gal kas galite pasakyti, kaip grazinti netinkamo dydzio ruba i Amazon.de. Uzpildziau grazinimo lapa ir man ismete atsispausdinti tris lapus.Nesuprantu,kuri reikia klijuoti ant dezes. Pagal issiversta grazinimo instrukcija,tai atrodo, kad visus tris,bet tikriausiai as kazko nesuprantu. Aciu, jei kas atsakys

Gal kas rekomenduotu anglu kalbos mokytoja suaugusiam?
Kokios kainos? Ar neimanoma rasti pigiau nei 13 eur akademine valanda?
QUOTE(puke0 @ 2017 03 30, 19:56)
gal kas galite pasakyti, kaip grazinti netinkamo dydzio ruba i Amazon.de. Uzpildziau grazinimo lapa ir man ismete atsispausdinti tris lapus.Nesuprantu,kuri reikia klijuoti ant dezes. Pagal issiversta grazinimo instrukcija,tai atrodo, kad visus tris,bet tikriausiai as kazko nesuprantu. Aciu, jei kas atsakys
Atsakymo ieškokite Amazon temoje https://www.supermam...?...8144&st=360
QUOTE(puke0 @ 2017 03 30, 20:56)
tik tą kur grąžinimo adresas, nereikia invoiso iinfo (jei tuos lapus turiu galvoje, jie skirti muitinei, bet čia prekių judėjimas ES, tad neaktualu).
QUOTE(taskiukas @ 2017 03 30, 16:40)
Gal kas matete kur yra lagaminu gera kaina? Vakar i parduotuve nuejau, tai ir noras dingo uz samsonite moketi 150euru uz maziuka lagamina... reikia kad butu lengvas ir tiktu kaip rankinis bagazas
Amazon.de mačiau 55 eur su ratukais Samsonite.
gal kas nori E5P?
kainos nežinau - kuo daugiau prekiu, tuo pigiau
Vilnius, Pašilaičiai, galiu siusti pastomatu
kainos nežinau - kuo daugiau prekiu, tuo pigiau
Vilnius, Pašilaičiai, galiu siusti pastomatu
QUOTE(Vi_ktorija @ 2017 03 30, 20:15)
Amazon.de mačiau 55 eur su ratukais Samsonite.
Kad ieskojau, bet nepastebejau tokios kainos

QUOTE(Maja Di @ 2017 03 29, 12:19)
Aš visai nesenai pradėjau kelti į MM, seniau viską atiduodavau, bet atiduodant nežinai ar nepaklius daiktas šiukšladėžėn, o tu visai nepigiai mokėjai... Kartais net nesideri ir labai dėkoja, bet turėjau vieną susirašinėjimą 3 dienas (su jos pagalvojimais) dėl prekės už 1,5 eur, tai kaip anekdotą dabar visiems pasakoju. Bet linksma buvo atsakinėt į klausimus
. Galiausiai parašiau, kad ji tikriausiai trolis ir neparduosiu jai
. Tai supyko 

Prajuokinot

Panos, kas man siuntė boots.
Užsakymą padariau. Bet kažkaip savotiškai tik šian gavau laišką, kad mano užsakymą chekina for validation.
pirmą kartą taip kažkaip įdomiai. Visom kurios jungės viską nupirkau.
Užsakymą padariau. Bet kažkaip savotiškai tik šian gavau laišką, kad mano užsakymą chekina for validation.