Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(oplia5 @ 2017 04 02, 07:46)
Virtualnaja , ar gavote puky dviratuka? Kaip sekasi vazineti? As vis dar laukiu, galvoju, gal tas pats iseina pirkti Lt arba beveik tas pats. Kiek jums kainavo su -15 kodu ir siuntimu?

taip , dvirati gavome. gavosi man 170 eur plius 8,5 kg siuntimas per eshopo ikainius, tas siuntimas jau pati nuspresite kiek jums kainuos , nes priklauso kiek jus turesite dar siuntiniu.

Vaziuoti dar nevaziavome , nes tai oras prastas , tai reikalu turejau, bandysime jau siandien , bet siaip dviratis man patinka, toks atrodo turi buti geras daiktas . 16 coiu ratai kaip tik, berniukui 106-108 ugio. didesni , butu didoki, o mazesni jau butu visai leliukiski. Nes daar kai atsistoja salia jo tai viskas proporcingai atrodo. Dziaugiuosi , kad pasirinkau 16 coliu, nes dar nuo praeitos vasaros buvo abejoniu, kad gal geriau 14 .
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2017 04 02, 07:41)
Seniai nebe lietuviškas jis biggrin.gif visos dvyrkos išvažiuoja į NL. Čia stebuklas kad atidarė parduotuvę.

Lietuviškas smile.gif dauguma Lietuvos gamintojų eksportuoja ir tai yra normalu, nes mūsų rinka per maža. O tai, kad eksportuoja nedaro jo nelietuvišku smile.gif
Atsakyti
Labas rytas mergaitės ax.gif gal kas George renkat? Esu iš Klaipėdos, gal prijunksite kas nors 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lux @ 2017 04 02, 07:49)
2013 metais vokiečiai pardavė akcijas lietuviams. Nebent nuo to laiko kažkas pasikeitė. Ir taip, jų tikslas yra eksportas. Ar čia rinka - mažiau nei 3 mln.?

Na kad iš panther danai juos nusipirko būtent tais 2013 metais.
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2017 04 02, 09:19)

Bet gamykla tai Šiauliuose, mokesčius moka Lietuvai.
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2017 04 02, 08:26)
Bet gamykla tai Šiauliuose, mokesčius moka Lietuvai.

biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2017 04 02, 08:19)

Šiandien bent pusę akcijų priklauso lietuviams smile.gif plius gamykla Lietuvoje, darbo vietos Lietuvoje, mokesčiai Lietuvoje.
Atsakyti
Klausykit,lygiai trecia diena vargstu su Ecco, zinau kad LT kortom moket ni ni, tai paypalu bandau, nu ir nepraeina!!! Meta We're sorry, PayPal Lithuania accounts cannot ship purchases to United Kingdom.
Bet tai wtf? As jau esu pirkus is ju gi kuprines ir mokejau tuo paypalu...gal kazka reik pakeist ir jau pamirsau? rolleyes.gif
Atsakyti
16 coliu dviratukai tame Baltic vairas apie 130-160eur aliuminio remu . Jei be begiu
Kas esat Vilniuj-tikrai rekomenduoju bent nueit paciupinet smile.gif

Ir 20coliu be begiu pigesni. Maniskis tai dukrai butinai su begiais norejo imt biggrin.gif

Saziningai netikejau kad ir Lt geru kainu yra smile.gif

Nes Seniuose apie 300 eur dvirkos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2017 04 02, 09:19)

UAB SBJ AS daugumą akcijų 2013 metais turėjo. Gal tai danų UAB, bet jis yra Lietuvoje registruotas.
Atsakyti
QUOTE(Bluntė @ 2017 04 02, 09:01)
16 coliu dviratukai tame Baltic vairas apie 130-160eur aliuminio remu . Jei be begiu
Kas esat Vilniuj-tikrai rekomenduoju bent nueit paciupinet smile.gif

Ir 20coliu be begiu pigesni. Maniskis tai dukrai butinai su begiais norejo imt biggrin.gif

Saziningai netikejau kad ir Lt geru kainu yra smile.gif

Nes Seniuose apie 300 eur dvirkos biggrin.gif

Aišku su bėgiais. Mes vaikui pirkom su 18 bėgių. Maniau bus ragas. Nieko panašaus. Įsikirto ir varo. Aš gliučinu daugiau nei mano šešiametis. Visai kitoks važiavimas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JMD: 02 balandžio 2017 - 09:14
QUOTE(JMD @ 2017 04 02, 10:07)
Aišku su bėgiais. Mes vaikui pirkom su 18 bėgių. Maniau bus ragas. Nieko panašaus. Įsikirto ir varo. Aš gliučinu daugiau nei mano šešiametis. Visai kitoks važiavimas.

Mes nusprendem kol kas su 3
Bet musu ir pana ramesne biggrin.gif ir zymiai maziau vazineja nei jus smile.gif tad musu poreikiam per akis bus 3 smile.gif

Atsakyti