Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(Dziugile @ 2017 04 03, 18:14)
Aš dar kartą su prašymu pasidalint, kas turit išmanias apyrankes/ laikrodžius. ax.gif į ką atkreipt dėmesį renkantis? Noriu sportuojant sekti pulsą, skaičiuot žingsnius ir t.t., bet nenoriu investuot 200 eur ax.gif gal iki 50 eur įmanoma nupirkt? 4u.gif ačiū 4u.gif

kad ilgai laikytų akumuliatorius ir būtų atsparus vandeniui biggrin.gif ir aišku ne storas korpusas, nes ant kitų nei rankovės neina užtempt arba sukas aplink riešą nuo svorio... aš nežiūriu kiek nueinu ir sudeginu, man reikia tik laikrodžio ir žadintuvo, tai turiu ploną MyKronoz ZeCircle (silikonine apyranke, dabar yra ir atnaujintas mandresnis spalvotas variantas ZeCircle 2). šio gamintojo tikslus žingsniamatis yra ZeFit modely (yra ir širdies pulso matuoklis); deja juose nėra GPS.
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2017 04 03, 22:56)
Aaaaa smile.gif mūsų treniruotės fainos kažkaip neprailgsta biggrin.gif

Ir mano fainos, ale pensija + tinginystė ima viršų biggrin.gif einu iš pareigos, tai sumąsčiau, jog laikrodžio reikia, kad matyčiau, kai širdis ims stot biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dziugile @ 2017 04 03, 22:00)
Ir mano fainos, ale pensija + tinginystė ima viršų biggrin.gif einu iš pareigos, tai sumąsčiau, jog laikrodžio reikia,  kad matyčiau, kai širdis ims stot biggrin.gif

as sededama namie ant sofos ir kimšdama matau savo sportklubio langą kur vyksta treniruotė. Tai man ta pirmoj klasėj išoperuota sąžinė sugrįžo ir aš padėjau viską į šaldytuvą ir bėgte varau biggrin.gif galčęiau nė neit, užtektų paskui daryt biggrin.gif bet su chebra fainiau biggrin.gif dėl tos pensijos aš ten ir nuėjau. nes žiūriu kad jau visai ragas pareina biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vaiduliauskis @ 2017 04 02, 15:56)
Prisidedu prie tų, kur Globber 5in1 netinka biggrin.gif Šiandien išbandėm, į priekį tikrai krinta, vos mažytė duobė ir iškart pilasi ant nosies. Sėdynė turėtų matyt šiek tiek toliau būti, dabar įlinkimas sėdynės per arti, vaikas dar pasviręs į priekį, ir duodasi.. Kaimynų vaikas bendraamžis (mūsiškiams 2,3, bet smulkūs jie, turi balancinį, tai jau pradeda važinėti, o mūsiškiams iki jo toli. Gal dar pabandysim užsodint parduotuvėj ant šių:
http://pigubeakcijos...dyne-ir-rankena
Jei ir šie netinka, neįsivaizduoju, kokias transporto priemones nupirkti, apart paspiriamų mašinėlių. Gal dviratukus triratukus..bet gi pvz toks tai jau tikrai mažesniems, sėdynė ik 22cm aukštyje unsure.gif :
http://www.bikeservi...s-pukylino.html

Žodžiu, aš pasimetus blink.gif

Tas antras jau jums tikrai per mazas, as toki siulyciau pirkt mazdaug metinukam. Pirmas gal ir nieko, bet 2,3vaikui as siulyciau moca pirkti- juos labai vaikai megsta, amzius pats tas pradet jais vaziuot ( visi isbandyti, kieme visokiu trabsporto priemoniu pilna). http://www.tavovaika...-neox-6848.html
Mes pirkom uz 20e jonelio kieme. O siaip jau galit pirkt dviratuka su papildomais ratukais, dvimetes mergaites kieme mina.
Atsakyti
QUOTE(Virtualnaja @ 2017 04 03, 21:37)
smile.gif))))) geras smile.gif))) vsio , atsistoji ir varai , reikia gi smile.gif telefonas sako

