggrin.gif
nes man sportuojant laikrodis nereikalingas, į salę neimu jo niekada. O va bėgiot einu tik su laikrodžiu, nes čia man jau svarbu širdies darbas, nubėgti km., laikas ir pan.

Mano vyras turi tokį laikrodį, kuris matuoja turbūt viską biggrin.gif ir aukščius, ir gylius, ir pan. Jis pritaikytas visiems sportams (tiek bėgimui, tiek dviračiams). Ir šiaip labai gražus ir stilingas.
https://www.fedingas...enix-3-sapphire

aš pati turiu tokį, bet jis jau tik bėgimui skirtas (aišku širdies darbą ir salėje sportuojant gali sekti):
http://www.kaina24.l...forerunner-620/

bet nenešioju jo kasdien, prie laisvalaikio/sportinės aprangos tik.

Dabar norėčiau va tokio, bet tiesiog, kad gražus biggrin.gif nors realiai užtenka ir dabartinio turimo.
https://www.amazon.c...e/dp/B0161RJ81C
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2017 04 04, 09:53)
nes man sportuojant laikrodis nereikalingas, į salę neimu jo niekada. O va bėgiot einu tik su laikrodžiu, nes čia man jau svarbu širdies darbas, nubėgti km., laikas ir pan.

Mano vyras turi tokį laikrodį, kuris matuoja turbūt viską biggrin.gif ir aukščius, ir gylius, ir pan. Jis pritaikytas visiems sportams (tiek bėgimui, tiek dviračiams). Ir šiaip labai gražus ir stilingas.

aš pati turiu tokį, bet jis jau tik bėgimui skirtas (aišku širdies darbą ir salėje sportuojant gali sekti):

Dabar norėčiau va tokio, bet tiesiog, kad gražus biggrin.gif nors realiai užtenka ir dabartinio turimo.

bet jei varai cardio treniruote, tai pulsas labai svarbus. nes jei persistengsi, tai dar ir variklis uykals biggrin.gif man pvz pradzioj labai reikejo, nes nu laaaaanai sunku buvo ir pulsas buvo dieve mano.
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2017 04 04, 09:58)
bet jei varai cardio treniruote, tai pulsas labai svarbus. nes jei persistengsi, tai dar ir variklis uykals biggrin.gif man pvz pradzioj labai reikejo, nes nu laaaaanai sunku buvo ir pulsas buvo dieve mano.

pas mane kardio tik apšilimas ant bėgtakio, o jie irgi pulsą matuoja smile.gif bet ten aš daug nebėgu, max 20 min. ir žinau savo tempą, tai neužkeliu pulso. O paskui jėgos treniruotės, ten irgi jaučiu kas ir kaip.
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2017 04 04, 09:53)

tai va , kad rasydama viska, tai labiau is savo poziurio pasijuokiu smile.gif nes nu sudo gi neperksi, reiki gi gero , tada automatiskai jis isbrangsta, ir ka uzsideciau pora kartu ir guletu smile.gif) tai del to ir renkuosi LABAI ilgai smile.gif
siaip sitie laikrodziai yra skirti profesionaliems sportininkams ruosiantis varzyboms, deliont paruosimo ciklus ir taip toliau . tokiems sporto sales sportininkams tikrai jie yra nereikalingi, kaip ir daugybe kitu turime nereikalingu daiktu smile.gif bet gi geras marketingo triukas , ir ziurek , visi isivaizduoja , kad tik uzsega ant rieso laikroduka is kart patampa baisiu sportininku .

bet turint lisnu pinigeliu nu tikrai geras zaisliukas kuriam laikui .
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2017 04 04, 10:04)
pas mane kardio tik apšilimas ant bėgtakio, o jie irgi pulsą matuoja smile.gif bet ten aš daug nebėgu, max 20 min. ir žinau savo tempą, tai neužkeliu pulso. O paskui jėgos treniruotės, ten irgi jaučiu kas ir kaip.

matai, pas kiekviena tikslai ir treniruociu pobudis kitoks. man, metanciai didziuli svori kardio treniruote buvo Nr.1. dabar jau po pusmecio ju per puse maziau. ir variklis tolygiau dirba.
Atsakyti
Gal kas renkat mytoys.de Vilniuje? Turiu -20 proc koduką rūbams batams. Galėčiau pasidalinti, jei kas rinksit siuntimo išlaidoms pasidalinti. Pati nerinksiu (neturiu laiko, tingiu, sudėtingas atsiėmimas iš manęs ir t.t.... doh.gif ) tiesa,kodukas galioja tik šiandien.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kirisama: 04 balandžio 2017 - 10:13
QUOTE(Virtualnaja @ 2017 04 04, 10:07)
siaip sitie laikrodziai yra skirti profesionaliems sportininkams ruosiantis varzyboms, deliont paruosimo ciklus ir taip toliau . tokiems sporto sales sportininkams tikrai jie yra nereikalingi, kaip ir daugybe kitu turime nereikalingu daiktu smile.gif bet gi geras marketingo triukas , ir ziurek , visi isivaizduoja , kad tik uzsega ant rieso laikroduka is kart patampa baisiu sportininku .

bet turint lisnu pinigeliu nu tikrai geras zaisliukas kuriam laikui .

Tikrai ne tik profesionaliems smile.gif mes su vyru neesam tokie biggrin.gif bet vyras daug važinėja dviračiu ir bėgioja, jis kas kart kelia sau tikslą pasiekt geresnį rezultatą, nes kam tada sportuot jei tu netobulėji? Jo pasivažinėjimai nėra tokie, kad išvažiavau su vaikais ir minu ramiai paupiu biggrin.gif biggrin.gif
Su bėgimu tas pats... jei išbėgi stadione du ratus, tai tau nieko nereik, bet jei nori truputi daugiau bėgt ir bėgt nekenkdamas sau, tai turi sekti savo treniruotes.
Papildyta:
QUOTE(JMD @ 2017 04 04, 10:08)
matai, pas kiekviena tikslai ir treniruociu pobudis kitoks. man, metanciai didziuli svori kardio treniruote buvo Nr.1. dabar jau po pusmecio ju per puse maziau. ir variklis tolygiau dirba.

Sutinku smile.gif kai aš mečiau ramaus povedybinio gyvenimo priaugintus 10 kg kardio trukdavo bent 40 min. Dabar neturiu ką mest, tai ir treniruotės kitokios.
Atsakyti