Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(Kaira @ 2017 04 01, 14:02)
Jei teisybei, tai pas mane absoliučiai visiškai nėra kur pastatyt stalo, kaip šiai minutei, net tas mažas niekur nelįstų, reikėtų labai galvot ką pakeist, o ir teks smile.gif Norėčiau nuprkti 1 nedidelį, o kai jau kitas eis į mokyklą, tada dar vieną nedidelį arba tiesiog pirmam nupirkt didesnį, o antram palikt mažesnį, o apie paskutinio ėjimą į mokyklą dar negalvoju biggrin.gif Kol kas nelabai noriu didžiulio griozdo, šaip ar taip, mes 4-se naudojamės 2 kambariais, tai didelis stalas gan nepatogus variantas.

aš irgi neturėjau vietos, tai pirkau tokį savo pirmokui iš ikeos
http://www.ikea.com/...ducts/10244743/
Atsakyti
O mano vaikui rašomojo stalo nė nereikia, pamokas vis vien ant virtuvinio ruošia biggrin.gif . Tik pasidėt sąsiuviniams ir knygoms, kurių nereikia sekančiai dienai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2017 04 01, 20:28)
O mano vaikui rašomojo stalo nė nereikia, pamokas vis vien ant virtuvinio ruošia biggrin.gif . Tik pasidėt sąsiuviniams ir knygoms, kurių nereikia sekančiai dienai ax.gif

vat aš irgi galvojau ir neįsivaizduoju, kaip mano būsima pirmokė kitame aukšte sėdės savo kambaryje ir ruoš viena pamokas, kai visa šeima apačioje ax.gif kažkaip po kolkas tas reikalas atrodo visiškai nerealus biggrin.gif tai apie stalą net nepradedu galvot biggrin.gif
man kažkaip irgi atrodo, kad valgomojo stalas bus tam naudojamas biggrin.gif bent jau pradinėse klasėse biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Vi_ktorija @ 2017 04 01, 20:20)
Man tai Cabine size firma iš viso nežinoma. Brandalley parduoda dar Travel one lagaminus. Pradinė kaina didelė, išpardavimas be galo didelis. Bandžiau Google ieškot, bet apart visokių isparduotuviu, tokių kaip Groupon, ar pas mus Membershop, niekur nerandu.
Ar nebus taip, kad siūlomi prastos kokybės lagaminai už išpūstas nerealias pradines kainas g.gif 
Žiūrineju rankinio lagamino sau. Nenoriu daug investuoti, bet vienkartinio šlamšto irgi nesinori.
Viena iš alternatyvų Samsonite dukterinės įmonės  American Tourister

Vyras man ta pati sake. Del to susilaikau dar ir ieskau toliau
Aciu jums uz patarima
Atsakyti
Gal kas norėtų perimti Vertbaudet derinuką mergaitei, dydis 6m, ūgiui 114. Mums su 121 ūgiu mažokas. 11,99 Eur:
http://www.vertbaude...e...acksuit&t=1
Atsakyti
apie dviracius smile.gif
Nuvaziavom į Nordiką Baltic vairą smile.gif
nupirkom 5,5 metų dukrytei dviratį su 3 vidinėm pavarom 20coliu ratais puiku dviratuką smile.gif ryt testuosim. sumokėjom 189 eur.
Be pavarų dar pigesni yra smile.gif
Gal gerų variantų ir LT būna 4u.gif
Atsakyti
http://outlet.eccosh...om-sandal/p4363
24 svarai ecco biom basutes

https://www.amazon.c...1...A1OLE&psc=1
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dangerele: 01 balandžio 2017 - 22:52
QUOTE(Bluntė @ 2017 04 01, 23:21)
apie dviracius smile.gif
Nuvaziavom į Nordiką Baltic vairą smile.gif
nupirkom 5,5 metų dukrytei dviratį su  3 vidinėm pavarom 20coliu ratais puiku dviratuką smile.gif ryt testuosim. sumokėjom 189 eur.
Be pavarų dar pigesni yra smile.gif
Gal gerų variantų ir LT būna  4u.gif

Mes visi su Baltic vairo driračiais važinėjan. Nors čia palaikom lietuvišką verslą biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2017 04 02, 07:38)
Mes visi su Baltic vairo driračiais važinėjan. Nors čia palaikom lietuvišką verslą biggrin.gif .

Seniai nebe lietuviškas jis biggrin.gif visos dvyrkos išvažiuoja į NL. Čia stebuklas kad atidarė parduotuvę.
Atsakyti
Virtualnaja , ar gavote puky dviratuka? Kaip sekasi vazineti? As vis dar laukiu, galvoju, gal tas pats iseina pirkti Lt arba beveik tas pats. Kiek jums kainavo su -15 kodu ir siuntimu?
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2017 04 02, 08:41)
Seniai nebe lietuviškas jis biggrin.gif visos dvyrkos išvažiuoja į NL. Čia stebuklas kad atidarė parduotuvę.

2013 metais vokiečiai pardavė akcijas lietuviams. Nebent nuo to laiko kažkas pasikeitė. Ir taip, jų tikslas yra eksportas. Ar čia rinka - mažiau nei 3 mln.?
Atsakyti
Sveikos smile.gif kur perkat sodo - darzo prekes Lenkijoj? Pakeliamu lysviu prisireike smile.gif
Atsakyti