QUOTE(Iš Stiklo @ 2017 04 01, 14:34)
Negražus. Na toks valdiškas ir šaltas. Kaip mokykloje. Gal galite man paaiškinti, kodėl visos dabar į tokio tipo stalus žiūrite? Ta pakėlimo funkcija man totali nesąmonė- rašyt taip nepatogu, sąsiuvinys slenka, krenta. Ant stalo nieko nepasidėsi. Man asmeniškai jie totaliai baisūs.
Dukra, trečiokė, turi tokio tipo stalą, senukas, dar sesės likęs. Pilnai užtenka jai 4 stalčiukų, kitais keturiais naudojasi mažoji keturmetė, turi savo visokių bizdiluškių ir jaučiasi labai didelė, turinti savo stalčius rašomąjame stale
Sūnaus tokio tipo stalas.
Be stalčių, bet jis didelis, kampe puikiai telpa kompo monitorius o sąsiuviniams nupirkusi tokius

Gali būti ir tokie
O turint pinigų galima ir stalčius užsakyti, pritaiko spalvą priestalviršio

Kam to ,,augančio'' stalo reikia išvis nesuprantu. Geriau nupirkti gerą kėdę, kurios aukštis reguliuojasi.
Ačiū už patarimą

Maniškiai vyresni augo irgi su paprastais rašomaisiais stalais, ir visai viskas gerai buvo, tik jau nepamenu kaip ten tas kėdes reguliavom ir kokias pirkom. Bet dabar kai jau, kaip sakant, kiti laikai, tai įdomu kokius dabar stalus perka

Šitie man irgi baisūs, vienintelis jo pliusas man, kad jis nedidelis ir aukštinasi. Nesinori griozdiško stalo per pusę kambario. Pakeliama funkcija irgi nedomina, aš atvirkščiai skaitau ar galima ją reguliuoti, t.y. naudotis be jos.
Kai nuvažiuoja stogas, atsiveria dangus...