Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(panterra86 @ 2017 01 10, 14:38)
sveiki, matau dabar yra ispardavimas sportdirecte,  ar tokios pacios kainos yra ir musu vilniaus parduotuvese,  kokios yra nurodytos ju puslapi ? ir dar ar galima uzsakyti internetu o atsiimti musu parduotuveje ?

ar niekas negali atsakyti ?

Atsakyti
QUOTE(panterra86 @ 2017 01 10, 14:38)
sveiki, matau dabar yra ispardavimas sportdirecte,  ar tokios pacios kainos yra ir musu vilniaus parduotuvese,  kokios yra nurodytos ju puslapi ? ir dar ar galima uzsakyti internetu o atsiimti musu parduotuveje ?

kainos pas mus Lietuviskos, ne Europines. atsiimti parduotuveje nera galimybes. tenka pirkti mokant uz siuntima
Atsakyti
QUOTE(padraika22 @ 2017 01 10, 14:48)
kainos pas mus Lietuviskos, ne Europines. atsiimti parduotuveje nera galimybes. tenka pirkti mokant uz siuntima

aga, tai turbut pigiau siusti is UK ir moketi uz siuntima negu pirkti musu parduotuveje, taip ?
Atsakyti
QUOTE(panterra86 @ 2017 01 10, 14:49)
aga, tai turbut pigiau siusti is UK ir moketi uz siuntima  negu pirkti musu parduotuveje, taip ?

visos taip daro, kiek girdejau. o ir del kainu tik girdejau biggrin.gif pas mus, siauliuose, nera spirtsdirect.
Atsakyti
QUOTE(LaReina @ 2017 01 10, 13:25)
Kadangi mane irgi po truputi pradeda dominti kuprines pirmokui, o cia buvo dau pirkusiu... tai visgi ecco ar poterrybarnkids geresnes?  ax.gif  4u.gif Kaip suprantu ecco  dabar ecco nuolaida yra. Man rodos kaina tokia pati, kaip ir buvo perkama per masini kupriniu pirkima?  rolleyes.gif  Gal kas isduos paslapti, kiek gavosi pilnai su atsiuntimu i LT?  4u.gif

Is patirties sakau, kad pirmokui ecco kuprine geriausia. Buvau nupirkusi pottery ir s, ir l, bet ne viena netiko del dydzio. O ecco stangri, stabili, ergonomiska. O kas rasete, kad pirkote po 20 eur pottery kuprines, tai ne visos kuprines tiek kainavo, kelioms buvo nuolaida. Kam tiko paveikslelis, tas pirko 😉 Man L dydzio 38 eur kainavo, s nebeatsimenu 🙂
Atsakyti
QUOTE(ellinga @ 2017 01 10, 14:42)
Kiek zooplus jums eina?

5 d. pirkau, dabar Lenkijoj kazka veikia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(padraika22 @ 2017 01 10, 13:46)
man L dydzio berniukui irgi 40 € su biskiu. buvau pikta kai mergaitiskos buvo perpus pigiau

Taip, berniukams pigiai dar nebuvau mačiusi, man berniukiška L dydžio išėjo 46,92 Eur blink.gif Ir dar vaikui nepatiko, tai guli nauja ir nenaudojama blink.gif Ecco nešioja mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rytem: 10 sausio 2017 - 13:59
QUOTE(Bluntė @ 2017 01 10, 12:21)
Pa rase tik nebent ketvirtadieni bus verysad.gif
Dar apie siuntinius...siunciau 19diena siunta i dvi ne Es salis. Nu ir ka. Rodunioj pragulejo iki 30dienos...

is pirkanglijoje man sake , kad bus treciadieni. O jums kada pasake , kad bus ketvirtadieni ? jei jus apie juos
Atsakyti
Ar yra dar tokiu laiminguju kuriems knygu klubas negrazino pinigu?
Atsakyti
Greit šiuo metu siuntos keliauja net iš Mangooutlet. tiekk ilgai dar jokių siuntinių netekdavo laukti, bet šįkart per šiek tiek daugiau nei savaitę sulaukiau ir... jau norėjau pagirti, nu bet daiktą gavau brokuotą... etiketę nuėmiau, nes lyg tiko ir pamačiau, kad pažastis per siulę prairusi... etiketę turiu, maišą irgi... pinigus grąžins? ir kokiu paštu siunčiat, registruotu ar ir paprasto užtektų? rolleyes.gif
Atsakyti
Ar dabar kas nors ka nors perka is mytoys.de? Man labai reiktu vieno dalyko....
Atsakyti
QUOTE(panterra86 @ 2017 01 10, 15:49)
aga, tai turbut pigiau siusti is UK ir moketi uz siuntima  negu pirkti musu parduotuveje, taip ?

UK parduotuvėj gyvai irgi ne tokios kainos kaip puslapyje 4u.gif pigiau internetu 4u.gif
Atsakyti