rimtai. šiaip pradžioj labai fun. tarkim nueini kokį 15000 žingsnių. tipo tavo rekordas. kitą dieną jis tau bam bam bam, iki tavo rekordo liko tik.... 11000 žingsnių biggrin.gif ir taip kas valandą biggrin.gif o tu darbe sėdi biggrin.gif bet realiai, aš buvau užsidegus ir rinkdavau tas taures, na tipo apdovanojimus už tuos workautus biggrin.gif nu bet paskui įgriso tas nuolatinis pypsėjimas. aišku, galima nuimti visus garsus ir negirdėsi, bet kai brūkšteli per tlf ir ten "najezdas" kad vandens neišgėrei, tiek nenužingsniavai, ilgainiui juodai pabosta biggrin.gif
Atsakyti
help, gal kas kur pirko/uzmate megztuku mergaitems 104 dydi su kokiu nors gyvunu ir kad jis butu su iskiliu tuo piesiniu pvz uodega pukuota ar kaip kailiukas prisiutas. juokas pro asras bet dvynems, gavome viena toki dovanu (kitas paprastas) ir dabar kas ryta kancios i darza isvest ir aprengt. noriu tuo atsikratyt ir du vienodus nupirkt. hm, TU, george, f&f apziureta. kur dar? 4u.gif
Atsakyti
gera kaina columbia kombis
https://www.amazon.c...2...A1OLE&psc=1
Atsakyti
Kur geriausia kaina pirkti: smėlio dėžę, čiuožyklą?
Atsakyti
Ieškau pigiau Micro scooter modeliuko jau 6,5 metų berniokui smile.gif Gal užmatėt gerų kainų?
Geriausia ką šiuo metu radau yra 80eur ax.gif
Atsakyti
QUOTE(wanilla69 @ 2017 04 04, 07:34)

Super kaina, super kombis. Jis mano megstamiausias:)
Gaila, kad dydziui 18 /24 nera tokios kainos. O tai rudeniui jau didesnio dydzio reiks...
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2017 04 04, 08:18)
as sededama namie ant sofos ir kimšdama matau savo sportklubio langą kur vyksta treniruotė. Tai man ta pirmoj klasėj išoperuota sąžinė sugrįžo ir aš padėjau viską į šaldytuvą ir bėgte varau biggrin.gif galčęiau nė neit, užtektų paskui daryt biggrin.gif bet su chebra fainiau biggrin.gif dėl tos pensijos aš ten ir nuėjau. nes žiūriu kad jau visai ragas pareina biggrin.gif

merginos, ka sportuojat? as po ziemos visai nusisedejau. reiktu ir man kazka pasportuot, bet kedziu tinkamu neturiu. gaila daug moket, o jei tingesiu sportuot ax.gif bus pinigai i bala. kur isvis papigiaja galima kazkokios avalynes sportui nusipirkt? gal kokia aerobika ar treniruoklius palankyciau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2017 04 04, 07:22)
rimtai. šiaip pradžioj labai fun. tarkim nueini kokį 15000 žingsnių. tipo tavo rekordas. kitą dieną jis tau bam bam bam, iki tavo rekordo liko tik.... 11000 žingsnių biggrin.gif ir taip kas valandą biggrin.gif o tu darbe sėdi biggrin.gif bet realiai, aš buvau užsidegus ir rinkdavau tas taures, na tipo apdovanojimus už tuos workautus biggrin.gif nu bet paskui įgriso tas nuolatinis pypsėjimas. aišku, galima nuimti visus garsus ir negirdėsi, bet kai brūkšteli per tlf ir ten "najezdas" kad vandens neišgėrei, tiek nenužingsniavai, ilgainiui juodai pabosta biggrin.gif

as kai iphona nupirkau man buvo ta programke kur zingsnius matuoja aktuali smile.gif))) ir keikviena diena ten ziurejau , kiek as ten pravarau. Dabar paskutini karta ziurejau gal pries pusantru metu smile.gif))) blin reikes paziureti smile.gif)) gal jau iphonas padejo ant manes ir nebeskaiciuoja. o laikrodzio as labai noriu smile.gif labai , grazu toki , stlinga smile.gif kad viska matuotu smile.gif
bet suprantu , kad realiai man jo nacert nereikia , tai renkuosi jau 5 metai smile.gif))) tik pilnatis , ieskausi intensyviau, praeina laikas , vel pamirstu kokiam pusmeciui smile.gif)))))))
Atsakyti