Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(Kaira @ 2017 04 01, 14:44)
Ačiū už patarimą smile.gif Maniškiai vyresni augo irgi su paprastais rašomaisiais stalais, ir visai viskas gerai buvo, tik jau nepamenu kaip ten tas kėdes reguliavom ir kokias pirkom. Bet dabar kai jau, kaip sakant, kiti laikai, tai įdomu kokius dabar stalus perka smile.gif Šitie man irgi baisūs, vienintelis jo pliusas man, kad jis nedidelis ir aukštinasi. Nesinori griozdiško stalo per pusę kambario. Pakeliama funkcija irgi nedomina, aš atvirkščiai skaitau ar galima ją reguliuoti, t.y. naudotis be jos.

Na tas Roko gal ir didelis, bet vietos pas Tave yra mirksiukas.gif Pagalvočiau, kad po kelių metų į mokyklą eis kitas ir pirkčiau kaip tik gal didesnį, kad, esant reikalui, būtų galima dvi stalčių dėžes pastatyti.
vartotojo įkelta nuotrauka

Bet jei šie per dideli, mano panų variantas man puikus biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(Lux @ 2017 04 01, 14:49)
Iš stiklo, laukiu pigios korepetitorės kontaktų, minėjot, kad paklausit ax.gif

Taip, vaikai praeitą savaitę nėjo, visai pamiršau. Parašysiu vakare, paklausiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Iš Stiklo @ 2017 04 01, 14:58)
Taip, vaikai praeitą savaitę nėjo, visai pamiršau. Parašysiu vakare, paklausiu smile.gif

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Iš Stiklo @ 2017 04 01, 14:56)
Na tas Roko gal ir didelis, bet vietos pas Tave yra  mirksiukas.gif  Pagalvočiau, kad po kelių metų į mokyklą eis kitas ir pirkčiau kaip tik gal didesnį, kad, esant reikalui, būtų galima dvi stalčių dėžes pastatyti.

Bet jei šie per dideli, mano panų variantas man puikus biggrin.gif

Jei teisybei, tai pas mane absoliučiai visiškai nėra kur pastatyt stalo, kaip šiai minutei, net tas mažas niekur nelįstų, reikėtų labai galvot ką pakeist, o ir teks smile.gif Norėčiau nuprkti 1 nedidelį, o kai jau kitas eis į mokyklą, tada dar vieną nedidelį arba tiesiog pirmam nupirkt didesnį, o antram palikt mažesnį, o apie paskutinio ėjimą į mokyklą dar negalvoju biggrin.gif Kol kas nelabai noriu didžiulio griozdo, šaip ar taip, mes 4-se naudojamės 2 kambariais, tai didelis stalas gan nepatogus variantas.
Atsakyti
Priimciau vilniete. Pirksiu zaisla is tesco per ESWD
Siuntimas I uk 3 svarai
Atsakyti
QUOTE(Virtualnaja @ 2017 03 31, 21:08)
as nezinau, bet manau butu logiska jei butu pirmam.  jei jus sukurete accounta , tada ieikite , spauskite account, tada kairiau ziurekite coupons , spauskte , ir ar yra ten kodas ? jei yra , tai reiskia jau galima naudoti

Aha, matau, viskas ok, kažkas čia lyg rašė, kad tik antram pirkimui, tai ir susipainiojau. Bet kaip ten adresą suvesti doh.gif nu niekaip man ten ESWD adresas netinka unsure.gif

Papildyta:
QUOTE(FruitCocktail @ 2017 04 01, 15:12)
Aha, matau, viskas ok, kažkas čia lyg rašė, kad tik antram pirkimui, tai ir susipainiojau. Bet kaip ten adresą suvesti doh.gif nu niekaip man ten ESWD adresas netinka  unsure.gif

Susivedžiau per zalando smile.gif
Atsakyti
Pirkciau rankini lagamina
http://www.brandalle...k/15280347.html
Priimciau viena vilniete
Tuomet kaina vieno lagamino gautusi apie 24 svarus. Su kodu. Plius pasidalint siuntima 6 svarai lyg I.Uk
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dangerele: 01 balandžio 2017 - 16:47
Sveikos,
Merginos, išduokit, prašau, kur perkat gelinius lakus.
Aliexpress nusipirkau lempą, o lakų iš ten nelabai norėčiau pirkti, tad gal patarsit, kur pigiau juos perkat. 4u.gif
Atsakyti
o kodel Jus visot sakot, kad tie stalai kampu siu laiku ismislas? as mokiausi prie ruso ir pamenu, kad darželyje ir pirmoj klasej buvo tokie stalai. Paskui perejau i kita mokyklą ir ten jau musu klasej nebebuvo, o kitoj budavo, tai labai patikdavo kai pamokos vykdavo kitoj klasej - budavo žymiai patogiau rasyt.
Atsakyti
Panos, gal turit kuri išaugtus vaiko batus ar kedus 22 cm pėdai duotis po lauką ne už milijardą pinigų? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dangerele @ 2017 04 01, 16:46)
Pirkciau rankini lagamina
http://www.brandalle...k/15280347.html
Priimciau viena vilniete
Tuomet kaina vieno lagamino gautusi apie 24 svarus. Su kodu. Plius pasidalint siuntima 6 svarai lyg I.Uk

Man tai Cabine size firma iš viso nežinoma. Brandalley parduoda dar Travel one lagaminus. Pradinė kaina didelė, išpardavimas be galo didelis. Bandžiau Google ieškot, bet apart visokių isparduotuviu, tokių kaip Groupon, ar pas mus Membershop, niekur nerandu.
Ar nebus taip, kad siūlomi prastos kokybės lagaminai už išpūstas nerealias pradines kainas g.gif
Žiūrineju rankinio lagamino sau. Nenoriu daug investuoti, bet vienkartinio šlamšto irgi nesinori.
Viena iš alternatyvų Samsonite dukterinės įmonės American Tourister
Atsakyti
QUOTE(Vi_ktorija @ 2017 04 01, 19:20)
Man tai Cabine size firma iš viso nežinoma. Brandalley parduoda dar Travel one lagaminus. Pradinė kaina didelė, išpardavimas be galo didelis. Bandžiau Google ieškot, bet apart visokių isparduotuviu, tokių kaip Groupon, ar pas mus Membershop, niekur nerandu.
Ar nebus taip, kad siūlomi prastos kokybės lagaminai už išpūstas nerealias pradines kainas g.gif 
Žiūrineju rankinio lagamino sau. Nenoriu daug investuoti, bet vienkartinio šlamšto irgi nesinori.
Viena iš alternatyvų Samsonite dukterinės įmonės  American Tourister

Va ir as lagamino rankiniam bagazui ieskau. Sitas 45cn, noretusi max leistino dydzio (55cm). Irgi noretusi ne vienkartinio, o patikimos firmos..
Atsakyti
QUOTE(Bluntė @ 2017 03 27, 22:41)
o pati bandet ragauti? smile.gif
Papildyta:

Žinoma pabandziau, bet man jie abieji vienodai neskanus 😊
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo r@mke: 01 balandžio 2017 - 19:38