Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(aijos @ 2017 04 01, 09:55)
Siandien iki 12 val mytoys.de siuncia nemokamai i LT. Skubame prekintis  mirksiukas.gif

Jei ne bajeris tai kodel tik iki 12? biggrin.gif
Atsakyti
Vokiečių firmos Schiesser vyriškas chalatas tik 29,99 eur. Tokios kainos ribotas laikas, galios dar 2 valandas, pvz.: L dydžio juodas
https://www.amazon.d...r...;th=1&psc=1
Atsakyti
QUOTE(dangerele @ 2017 03 31, 22:26)
Prijungciau arba prisijungciau gap.eu vilniuje

Yra odukas daugiau nei -20? Sale..
Atsakyti

Labas rytas, 

Brandalejuje UK visai neblogom kainom lagaminuku Hechter yra...tik man nezinoma firma, tai neisivaizduoju kaip laiko: 

http://www.brandalle...me-getaway.html

Kam reikia i Brandaleuju pakvietimu - brukstelkit savo emeila i az. Pirkimo atveju abi puses gauna po 10 svaru:))

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo R-jazz: 01 balandžio 2017 - 10:40
Gal kas turite patirties su rašomaisiais stalais pirmokams ir galit pavardint šio stalo minusus? 4u.gif http://pigu.lt/balda...paco?id=4960696
Atsakyti
Sveiki! smile.gif gal kas gali paaiskinti, kaip apsipirkti next.co.uk is Lietuvos? Su ESWD adresu neregistruoja. verysad.gif
Busiu labai dekinga uz pagalba! 4u.gif
Atsakyti
Gal galit rekomenduoti patogią kėdę pirmokei be ratukų, tikriausiai reiktų su reguliuojamu aukščiu ir atlošu, gal kas jau išmeginot kokią, labai dar neieškojau, bet visos ant ratukų arba jau taburetės smile.gif Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(newsa @ 2017 04 01, 12:37)
Sveiki!  smile.gif  gal kas gali paaiskinti, kaip apsipirkti next.co.uk is Lietuvos? Su ESWD adresu neregistruoja. verysad.gif
Busiu labai dekinga uz pagalba!  4u.gif

per tarpininkes 4u.gif
Atsakyti
[quote=newsa,2017 04 01, 12:37]
Sveiki! smile.gif gal kas gali paaiskinti, kaip apsipirkti next.co.uk is Lietuvos? Su ESWD adresu neregistruoja. verysad.gif
Busiu labai dekinga uz pagalba! 4u.gif
[/quote

As perku per tarpininke.
Atsakyti
QUOTE(Kaira @ 2017 04 01, 12:30)
Gal kas turite patirties su rašomaisiais stalais pirmokams ir galit pavardint šio stalo minusus?  4u.gif http://pigu.lt/balda...paco?id=4960696

Negražus. Na toks valdiškas ir šaltas. Kaip mokykloje. Gal galite man paaiškinti, kodėl visos dabar į tokio tipo stalus žiūrite? Ta pakėlimo funkcija man totali nesąmonė- rašyt taip nepatogu, sąsiuvinys slenka, krenta. Ant stalo nieko nepasidėsi. Man asmeniškai jie totaliai baisūs.
Dukra, trečiokė, turi tokio tipo stalą, senukas, dar sesės likęs. Pilnai užtenka jai 4 stalčiukų, kitais keturiais naudojasi mažoji keturmetė, turi savo visokių bizdiluškių ir jaučiasi labai didelė, turinti savo stalčius rašomąjame stale
vartotojo įkelta nuotrauka

Sūnaus tokio tipo stalas.

Be stalčių, bet jis didelis, kampe puikiai telpa kompo monitorius o sąsiuviniams nupirkusi tokius
Gali būti ir tokie

O turint pinigų galima ir stalčius užsakyti, pritaiko spalvą priestalviršio

Kam to ,,augančio'' stalo reikia išvis nesuprantu. Geriau nupirkti gerą kėdę, kurios aukštis reguliuojasi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iš Stiklo: 01 balandžio 2017 - 13:39
QUOTE(Iš Stiklo @ 2017 04 01, 14:34)
Negražus. Na toks valdiškas ir šaltas. Kaip mokykloje. Gal galite man paaiškinti, kodėl visos dabar į tokio tipo stalus žiūrite? Ta pakėlimo funkcija man totali nesąmonė- rašyt taip nepatogu, sąsiuvinys  slenka, krenta. Ant stalo nieko nepasidėsi.  Man asmeniškai jie totaliai baisūs.
Dukra, trečiokė, turi tokio tipo stalą, senukas, dar sesės likęs. Pilnai užtenka jai 4 stalčiukų, kitais keturiais naudojasi mažoji keturmetė, turi savo visokių bizdiluškių ir jaučiasi labai didelė, turinti savo stalčius rašomąjame stale

Sūnaus tokio tipo stalas.

Be stalčių, bet jis didelis, kampe puikiai telpa kompo monitorius o sąsiuviniams nupirkusi tokius
Gali būti ir tokie

O turint pinigų galima ir stalčius užsakyti, pritaiko spalvą priestalviršio
Kam to ,,augančio'' stalo reikia išvis nesuprantu. Geriau nupirkti gerą kėdę, kurios aukštis reguliuojasi.

Ačiū už patarimą smile.gif Maniškiai vyresni augo irgi su paprastais rašomaisiais stalais, ir visai viskas gerai buvo, tik jau nepamenu kaip ten tas kėdes reguliavom ir kokias pirkom. Bet dabar kai jau, kaip sakant, kiti laikai, tai įdomu kokius dabar stalus perka smile.gif Šitie man irgi baisūs, vienintelis jo pliusas man, kad jis nedidelis ir aukštinasi. Nesinori griozdiško stalo per pusę kambario. Pakeliama funkcija irgi nedomina, aš atvirkščiai skaitau ar galima ją reguliuoti, t.y. naudotis be jos.
Atsakyti
Iš stiklo, laukiu pigios korepetitorės kontaktų, minėjot, kad paklausit ax.gif
Atsakyti