Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(JMD @ 2017 03 29, 14:20)
Tu netoli? Mūsų name Natali, bet mes einam į Untold Stories, vegetariškų patiekalų. Labai skaniai gamina vegetariškus jų šefas  wub.gif Geriam kavos  friends.gif

kitoj gatves pusej biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(irmante @ 2017 03 29, 14:22)
kitoj gatves pusej  biggrin.gif  4u.gif

jėga! as auto statau priesais, t.y. tavo gatves pusej biggrin.gif nes pas mus kai atidare ta juoda kompleksa, tai ragas, neber vietos auto. statom ant pievos o ten maurynas iki pilvo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JMD: 29 kovo 2017 - 14:28
QUOTE(JMD @ 2017 03 29, 15:21)
mane isterija ištinka nuo "tuoj mergytės atsiųsiu užsakymuką į paštuką"  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

čia topas
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2017 03 29, 14:20)
Tu netoli? Mūsų name Natali, bet mes einam į Untold Stories, vegetariškų patiekalų. Labai skaniai gamina vegetariškus jų šefas  wub.gif Geriam kavos  friends.gif

I Natali ir as einu, o sitam vegetariskam nebuvau dar, reikes nueit bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(irmante @ 2017 03 29, 14:28)
I Natali ir as einu, o sitam  vegetariskam nebuvau dar, reikes nueit  bigsmile.gif

varom kuria diena! man pietus nuo 12
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2017 03 29, 15:23)
čia topas

MM pardavinėjau berniukišką maikutę už 1 eur. Su neregistuotu siuntimu paprašiau 1,5 eur, tai likau iškoliota, kad užsidirbinėju iš siuntimo kainos, nes tikrai siuntimas nekainuoja 50 centų blink.gif . Bet čia galima pasakoti ir pasakoti. Žmonės lengvai nučiuožę ten renkasi biggrin.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zhydelka: 29 kovo 2017 - 14:30
QUOTE(JMD @ 2017 03 29, 14:28)
varom kuria diena! man pietus nuo 12

ir man nuo 12 bigsmile.gif

OK, susirasysim per a.z.
Atsakyti
QUOTE(zhydelka @ 2017 03 29, 15:29)
MM pardavinėjau berniukišką maikutę už 1 eur. Su neregistuotu siuntimu paprašiau 1,5 eur, tai likau iškoliota, kad užsidirbinėju iš siuntimo kainos, nes tikrai siuntimas nekainuoja 50 centų  blink.gif . Bet čia galima pasakoti ir pasakoti. Žmonės lengvai nučiuožę ten renkasi  biggrin.gif .

Zmones tai tebunie

Bet kai adminai paciuoze tada tokie ir pirkejai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Bluntė @ 2017 03 29, 14:42)
Zmones tai tebunie

Bet kai adminai paciuoze tada tokie ir pirkejai biggrin.gif

skriaudzia ?
Atsakyti
QUOTE(Virtualnaja @ 2017 03 29, 11:56)
pabusiu eshopo atstove ) nes baisiai laukiu viraciu, derinu gi su vyru , kad paimtu i mano masina netilp.

tai va ka siandien parase

Atvažiavo mašina, sprendžiam problemą. Panašu, kad dalis siuntu buvo neperkeltos į mūsųs sitemą. Tikimės, kad pavyks šiandien sutvarkyti.

tai manau tok kurios pergyveno , kad neivesti siuntinukai tuoj viskas atsiras, ir galesite leksti pasiimti, ne sian tai rytoj

ačiū už info 4u.gif galėtų kokią nuolaidą duot, nes aš pvz vietoj antradienio geriausiu atveju 5dienį į klp gausiu.
Atsakyti
QUOTE(Virtualnaja @ 2017 03 29, 15:49)
skriaudzia ?

rasiau gi apie dirza biggrin.gif ir autentiskumo sertifikatus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Bluntė @ 2017 03 29, 15:34)
rasiau gi apie dirza biggrin.gif ir autentiskumo sertifikatus biggrin.gif

aaa smile.gif

man tai tokia politika labai keista , jei negalima , tai kodel tas vinted uzverstas neaisku kokiais batais ir rubais, aj rankinukai , saules akiniai smile.gif jei banint , tai visas is eiles , o jei jau kitoms galima, tai tada apsimestu , kad neupranta nieko , ir leistu visoms tada .
Atsakyti